How do you describe your day?

I skolan i onsdags pratade vi om känslor och lalala med skolsyster och såg på en patetisk film jag redan sett tre gånger. Det blev lite eftersnack på filmen och vi diskuterade och delade med oss om vad vi brukar göra för att må bättre när man mår dåligt. Fanns många tips och trix, speciellt min mentor Linda som tydligen skriker i bilen. Men i alla fall, och min lärare Mia skriver varje dag en " tre-bra-saker-som-hänt-idag"-lista. Det ska jag också börja med, och eftersom jag är en sån inspirationskälla, så ta gärna efter med detta, sjukt kul faktiskt. Men negativa saker är inte tillåtet.

                      Listan för idag:

             1. Åt lunch med fotbollsklassen och njöt sjukt mycket av det.
             2. Filmen är klar och jag är ledig imorgon, tack helena, gabbi och issa!
             3. Träffade julia och stekte på gården och promenerade.


xoxo ALOHA

How do you measure a year?

Igår, såg jag ett eller två klipp ifrån filmen Rent. Har nog aldrig fastnat så fort för en musikal eller film förut. Har aldrig gråtit så mycket till en scen. Dock handlade det nog också att sången de sjunger sjöng avslutningenskören i nian, och jag har aldrig gråtit så mycket heller. Förstår inte vad som har hänt med sm3k, jag saknar er, så oerhört. Kan gråta mej själv till sömns för att vi inte är som vi var förut. Det är hemskt. Ni var min familj, i tre jävla år, de nästan plågsammaste åren i mitt liv, och ni hjälpte mej igenom det hela.
Varför kan vi inte försöka få tillbaka allt det igen?



argghh

rapport angående min sjukhet:
igår hade jag 38 graders feber, och idag, vet ni vad jag gör? JAG GÅR TILL SKOLAN! för att jag är en jävla gruppledare som måste se till att vår film blir klar så vi kan vara lediga imorgon?  Känner hur jag verkligen inte vill gå, men vafan, måste man så måste man. Tränade igår, vilket inte var så värst smart, men jag har blivit starkare, eller öh.. har inte tränat på typ tre veckor, men stark, det är jag.. säger pappa :o

ska borsta tänderna och sen bege mej till skolan i sommarklänningen

xoxo ALOHA

i miss u, miss u

sitter i en jävla datasal som vanligt, kollar ut på solen utanför och tänker att där vill jag sitta. MEN jag tänker inte sitta i solen själv, för.. sånt är pinsamt. Olsson och emp har redan börjat sin lektion, men jag börjar om en halvtimma. Åt lunch med emp och olsson innan de for till sin lektion ,och jag gick runt lite för mej själv. (för det ser inte lika weird ut right?) gick ut för att kika om schulia var på soldäcken, men icke! träffade carro och loso och satte mej och pratade med dom ett tag innan jag vandrade vidare och köpte kaffe. Nu sitter jag här, och klagar på massa saker, som t ex att jag inte har klänning på mej, men den ska jag ha på mej imorgon!

har jag påpekat att jag är sjuk? alla säger att det märks att jag är det, eller mer hörs. Men ändå går jag runt som om det vore sommar med uppvikta byxor och endast linne. SCORE!

skulle inte banga!



xoxo ALOHA

när var du sjuk senast?

jag har fått bästaste updaten angående sommarn nyss!
jag och schulia ska till gotland! och bo på en prästgård typ, på 250 kvadratmeter? fett naaajss

ligger hos robert nu, han spelar gitarr och jag ligger och påpekar att jag är bajssnorig, det bara rinner och har gjort det sen jag började jobba. så jag klassas som sjuk från och med idag? Fan vad det suger.

nu ska jag vara social till pojkvännen min

xoxo ALOHA


vad ska du göra på midsommar?

sitter i skolans datasal för tillfället, vi ska göra affischer till vår film, men läraren har inte kommit ännu och vi började för tio minuter sen typ.. host. Sen bär det av till jobbet <.< tack gode gud att jag inte jobbar så här mycket som jag gör i juni. fan vad jag ska steka hela juni! märkte att jag är ledig på midsommar, som är den 20de och inte den 22, vilket betyder att jag ska klä ut mej till sverige supporter och dricka sprit med engelsmän i Västerås, SCORE!

Fick resultatet på mitt nationella, vilket blev 22 poäng, jag är inte direkt nöjd och inte min lärare heller, som anser att jag är hans bästa muntliga elev, men jag suger på skriftliga prov, så jävla kass, hatar att skriva. En besvikelse, men även glad för att jag inte fick ig, som jag faktiskt trodde jag fått.





Jag har även bokat in solning med schulia på torsdag, mehe. Har inte träffat henne på hela helgen, båda har haft det jobbigt och mycket att göra, men sånt är livet nu för tiden, bäst att vänja sej kanske?









Känns att jag bör gå och leta reda på min lärare nu, så vi inte kommer efter med allt arbete. Det kommer sluta med att vi ligger efter som fan, och måste sitta kvar i skolan ett bra jävla tag.


xoxo ALOHA

Helgresumering:

wow, inte skrivit på ett tag, men här kommer bortförklarningarna, rätt detaljerat?

FREDAG:
sov hos robert, kom hem efter att glömt nycklar och sen skola som började klockan ett, jobbet direkt efter skolan, höll på att dö när Martin bad mej jobba över, men det gjorde jag icke, för det är bra att säga nej ibland. Efter jobbet drog jag till Rebeccas födelsedagspartaj vid Lundskolan, klockren som jag är glömmer jag bankomatkortet hemma och kan inte köpa något att ta med dit, LYCKAT! Kvällen var great, dock kallt och jag var lika trött som en björn på vintern. Rörde mej hemåt vid tolv för att vakna tidigt nästa morgon, fick skjuts till viksjö centrum av olsson och där joinade kim mej tills bussen kom och på bussen fick jag sällskap av Alexandra och Tosca, trevligt med sällskap hela vägen hem. Somnar cirka ett-halv två?

LÖRDAG:
vaknar halv sju av väckarklockan, som man vill strypa vissa morgonar. Åt min gröt och gjorde mej i ordning med mjukiskläder, sen bar det av till stationen för att träffa olsson, hanna, jossan och en ytterst bakfull madde. Vi kom till gamla stan vid åtta tiden eller nått och bytte om till våra vackra kläder och lockade håret. Det blev mycket släp fram och tillbaka, upp och ner med tunga klänningar och klackskor. Väldigt mycket fotografier och engelskpratande vart det. Vid fem slutade hela fadderuttan och vinet på efterfesten smakade bättre än någonsin! Åkte hem till maria och åt lite mer, typ oxfile, sen vandrade jag och en upphämtad Robert till mamma och glodde på schlager-festivalen.

Tessinska trädgården Fontän i Tessinska trädgården Systrarna Olsson Jag och Hanna

SÖNDAG:
Vaknade med Robert hos min far vid åtta, gjorde sånt man gör på mornarna innan utgång och det bar iväg till centrum för att införskaffa lite mors-dag presenter på coop. Blev en muffins, en glass och en kiwi (fanns inga fina jordgubbar). Lämnade presenterna och sen bar det av till jobbet vid tio. Började inte förens elva, så jag gick av en station för tidigt och gick sista biten i solen. På jobbet dog jag på jobbiga kamrater, dock var andra änglar. Trodde jag skulle jobba till tre, men det visade sej vara en halvtimma till! Slet som fan sista halvtimmen och fick creeds av cheferna. Drog direkt till stan och träffade mamma, niclas och stefan som vart och sett Formel1-loppet på Oleary's. Dog för att jag inte fick se det, älskar monaco-loppet! Vi satt på Flyt i några timmar och pratade. Sen har det inte hänt så mycket mer facinerade idag efter det.

Bra bortförklarningar va? Sysselsättning på topp, och knappt sovit någonting, så ska snart krypa ner och ringa och prata med Robert, sen börjar jag tio i morgon, SCORE!


xoxo ALOHA

Rebecca..

Idag fyller min favorit Becca år. Min sötbajs och fd granne.
Vi firar även 17års vänskap i år, vilket är det längsta jag känt någon. Ganska underbart att behålla kontakten så bra som vi faktiskt gjort i alla dessa år, allt vi gjort tillsammans och alla gånger vi hatat varandra (till och från). Hoppas att du får den bästa födelsedagen någonsin, trots att fylla 17 är det sämsta man kan göra, för det händer inget speciellt, förutom att få ett blogginlägg tillägnat åt en. Hoppas även att du får en hejdundrande fest imorgon som vi ska parta hela natten igenom. Lovar att jag kommer med den, kanske inte bästa presenten, men något du faktiskt har användning för, tro mej!

Dock har jag aldrig bilder på dej på min dator, för du dampar när jag har det, men du vet hur mycket jag älskar dej i alla fall sötbajs, men åter igen, grattis på födelsedagen.

     

final man utd - chelsea

okej, jag är g33k, men jag bryr mej inte. FÖR JAG har fyllt upp minst sex A6 papper med anteckningar från en av de mest jämnaste matcherna jag någonsin sett. Och för att fånga fleras intressen så Charlie, jag ska prata lite om Ronaldo.

Första halvlek:

till och börja med var inledningen kanon, vackert och man blev tårögd, precis som en final ska vara. alla skakar hand och lalal, matchen börjar. United tar ledningen och övertag över hela första halvlek. Sholes blir nockad och börjar blöda från näsan, alla sa att det var näsblod, men även sår på andra ställen på näsan. Han överlever och fortsätter spela. Vid 26e minuten gör Christiano Ronaldo sitt efterlängtade mål och börjar nästan gråta. Rios roll som lagkapten var utmärkt, la upp spelet som en lagkapten ska och allt sånt där som gör att han blir ännu bättre i mina ögon. Van der Saar tar en räddning, och jag, som alltid spänner antingen min röv eller mina vader när det blir spännande, sträcker mina vader. United är stenvassa på mål hela tiden. Rio får gult kort, eller tekniskt sätt så får alla gult kort. I 45e minuten gör Lampard mål för Chelsea och jag dog. Förlängning med två minuter som inte var speciellt givande.

Andra halvlek:
Jävligt seg start, men Chelsea har övertag, United står mer och sover? Fattade inte alls vad dom riktigt höll på med. Makelele fäller en united spelare och jag ansåg att han behövde yttligare ett gult kort. Men vafan höll united på med? Inga uppspel alls och ingen backade hem, vilket självklart gav Chelsea övertag. Rio får kramp, liksom många andra under spelets gång. Lacka satan på att domarn blåste på en united hörna. Manchester vaknar äntligen till slut och det blir lite power i spelet. Ronaldo gör grymma fintar som vanligt och man blir aldrig impad nog. Nära straff för Chelsea, nej, för gubbjäveln filmade! Rooney var dold hela jävla matchen. Giggs kommer in och ersätter Sholes som fortfarande blöder från näsan. Giggs spelade sin 759 match i Man Utd, som numera är rekord. Han debuterade som 17-åring, och spelat mer än 10 år för united. Inget mål, fortfarande 1-1, och förlängning. Jag blir trött och vill sova, men icke sa nicke.

Förlängning:
SEGT.
United har mer övertag än vad de hade i andra halvlek. Rooney lämnar planen skitförbannad, och jag blamar honom inte. Jag springer iväg ett tag och när jag kommer tillbaka är det något som hänt, fattade inte vad, men Drogba fick rött kort pga slag i ansiktet på Vicic framför assisterande domarens ansikte, lyckat! Rio lever upp till rollen som lagkapten och går direkt i mellan Drogba och Vicic för att inte se till att något mer händer. Det spöregnar i Moskva och alla är trötta. Krock mellan en Chelsea spelare och en United spelare gör så att båda däckar, bokstavligen. Förlängning slut, inget hänt och straffar på g.

STRAFFAR:
1. Tevez för U = mål
2. Balack för C = mål
3. Carrick för U = mål
4. Valetti för C = mål
5. Ronaldo för U = MISS
6. Lampard för C = mål
7. Hargreaves för U = mål
8. A. Cole för C = mål
9. Nani för U = mål
10. Terry för C = MISS
11. Anderson för U = mål
12. Kalou för C = mål
13. Giggs för U = mål
14. Anelka för C = MISS

vilket gör Manchester United till Champions League mästare och Ronaldos dröm gick i uppfyllelse. Plus att han la sig i mittcirkeln och storböla, som vanligt. John Terry började också gråta, och det gjorde jag med, för när veteraner gråter, det är inte okej! Det är känslosamt. Christiano är en annan grej, han gråter för minsta lilla.

image36


Och ja, jag är en stor united supporter, har varit det sen barnsben och kommer vara det tills jag inte längre kommer ihåg vad jag heter. SÅ DET SÅ. Fotboll är en facinerande sport.

Nu ska jag sova gott och sen skriva ett långt vackert inlägg till min kära vän Becca som fyller år idag, grattis!

midsommar blir ej av för min del

jag vet att jag skrev för minst tio minuter sen, men jag måste skriva av mej.

märkte nyss att jag jobbar på midsommarafton (flipps födelsedag), vilket suger, för min mor har planerat att vi ska till västerås på firande där som vi var på förra året. Det är skitkul, för dom har alltid ett tema, och i år är det OS-tema, och jag skulle vara sverige-huligan. Förra årets tema var Woodstock* och alla var utklädda till hippies. Jag tyckte det var skitkul med alla fulla engelsmän och såna saker, men verkar inte bli så i år.
Sen saknar jag mina tidigare midsomrar som jag spenderade med Becca (som blir sjutton imorgon) och hennes familj i Oxelösund. Vi åt massa mat, åkte ut med båten, tog långpromenader och allt sånt mysigt. Sen fick dom en unge till och jag backade ur, för vem orkar med en bebis och mej,  plus becca, ampo och amanda? Saknar det skiiiitmycket.
(jag jobbar tydligen på nationaldagen också, vilket betyder lika mycket pengar som för en hel helg!)

Woodstock = för er som inte vet, var woodstock en gigantisk festival på sjuttiotalet.

klädvising no1

har bilder nu på inskaffade kläder:

     

klänning ifrån Vero Moda
linne från H&M (ska byta imorgon till en bättre färg, den gula syns igenom)
och mina skitfula (men bekväma) shorts, också från H&M. nittiotalet is back on track!

gör din röst hör och påpeka mina fula shorts?

manchester united

ah, jag älskar frilagda veckor! började tio idag och vi filmade hela filmen. slutade tolv och gick till centrum och provade massvis med kläder. Köpte de fulaste shortsen ever, men dom var ändå så charmiga och behagliga så jag var tvungen att köpa dom, dom kommer vara skitsnygga till bruna ben också (a) Köpte även ett linne och en present till becca som blir sjutton imorgon. Men självklart kan jag inte lägga upp bilder, för h&m hatar mej och vill inte ha mina kläder på deras hemsida, så det kanske blir bilder senare, men tror inte det. Skulle behöva köpa mej en bikini också, men det gör jag efter fredag, för då kommer lönen! 

Sitter hos mamma och chillar, åt nyss lunch och ska snart till hemköp för att hämta ut mina vita h&m skor som jag suktat efter i tre månader, sen ska jag hämta cykeln som är på reperation. Sen blir det smålek med julia. Funderar på att ta ett tvättpass ikväll 19-21? jag har ändå inte mycket att tvätta, så det går fort.
För ikväll äre champions league final! Står mellan Manchester United och Chelsea. Hoppas på gud att United vinner, då blir det glädjetårar, ska sitta bänkad och missa hela Grey's, mest för att jag älskar Rio, men alla älskar Rio.

image30

så jävla bra låt! kan inte slita den ifrån huvudet..
Renegade Five - Running in your veins

no air

idag har vart en slitsam dag.
skola. slet med kulisserna, men höll på att somna av trötthet. Lunch, jag spydde på den. inte ordagrant, men nästan. Snodde resurser av Jossan och köpte mej ett fotbolls-mellis. Fortsatte dagen med mera kulissmålning osv. Fick tillbaka bildkompendiumet, och jag är icket nöjd.
Efter skolan gick jag hem i regnet för att byta kläder till ett stycke varmare plagg. Gick och mötte Robert på stationen och sen bar det av till stockholms city. Vi hittade nada. Gick mer runt och glodde kändes det som, inget väder för shopping direkt. Vi åt på Maestro och sen letade jag lås på Claes Ohlsson. Sen hittade Robert en "strössel"klänning som han ville att jag skulle prova på Vero Moda. Så det brändes lite i plånboken när jag köpte den också. Ett plagg införskaffat.
Vi åkte till mitt jobb för att jag skulle hinna hänga ett lås på mitt nya skåp innan någon plockade ut alla mina kläder. Måste påpeka att donken börjar bli dyrt, och att vi har en massa kampanjer på g.

Men nu till en sak som stör mej. ALLA ska på P&L. Okej, jag har valt att inte åka pga pengabrist. Men nu ska verkligen ALLA åka. Dampar satan på det.

Men nu är det desperate housewifes som gäller!

xoxo ALOHA

skurkärring

jag är seg. så seg. känner inte för att röra en fena av kroppen (förutom fingrarna dock)
som sagt är jag helt slut, skulle inte banga på att sova i hundra år.

Jobbade idag, det var helt dött när jag kom dit. Jag och Annie sprang runt och satte upp ballonger, spaceade ballonger med färgglada ballonger inuti. Jag skulle egentligen stå i kassan hela dagen, men jag gjorde allt för att undvika det. Sen kom rushen. Har nog aldrig sätt så mycket folk i en och samma mcdonalds-restaurang förut (might på hamngatan). Stod i pommes istället och fyllde upp allt. Dock blev det lite kassa, men inte alls mycket. Fick ta beställning av de raraste engelsmännen någonsin! Alla tog deras mat, men dom brydde sej inte så värst och sa shit happens. Dom tyckte jag var jätteduktig och lala. Älskar engelsmän :*

Nu sitter jag här och svär för att jag är så trött, dricker vatten och ska till pappa om tre timmar. Ska glo på lite one three hill också? Eller så spelar jag betapet, för då behöver jag inte röra mej speciellt mycket.

xoxo ALOHA

image28

all day long

idag blev en låååååång dag.
började med att man vaknade klockan halv sju och hoppade i dusch. Mamma och jag åt en halvfrukost, inte en hel, utan en halv. Sen for vi till Arlanda, stannade och kollade på några plan som landade, inklusive niclas plan, och då åkte vi och hämtade honom. Vi körde en fikapaus på Arlanda, vilket blev en jordgubbsmuffins och varm choklad (vilket blev den hela frukosten). Vi åkte hem och jag fixade i ordning mej för att åka på dopet. På stationen träffade jag min käre fd trummis i mitt fd band, vi snackade skit om personer som inte kan göra musik.

På dopet höll jag bokstavligen att grava ihjäl mej pga prästtanten. Hon var allmänt flum och rätt störd. Hon tror att svarta är handikappade och störda i huvudet bara för att dom inte hör vad hon säger, men ingen jävla person hörde vad hon sa. Fikat efteråt blev massivt, speciellt tårtorna, och sen en kille som sjöng ytterst vacker.

Varken jag eller Robert var pigga att köra utekväll, så vi körde på en tacosmiddag med familjen och nu ishockey. Måste påpeka att ishockey suger, eller jag tyckte det var kul förr, när sverige hade bra spelare, men alla är ju skadade tjugofyra-sju. Sen vem FAAAAAN har ishockey VM i maj!? det är fan fotbolls-EM (<3) om en månad. Ishockey bör försvinna med all snö, vilket inte kom alls i år, och därför bör inte ishockey vara heller.

nu ska vi feta oss lite mer, tydligen

xoxo ALOHA

Micke har en slang som väntar

kom nyss hem ifrån "fest" på söderhöjden. Rätt chill med norrlänningar som bott i stockholm i tre veckor (y) Jag gav en av dom krogtips i jakan, vi har ju så många ställen.. Det blev en del snurra flaskan.. höhö, cattis visade ett och annat.
Sen drog jag tidigare än schulia för att jag ska befinna mej på arlanda om åtta timmar, och jag ska hinna sova lite också. På busshållsplatsen kommer det fram en tjej och säger: är du fortfarande arg på mej? Det visade sig vara min barndomsvän (som tydligen varit på samma ställe som jag) Jessica, och varför jag skulle vart arg på henne kommer jag inte ihåg alls. Men det var kul att träffa varandra igen, med tanke på att vi stod varandra så nära som små. Dock gled vi isär när hon flyttade till Skälby. Men jag ska tydligen fråga Lottie om varför jag skulle vara sur på  henne, (vilket också visade sej vara för två år sen och på playahead som vi pratade)

Igår vare skola, och svenskan skrev jag en dikt (till robert), dock blev den inte så bra som jag hoppats, men den duger väl. Rast i evigheternas evigheter som bestod av umgänge av Micke, plus Jakob som joinade under lunchen. Vi satt i fyrtiofem minuter och bara pratade, åt gjorde vi icke, för fan vad äcklig mat, plus att Micke började snacka om att han ska få en slang upp i röven inom snar framtid, vilket inte var så värst fräscht. Sen vart det bild, och det bestod endast av målning av kulisser på uppkomna filmen, och det går galant! Vi kör värsta teamwork, dock ingår inte Dennis, tror vi måste ta bort hans biroll i filmen, för han har inte kommit någonstans.

Direkt efter skolan drog jag till jobbet. Dock var tåget försenat 20 minuter så det blev omvägsbuss istället. Jobbet gick bra, orkar inte ta upp saker, för det är samma visa om och om igen. Men mamma och bror kom och hämtade mej och vi shoppade lite på Hemköp. Sen skulle jag få bror glad igen och sjöng "If you happy and you know it, clap your hands", men han blev bara surare, för jag gjorde tydligen inte med inlevelse, jag skrek bara (bra att veta sånt va?) Sen träffade julia och sen hamnade vi på söderhöjden.

image25image26

xoxo ALOHA

Jag saknar vickz0r jättemycket, saknar min darläääng <3

Free Your Mind

dampar på att jag skrev ett långt kärleksfyllt blogg inlägg nyss, sen dog allt.

förbereder mej inför elevkonserten i viksjöskolan nu. Jag, Frida och Päx ska dit drygt två timmar tidigare för att jama med lärarna. Dock gick allt lite sönder nu när jag fann tuschpenn-sträck på mitt vita linne, så jag står just nu och fönar den torr, ska kanske dra fram strykjärnet? Måste i alla fall vara klar till halv fem, men det hinner jag fan.
Fast min röst är tekniskt sätt helt trasig, hostar hela tiden och knappt te-kurer fungerar, jag dampar på det också. Men jag har en tendens till att alltid strunta i när min röst brakar ihop, och kör på i alla fall, då låter min röst lite mer.. dirty när jag sjunger och jag vet att Frida älskar sånt.
 Ska köra Free Your Mind, för att jag kan nå tonerna och det låter grymt, haha, dock kommer jag inte ihåg texten? men wtf, det är det som är det bästa med jaming, man behöver inte kunna låtarna helt, bara se til att leka lite.






xoxo ALOHA

if i could turn back time

alltså, man bangar lite smått på att blogga när det är fint väder och när det finns tusen andra saker att göra än att sitta vid datorn.  Jag fick nyss meddelande ifrån min fd musiklärare danne som meddelar att det är greaters att jag och gamlingar kommer och jamar innan elevkonserten på onsdag. Jag är fett pepp! Älskar elevkonserter och älskar att stå på scen, vad bra att jag valt bild och form va?
idag har jag jobbat, och fick sluta tidigare, tack emma. Tog en promenix och köpte äpple inför matte nationella imorgon som ska vara i två timmar, och sen direkt efter har vi matte, igen!

helgen har varit tummen upp.

måste/vill snarka nu, plus prata med robban och philip

xoxo ALOHA

sommar sommar sommar

torsdag, men känns som fredag.
skolan var väl najs, eller? har börjat med manusskrivning på bilden, och det går väl framåt, tyvärr har vi bara två lektioner att skriva klart det på. Samhällen var väl också bra, fick nio av tolv rätt på nutidstestet, ligger etta i klassen, haha
mysig rast i sooooolen, engelskan sög, jävla bok helvete som aldrig tar slut. och sen historia som jag gick in, och ut  igen. Gick hem och borstade tänderna, och sen bar det av till tandis. Gick fan dit på tjugo minuter. Svettet rann när jag kom in, och en kvart senare fick jag sätta mej i stolen hos min muslimska tandläkare. 
Jag har noll hål, noll tandsten och visdomständerna behövs inte dras ut, jag är lycklig!

sitter nu på mammas balkong och äter ananas. ska snart till pappa och träna, men det är vid sextiden.

xoxo ALOHA

olsson: jag älskar sommaren så mycket att jag nästan lägger mej i brännässlorna!


klädprovning

Klädprovning inför "hemliga rum" med SFV.
Tog mej till station och mötte hanna och camilla och vi tog oss till centralen, bytte till ropsten, gick av i ropsten och tog buss till banankompaniet. Där fick vi träffa Gabriellas assistent Fredrik, som påminde otroligt mycket om niklas, men niklas är inte lika irriterande (tack gode gud). En riktig virrpanna var han, och hade problem med att hitta kläder till både mej och madde, men dock passar allt till camilla och hanna.



min klädsel ( och en del av hannas) att ha inför själva arragemanget. Sluta skratta!

untitled 14.26

har tidigare idag haft orientering i granskog med emelie, hanna och olsson. Alla ettor i hela skolan deltog och det blev väl lite.. kaos i skogen? Lyckat nog valde vi att springa i motsats riktning för att slippa kaoset. Vilket var bra för vi kom int typ först och på en bra tid. Vi åkte hem, skittrötta och jag gick till coop och handlade lunch som blev pizza. Gick förbi maria för att tjuva tillbaka vår vetekudde.
La mej i soffan och har legat där sen elva. Gick upp och pratade lite med olsson angående vilket tåg vi ska ta till banankompaniet. kan lägga upp lite bilder därifrån sen might?

Nu bör jag väl fixa i ordning saker att ta med inför utgång snart. ska ta tåget 14.46
btw, älskar att gå runt i vita och gråa kläder <3

(joe perry är snygg)

xoxo ALOHA

Dream on..

måste påpeka att mitt hår är så trasigt att det gör ont att se på det,
 och att det är blekt för att vara brunt.
Jag vill ha en hel cykel.
Jag får gå på grillfesten med jobbet.
Jag har lånat om min bok i skolan så jag inte får skit för det.
OCH jag älskar aerosmith, men hatar ljudkvaliten på ipoden, man ska kunna spela HÖGT.

image20

run away. run away

anledningen till inga blogginlägg på hela helgen är för jobb. fyra dagar i rad, WOHO

idag började med segaste bildlektionen någonsin, pga mardröm inatt var jag hur trött som helst och trodde jag skulle börja gråta varje gång en gäsp kom. Glömde matkortet hemma, har ingen aning om vart det befinner sej, så fick äta från olssons tallrik. Och sen kom en håltimme på två och en halv timma? och vi valde att spendera den på väl sätt genom att gå till min mor att se på film, men vi var sega på coop så det blev bara halva aristocats. Gick tillbaka till matten och hade genomgång inför nationella på onsdag.
Drog till jobbet efter skolan, och död till sl bussar, eller det är inte bussarnas fel, utan personerna bussen som måste gå av på alla stationer innan mcdonalds förutom metallvägen, för alla hatar metallvägen.  Väl på jobbet fick jag bättre kontakt med personer jag trott hatat mej, eller som jag ansett varit bitchiga och lala, vilket är bra, för då blir det bättre sammarbete.

imorgon är det orientering i skogen och man får inte ha shorts, för dom har sprejat giftgaser på buskar? OFTA. ska vara lydig och ha långbrallor, men blir det varmt, drar jag upp dom! plus att jag och emelie kommer äga hela skiiiiiten! sen blir det även banankompaniet med olsson och prova kläder inför "hemliga rum".

Men nu ska jag ringa robert, och sen hoppa i säng och inte drömma mardrömmar.

xoxo ALOHA

TACK

vill hälsa till julias mamma sanna och hennes vänner och tacka för att ni läser min blogg.


fem månader

efter det sämsta valborget ever (förutom umgänget, remmarna och personer man träffade) så vaknade en väldigt trött robert och en inte så lika trött linnéa hemma hos pappa som skulle iväg och demostrera så fort vi vaknade. Vi tog oss varsin väldigt god frukost och efter ett bra tag begav vi oss mot tåget för att träffa schulia. Robert köpte en kebab på elegante, som gör världens godaste kebaber (så alla vet).
Vi träffade spång en snabbis och sen träffade vi schulia. Trötta som vi var sov vi tekniskt sätt på tåget. Vi kliver av på centralen och börjar bege oss mot hötorget. Julia springer in på kebab house och tjackar en kebab och sen vill vi ha jordgubbar från hötorget, men nej, det är ju första maj så det är inga fruktstånd på torget. Vi gick in på ica istället och köpte dyraste hallonen ever >.< Tog oss till fjortisdonken och stod i segaste kassan någonsin. Höll på att döööö. Hur svårt är det att uppfatta: en cheeseburgare, en mcflurry smartis med jordgubbssylt och vatten att ta med? jag skulle hört!  Men anyway, fick min mat, och vi hamnade i kungsan. Satt där och åt och  påpekade hundar och barn, plus coffee cow. haha.
Plus att det var parad i hela stan idag! och jag ville så vara med, men pappa ringde inte när han var i stan :c var fett pepp på att gå där med fana och shit. Får lov att ta det nästa år istället.
Vi rullar hemåt, och dissar schulia. Går hem och typ sover? Drar och träffar rosa pudeln, aka pepsi, tha studsboll, som sprang lös på gården i typ en kvart. Sen åt vi mat på mon ami som har bytt till de tidigare ägarna och har god mat där numera.

 Lottie's version på pepsi, hon var grymt på att färga honom rosa.

Med tanke på att mitt schema imorgon kommer vara proppat som fan (förutom kvällen som jag inte vet vad man ska göra alls på), så hämtade jag mina jobbkläder hos mamma. Sen rullade jag hem till robert med honom för att chilla och fira vår fem månaders dag på ett bra sätt <3

Julia, jag har kommit på vad den tredje katten i aristocats heter, han heter: Berlioz

RSS 2.0