Final Call.

Hej alla mina läsare! Jag vet inte vilka som har följt denna blogg, men har mina föraningar.
Jag har kommit fram till ett beslut. Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Det har jag i princip redan gjort, men nu är det officiellt i alla fall. Att blogga var någonting som jag gjorde på fritiden efter skolan och under tråkiga helger, för 1 till 2 år sedan. Numera är det någon som jag inte har tid med överhuvudtaget. För när jag kommer hem från jobbet är inte min första tanke att skriva ett blogginlägg, snarare att ta en dusch och sen gå och lägga mig.

På senare tid har många saker tagit större plats i mitt liv, så som jobbet (ligger snart på heltidstimmar yey!), Jens (hehe) och jag prioriterar hellre verkligheten än en blogg. Jag och Lottie pratade igår om att vi inte förstår oss på de människor som bloggat i flera år, och har TID och ORK till att faktiskt skriva 4 inlägg om dan. Var hittar man ett sånt engagemang någonstans?

Jag känner att jag lika gärna kan bli en sån som lägger en kommentar om dagen som varit på facebook, istället för här. För detta är någonting jag har växt ifrån och som jag nu bara kommer behålla som ett minne av gymnasietiden.

Det är därför signar jag ut. Slut.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Mitt favoritprogram är helt klart top gear.

Anledningar:
1. Det handlar om bilar - dööhhh
2. Det finns inte skönare programledare, DET FINNS INTE! Både jag och min far gråter av skratt varje gång vi ser på det, oavsett om vi redan sett avsnittet flera gånger.
Grejen är att om det enbart skulle handla om att testköra snabba bilar runt en testbana så skulle det inte vara roligt. Men dessa killar (karlar) får uppdrag av sina producenter att t ex köpa en bil för en liten summa pengar, testa hur bilarna överlever genom att åka igenom öknen, och inte tanka någon gång där i mellan.
Det är sånt som gör riktig tv!


Cry baby.

Ligger och kollar på cry baby, första gången faktiskt, och är verkligen inte besviken. Om någon har en Johnny Depp över så tar jag gärna för mig!


Dag 23 – En låt som får mig att gråta.


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Jadu, det varierar ju faktiskt från dag till dag. I morse när jag klev upp och först såg mig, så sa (tänkte) jag något i stil med: Hur fan ser du ut?! Har du inte tvättat håret på 5 dar? Och sen när var det ok att vara likblek?! Meeen efter att ha borstat håret, satt in linserna och fått i mig lite frukost så lät det mer som: Vad söt du blev!!!!!!!!
Och ungefär så låter det varje morgon. Sen har man sina värre dagar, och sina bättre dagar. Jag brukar oftast ha bättre dagar, nästan varje dag faktiskt!Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Tagen av pappa, när vi var i tunisien. VILL HA SOMMAR NUUUU!


Dag 20 – Min favorit film.


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Rolig kategori, för idag har jag köpt fyra saker! Två tshirts, en hatt och ett halsband. Ena tshirten (motörhead) har jag klippt av armarna på, för att det ska bli ett baggy linne, men måste ha en symaskin till det först. Hatten (som jag letat efter läääänge) är aningen för stor, men jag bryr mig inte, för då får jag inte hattfrilla!
Inte världens finaste bilder, men de duger!


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Ja, frukosten i morse började med en stor tallrik med havregrynsgröt. Och den åts vid halv 12 någon gång, så jag skippade lunchen helt och hållet. Sen fick jag tredje gradens mensvärk, nästan på gränsen till fyra, om det fanns en fjärde grad. Tyckte synd om mig själv så köpte mig en Ben&Jerry's chocolate fudge brownie, som för övrigt är slut. Har haft cravings efter pizza hela dan, men pappa kom nyligen hem med en avokadosallad, den satt perfekt!
Och det är mina mål för dagen!


Min Åke.

Min älskade och finaste och bästaste Åke fyller 20 idag! En dag hon längtat för länge på, och äntligen uppnått.
HURRA HURRA HURRA.


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Detta är någonting som jag har gått och tänkt på nästan hela dagen. Försökte redan i morse med att skriva mig ett inlägg, men kom inte på någon. Sen efter dagens aktiviteter, som delvis bestod utav att köra bil, så insåg jag att jag skulle vilja byta liv med en formel1 förare, till exempel sebastian vettel, bara för att han är en av de bättre i dessa tider. Anledningen till varför just en formel1 förare, är förmodligen för att få köra bilarna, och köra dem fort. Få veta vad som pågår bakom kulisserna, och bli ett med sporten. Men framför allt att få köra riiiiiiiiiiiktigt fort.


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Ja, nu är det så att jag inte har en och samma väska. Idag har jag haft tre olika väskor, eller en av dem var faktiskt en påse. Men den senaste väskan innehöll min dator och smink.
Sen är jag den människan som hatar väskor. Eller hatar att bära med mig saker. På krogen har jag helst kavaj, eller jeans, för det som jag behöver är plånbok och mobilen. Men det som jag alltid har i min vinterjacka (och som kommer hamna i en väska i sommar) är: hemmanycklar, ipod, mobil, lypsyl och vantar. Dock får vantarna inte hänga med i sommar. Sorry guys..

Nu ska jag pussas med min karl (skrev jag så igår också?). PUSS HEJ

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Klart att det finns saker som jag ångrar att jag gjort/sagt. Men ändå inte, för om allt skulle gå så perfekt som jag hade hoppats så skulle jag aldrig vara i den sitsen jag är i idag. För dessa "misstag" är inte så pass viktiga, eller stora att jag ångrar dem helt, om ni förstår vad jag menar. Sen säger man ju att man lär sig utav sina misstag, man växer med dem och det som är gjort, det är gjort.

NU SKA JAG ÄTA FRUKOST MED MIN KARL. Puss på er.

Sparkle Sparkle.


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Åh herregud, en kategori jag inte tänker på varje dag. Men men..

Ja, jag skulle allra helst vilja ha ett utomhus bröllop, typ som i en stor trädgård. Grönt ska det vara runt omkring i alla fall. Inte speciellt stort bröllop, mer enkelt och simpelt. Eller det kommer sluta med att det ändå är ett stort bröllop, tack vare min stora släkt och många nära vänner. Och sen ska min klänning vara enkel, inga jäkla krussiduller. Men ändå ska den vara lite pufflig, om ni förstår vad jag menar. Anyhow, så har jag som sagt inte tänkt så mycket på det. Det är typ det där jag har tänkt ut! Vem nu brudgummen nu är, det är den stora frågan..

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Tunisien.


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Bara för att jag inte har tillgång till egen dator, så kapar jag någon annans istället! Så nu kapar jag Jens dator, medan han lagar mat åt trötta mig. Känns bra att trycka i mig middag vid halv tio, men man behöver ju äta.
Och ska hålla mig till listan också! Så här kör vi.

Ja, det är klart jag oroar mig över saker. Både saker i mitt privatliv, bland mina nära&kära och i världen.
I mitt privatliv är jag orolig över jobbet. Orolig att jag inte kommer få ihop tillräckligt med tider så att jag har råd med.. allt.
Bland mina nära&kära är jag orolig över min bror, men det har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Inga större grejer, men som överbeskyddande storasyster så är man ständigt orolig.
I världen är jag nog som mest orolig. Och där är klimatet det jag är allra mest orolig över. Att folk inte inser att man faktiskt måste förändra sina levnadssätt för att nästa generation inte ska stå ut med extrema klimatförändringar och naturkatastrofer. Förstår mig inte på såna människor, såna borde få en smäll i bakhuvudet.

Solen ba sken.

Lottie som tog kortet, btw.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag har jag inte fokuserat på att vara snygg, jag har fokuserat på att vara mysig. Linnet är köpt på h&m för 30 spänn och jeansen har jag ärvt av Erica (Lotties storasyster). Snart kommer Jens hit, och så ska vi gå och möta töser på pg för en eller två öl (läs: cider). PUSS


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Min eld, mitt vatten, min luft, om man kan säga så. Känner mig naken utan henne i princip. Och att veta att hon inte är lika nära som hon brukar vara (på grund av att jag är hemma hos min mamma, som bor längre ifrån henne) är jobbigt. Älskar min lilla plutt!


RSS 2.0