the sound of nothing

gash. dör av svält och illamåendet stiger upp till hakan.

Tog mej en långfika hos min käre vän Rebecca och tittade på stockholm live. Hennes kära lillasyster på ett och ett halvt år kom hem och busade lite också. Hon liknar både rebecca och amanda på pricken när dom var i samma ålder, lite läskigt. Lämnade hushållet vid fem tiden för att ta en buss som aldrig kom. Sprang från busstation till busstation, men missade bussar med sekunder, hur lyckas jag?  Fick sällskap av trevligt folk när jag väl hamnade på en hyfsat bra buss. Först arvikaflickorna och senare carro som gjorde sällskap enda till centrum.


jag och zarah, på hennes dop för ungefär ett år sedan



vecka trettioett är ett dilemma för mej. Förr var det solklart att jag skulle till gotland med julia, för ingen skulle upp på Yran i östersund. Men nu ska både olsson och kim dit. varför allt detta krångel? kan inte livet bli enklare? Plus att jag måste bli av med  ett jobbpass om det blir gotland, för annars är jag screwed.

xoxo ALOHA

Ý viva España

nu är det bevisat, spanjorer kan också spela fotboll, på ett riktigt jävla bra sätt. Spenderade min finalkväll i kungsan med resten av stockholm (kändes det som åtminstone)

Grattis till vinsten pojkar, ni är värda den.


- it's karma bitch

I tidens väntan..
går av och an här hemma, vet inte riktigt vad jag ska ha för mej. Sitter och sjunger, men vill hitta på något nytt. Komma ut i solen lite grann kanske? Tvättat har jag gjort så halva dagen är avklarad kan man helt klart säga, återstående är kvällen, och vad ska man hitta på då? ingen fantasi finns i mitt huvud idag i alla fall. Jo, att tillägga är att jag ska bli lite mer brunett idag. Med tanke på att jag börjar bli mer eller mindre blond igen pga att färgen rinner ut, så ska julia få sin önskan uppfylld och även få den färgen hon vill att mitt hår ska ha. grattis



världens mest överskattade och snyggaste tvillingar.. damn



 

leona lewis - summertime (by janis joplin)

bästa låten jag hört på år och dar, eller bästa covern ska jag nog mer säga. HERREGUD. pappa har sagt att när jag kan göra en bra jävla cover på janis joplins - summertime, då kommer jag få skivkontrakt. och leona lyckas. MY NEW GOD!

spola fram ungefär till 2.15 och bara njut people.


morden i midsommar

hemma ifrån midsommarfirande i västerås, det var fett najs och jag vann "vip"- kort till nästa års, haha.
har aldrig ätit såhär mycket mat på evigheter, tror jag kommer spricka snart. Och då pratar vi om endast igår vid middagen+efterrätt och i morse vid frukost buffén på hotellet. Sen stannade vi vid sveriges största godisbutik på vägen hem, så man har lite påladdning inför ikväll som kommer bestå utav fotboll i kungsan med agnes.

Sen ska jag påpeka att jag börjar jobba imorgon, för första gången på två veckor. Har inte satt min fot i stälet under den tiden, känns som dom kanske glömt bort mej? SÄKER PÅ DET! men ah, ska bli myspys att ta tåget klockan nio imorgon när man börjar tio. Och musik har man inte.. fan!



men nu ska jag undvika att äta mer onyttigheter
puss puss på er alla från söta jag



shayne ward - damaged <3333333333333

 










xoxo ALOHA

shayne ward - damaged



xoxo ALOHA

Around the world

jag och Spång i gången ska göra det roligaste som finns när vi tagit studenten. Vi ska åka jorden runt! Så jävla najs!!! är aspepp! Vill du följa med? Resans mål är redan fixade och AAAAAAAAAAAAAAAASKUL!



xoxo ALOHA

si te hace feliz

nu är det såhär att klantarsel som jag är glömmer jag ta ut min iPod ur min jacka när den blev tvättad, så min iPod är även den tvättad, och förstörd. ibland hatar jag mej själv riktigt ordentligt.

drop, dead and also beautiful


xoxo ALOHA

xoxo

solen försvann och regnet tillkom. mysigt, med tanke på att jag sitter inne och bara myser.
har träffat nickepickepö idag en snabbis, skvallrade om det senaste och han gled vidare till katrineholm och bosätter sej där till på torsdag.

mamma och jag har legat i sofforna och bara glott på massvis med tv-program, t ex världens mest intressantaste dokumentär om skor, alltså sneakers. Och nu glor jag på "i huvudet på gynning" ytterst intressant! handlar om fotbollsfruar och en brud som är wannabe wag, misslyckad dröm?



Vet inte vad mina planer ikväll blir, fika hos pappa och sen kanske försöka dejta julia lite om hon inte dejtar fredrik eller någon annan för tillfället.


xoxo ALOHA

baby can u light my fire?

fortfarande sommar och skönt och bloggning är inte det första som dyker upp i tankarna, men ett inlägg lite då och då skadara aldrig.

igår vare match, pepp som fan, var i kungsan med robban och lulu, det regna och alla blev blöta, upppeppningen var suveränt, och första halvlek av matchen också, sen sög det. fick tar på fyra sverige tröjor som blev utdelade och ungefär sju expressen-händer (ni vet uppblåsta sverige-händer?). efter den misslyckade matchen åkte vi hem, dyngsura och sånt. Jag dumpade av robert och lulu och träffade julia på emils och gick hem för att byta kläder på mej. sen bar det av på äventyr!

Idag är jag seg, jätteseg och mamma är sjukt bakis. Ska träffa niklas klockan tolv vid fontänen och ge bort pengar. Vill inte gå ut, trivs här inne där det inte är sol. men måste fixa i ordning mej nu.

xoxo ALOHA


skolkis för två lektioner

nu är det såhär; det regnar och jag skolkar
eller jag förklarar det hela lite tydligare.

idag börjar med matte 9.50 som varar i vadå? tio minuter? vi går hem till mej och hämtar skåpnyckel och märker även hur mycket det regnar. I skolan igen tömmer vi skåpen och städar ut dom och tar med miniräknare, matkort, lås och linjal hem. Sen ska vi vänta i tre timmar för att gympan ska börja, som är minigolf utomhus, och det spöregnar, vi bangar på det. Sen ska vi ha historia, men eftersom vi redan gjort vårt arbete förra veckan ska vi bara sitta och lyssna på alla andra?

vi tyckte inte det lät som en bra idé, och gick hem istället. Fast jag och emp gick och kollade hennes syn hos trafikskolan först, och hennes syn suger, haha!

Plus att ikväll kommer bli jävligt rörigt. För jag ska sova hos robert, men måste ta med mej matsäck hem till honom för att jag ska på picknick imorgon?

JAG FATTAR INGENTING :C därför ska jag ha parterapi med julia snart..


                              ps. vi vann fotbollen igår, yey!



xoxo ALOHA

Köp min biljett snälla?

vill du eller någon av dina nära och kära åka upp till Östersund för att möjligtvis gå på storsjöyran vecka 31 i sommar? Nu är det så att jag säljer en tur-och retur biljett (med tåg) som lämnar stockholms city 28 juli och kommer hem igen 4 augusti. Jag vill verkligen bli av med denna biljett för jag vill åka till gotland, vilket jag inte får om jag inte blir av med biljetten.

Så snälla prata med folk du känner och säg att du vet att det finns en söt person som har en ledig biljett. Fram och tillbaka. Priset vet jag ännu ej, och heller inga avgångstider.




Listan idag:
1. glass
2. vinden som blåst
3. min fantasi

xoxo ALOHA

on a sommaräng

vem orkar egentligen blogga nuförtiden?

helgen har varit händelsefull, orkar inte ta det idag, tack.

idag är det ialla fall måndag och jag är ledig. Har träningsvärk så det sjunger om det i benen, kan knappt gå och ska snart ut på gården och lägga mej med julia och steka hela dagen. Planerna för sen är att jag ska följa med henne till jobbet och dricka kaffe, och sen gå hem, eller nått?
Kanske träna idag också, men faaaaan inte i benen.

ska meddela alla att jag planerar att åka till Tyskland snart och vara sportkommentator för formel1 med Eje och Janne. Har skrivit värsta rapporten om gårdagens lopp och skickat in. Rapporten kommer publiceras på viasatsport oavsett om den vinner eller ej.

njut av det fina vädret människor, blogga inte hela tiden

xoxo ALOHA

mysig start på dagen

idag är det fredag och sveriges nationaldag.
dagen börjar med att mamma ringer mej och säger att hon hämtar mej om en halvtimma, jag panikar och hoppar in i duschen. Mamma och niclas hämtar mej för att åka till mormor och morfar, men då händer detta roliga: punka på bildäcket! WOHO. jag får hjälpa till att byta däck och efter en kvart är vi på g igen, inget formel1-depåstopp direkt, men lärorikt. Min moster ringer också och frågar om jag kan bli min kusins privata spanska lärare i höst, för att han ska få mer pepping för språket och lala, 100 kr i timmen får jag, och göra det en gång i veckan, suveränt! Sånt tackar man inte nej till, trots att man suger på spanska och har inte det nu på gymnasiet.
Hos mormor och morfar blir det frukost, för jag skippade det hemma. Det blir jordgubbar och grädde (a) ytterst gott, och med kaffe till. Myspys och skvaller som vanligt, och pengautdelning vilket blev 500:- (namnsdagspresent i efterskott)
Mamma och niclas dumpar av mej på busshållsplatsen vid pappa och fortsätter norrut mot Avesta för att bygga veranda hos niclas mamma, vilket betyder ff hela helgen.

Ska åka till jobbet om två timmar, inte pepp, men pepp på att få 100% ob för att det är nationaldagen och hundra grader varmt. Ikväll blir det tanto med people, najsss.
ska röra mej hemåt åt mamma och leta efter skåpnyckel till skåpet på jobbet.

xoxo ALOHA

segrapport

kom nyss hem från gymmet, är helt slut!  med tanke på att jag först gick med pappa till konsum och köpte glass (a) och han köpte grillmat för dom ska grilla, medans jag serverar köttbullar och makaroner på en mysig balkong till min käre pojkvän här hos mamma. Sen gick jag till pappa för att hämta en kebab i kylskåpen (bästa kebaben någonsin, inte värd att ge till någon annan) och sen promenerade jag till mamma på andra sidan jakobsberg.

måste berätta om idag också.
dagen börjar segt, 8.20 med svenska för första gången på två veckor, har inte längtat direkt. Går in i klassrummet och det första jag ser är en gigantisk spindel, och då menar jag gigantisk. SKITSTOR. jag fick faktiskt inte panik som jag brukar få, tycker det känns bra att jag övervunnit det där lite smått.
Jag dog på svenskan och engelskan, och även matten. Lunchen sög som vanligt, vill bara kräkas tillbaka på mattanterna så dom gör bättre mat. Emelie var bussig och bjöd mej på en risifrutti (för att hon påpekar att jag aldrig äter ordentligt). Som tack för det ska jag bjuda henne på en Bkool på bk imorgon.
Sen vare dags för vår efterlängtade filmvisning på filmerna. Dagisbarnen kom, vi bjöd på popcorn och saft, och vår grupps film visas först. Min docka insprierade barnen, dom upprepade hans namn flera gånger, fan vad stolt jag blev.
De andra gruppernas filmer var också bra, speciellt "sagan om skatten". Dagisbarnen hade bakat kakor till oss, sött av dom, men dom får vi inte äta förens på torsdag.

Nu ska jag pussa på min pojkvän som gör konstiga ljud ifrån sej.

xoxo ALOHA

summertime och voodoo child

påpekningar:
sitter på mamahs balkong, dricker citronte från en mugg med mej själv på, dock som två-åring. Jag hatar black sabbath, förstår inte deras musik, diggar inte min mobil som inte vill ladda upp bilder, det börjar bli lite mörkt på balkongen. Jag är kissnödig, pratar med tre rara pojkar på msn vid namn Robert, Christoffer och Philip. Det står en brud på en balkong och glor på mej, scary. Jag ska nog diska lite för att vara snäll mot mamma. Jag har bokat tvättid på söndag 11-13, imorgon ska jag träna.
kul att veta sånt va? jag vet!













fan vad jag älskar gammal hårdrock.

modeblogg

jag tycker det suger att ni som läser min blogg aldrig kommenterar :o det gör skrivandet tråkigare, men ändå så fortsätter man.

Sitter på balkongen och myser hemma hos mamma. Har snott hennes vita kofta och planerar på att lägga beslag på den i sommar, bra att vi kan dela med av oss våra kläder, eller hon till mej i alla fall.

kom nyss på att jag måste skaffa nya hörlurar till min iPod, dom är kass och knastrar :c så jag ska muta i min farbror att pruta ner ett par bra åt mej på expert. kom också på att jag blev besatt av ett par skiiitsnygga byxor från hm (nu börjar modebloggandet) och jag SKA ha dom, när jag vet hur mycket pengar som befinner sej på mitt kära konto. Sen har mamma beställt kläder också, score! och inga svarta kläder, för sånt slutar man med när man blir brunett och anser att man ska synas.

chillar galet hos mamma, hon är hos niclas, och blir kvar där hela veckan, och sen åker dom till avesta i helgen och då är det lite mer ensamhet. Plus att julias mamma1 och 3 är i grekland och lottie systeryster är någonstans hon också, så det är massvis med ensamma brudar denna vecka, så alla vet.

     xoxo ALOHA

snygg brud i lyxförpackning

träffade lulu och julia efter skolan, behövde leta kläder, och gick ifrån centrum med bikiniöverdel med mönster på, tubtopp och en klänning, score på den! som vanlig finns aldrig mina kläder jag köper på h&m's  sida, eller inte på några hemsidor alls för den delen. Misstänker att pappa talat med alla företag bara för att han inte vill att jag modebloggar, men det gör jag inte, jag uppdaterar bara om kläder jag köpt, så alla kan se vilken bra klädsmak jag har. D


                                  
listan för idag
                                                   1. köpt min efterlängtade klänning
                                                   2. vara med julia och lulu 
                                                   3. pratat med niklasen <3



turn the page

sitter på bilden nu, eller jag är i datasalen, har bild, men orkar inte anstränga mej till att göra något vettigt på bilden. Vi ska ha uppvisning av våra filmen imorgon, för fyra till sex-åringar. Vi ska även berätta för dom om våra karaktärer i filmen, med inlevelse. JAG DÖR. Trodde att allt var över nu, men fan inte. Tänkte skriva lite på word om det, men ne, word funkar aldrig på dessa datorer.
Skulle egentligen haft min källström-tröja idag, men bangade på den, med tanke på vad för slags skola jag går i.

Gabbi sitter och lyssnar på the unforgiven (part one), fick värsta metallica rycket, så här har ni min personliga favorit av metallica, turn the page.




xoxo ALOHA

music make u loose control

man har ingen ork att blogga längre nu när det finfina vädret inträder.
men ibland blir det ett litet inlägg då och då.

i helgen har jag gjort mycket, jobbade med julias baby i fredags, sen gled jag runt med alla sorts människor. lördag blev det mer jobb, fast chill innan dess med julia och jordgubbar, på kvällen var jag med vicki som jag saknat mer än någonsin. och i går firade jag sex månader med min baby, vi hade mys och hade långpromenader (han var sjuk, vilket suger)

idag planerar jag att gå i skolan, dö på skolan mat, ha extra sak med louise? och sen dra till centrum med julia, kanske följa med henne till hennes andra mamma, medans hennes riktiga och hennes trejde mor är i grekland.

men nu ska jag dö lite.. WOHO



xoxo ALOHA

RSS 2.0