Lule.

Så fort lovet kom, drog jag mig från stockholm på en gång. Nu har jag hamnat uppe i Luleå, där det är dubbelt så kallt som hemma. Dock är det fint väder, så man kan ju inte klaga.


Bebislycka.

19.25, blev familjen ännu större. Min 28åriga farbror har blivit pappa för första gången. Nu är vi 12 i kusinskaran med mig som äldst. Hjärtat sprudlar och studsar lite smått av glädje. Det blev en tös, det som jag hoppats på. Och jag ska lära henne allt jag kan!                 Välkommen till livet Stella Fridén.


Quantum satis.


Saker som jag bör göra istället för att sitta här just nu:

- plugga latin - 10 uttryck är en baggis så..mvg here I come!
- packa väskan till luleå - hinner fan inte göra det imorgon, då ska det bakas!
- plugga matte - men tänkte ändå strunta i provet imorgon bitti, inte mitt fel att läraren är ett as.

Saker jag hellre skulle vilja göra än att sitta här just nu:
- pimpla vitt vin
- äta skitgod mat, typ potatiskroketter
- vara i thailand och åka vattenskoter
- köra bil långt långt bort, kanske till skåne


18.10

Namen nu är det kirrat, lite nytt på bloggen. Inte tillräckligt, men har suttit här länge nog för att få panik. Mer återstår. PUSSi

15.35

Jag vet att jag totalt suger på det här nu. Vill göra om min design, vill bli mer pepp på att skriva. Måste kanske se till att saker och ting sker i mitt liv först. Ska börja med att satsa på designen.

min fredag.

Nu sitter jag här i min soffa, iförd mjukiskläder från topp till tå. Jag är helt slut och trött, jag ska nog rulla mot sängen snart. Har inte varit hemma en stund idag känns det som, trots att jag har varit det. Men det blev rush till skolan, tillbaka hem för att byta kläder, tillbaka till skolan, från skolan till jobbet, och från jobbet hem till Hanna, som fyllde 19 igår (numera är det den 20de). Dock var jag inte förberedd på att dricka för kvällen, så jag tog inte med mig någonting. Drack istället läsk med Karin under kvällen, men det uppskattades i alla fall.

Men ett fakta är att jag gått och lagt mig runt 21 hela veckan, så min kropp har ställt in sig på att bli trött vid 20-tiden, och att få kanske nio timmars sömn varje natt. Så därav är jag totalt jävla död i varenda cell i kroppen, speciellt mina vrister.

Men nu ger jag upp, god natt!

William Axl Rose.

Min pappa är allt bra han, speciellt idag. Med tanke på att jag var rejält depp igår, skrev han ett mail till mig på facebook och det gjorde mig glad igen. Sen när han kom hem idag kastade han in en bok på mitt golv. Det var en bok om Axl Rose. Och ni som känner mig vet att jag skiner upp så fort en Guns n' Roses låt spelas. Så det var ett extra plus i kanten för idag. Tack pappa.


08.27

Måste påpeka att Joel är en av världens bästa personer, och jag hoppas att han vet om det.

19.42

Jag får panik av att inte ha saker att göra. Speciellt på vardagar. Det kliar i hela kroppen och man blir irriterad på minsta lilla. Borde kanske gå och lägga mig. Borde fundera ut saker och ting och borde läsa klart en bok.

http://www.travelinsider.com.au/wp-content/uploads/2009/04/fraser-island-beach.jpg

Måste påpeka att det suger att sitta och vänta på vykort.

 



New hair.

Jag är nog sveriges sämsta bloggerska. Men jag har inte haft lust att blogga, har heller inte haft någonting vettigt att ta upp, så då fick det vara! Men nu ska jag meddela mina tre läsare att jag har gjort en liten makeover. Jag har klippt håret och sen färgat det. And I like it!


THE dress.

Jag vill så jävla hårt ha klänningen!  Fan att man inte kan hitta en sån någonstans.
Får ta och sy en själv helt enkelt...


Vinterpromenad.









inga bilder är redigerade

Söndagspigg.

Alltså, jag är så jävla bra, och galen på samma gång. Kom hem från krogen vid två.. fem timmar senare stod jag i tvättstugan och startade mina tvättmaskiner. Nu är tvätten klar, och jag hoppades på att ta mig en liten tupplur, men jag är fan klarvaken! Istället sitter jag och kollar på tv4 morgon. Funderar på att ta mig en långpromenad med kameran.. Vi får helt enkelt se!


Jaha.. fredag?



Helvete vad trött jag är, inte ens kaffe fungerar på mig. Idag ska klassen på museum.
Är inte så jävla exalterad, men kul med att göra någonting annat för omväxlings skull.
Har skrivit ut lite förslag på min tatuering, och ska dit idag och boka tid, eftersom jag var
 lat nog att inte göra det i onsdags, hehe. Tror även att mitt kort är helt tomt på pengar,
så frågan är om man ska ut idag, eller imorgon. Jävla skitsnö, vill att den ska försvinna,
om ni inte redan har märkt att jag vill det. USCH. Man blir så negativ och trött. Hahaha.


När för i helvete blir det sommar?



Jag har kommit underfund med att jag hatar vintern. Det är äckligt, man är ständigt kall, man ser likadan ut varje dag pga vinterkläder. Sen blir man galet deppig! Alla går i svart och allt är enbart skit. Nae, jag bangar totalt på vintern och dess jävla mode. Ska sitta inne till mars-april och senare komma ut ur mitt ide och köpa vårkläder. HELL YEAH.

Jag har en ny (lite dum) regel för mig själv. Men det är för att förbättra min ekonomi på något sätt. Jag ska framöver bara köpa färgglada skor, och skor som inte innehåller kedjor, nitar och blablabla. Har insett att man inte kommer gå med det i sommar överhuvudtaget, ska köpa massvis med sandaler och flipflops istället. Kanske tre par Converse eller nått. Mitt nästa kap kommer bli ett par blå mockaskor från Vagabond, fast måste vänta till lönen. Min ekonomi påminner om lågkonjunkturen.


orkar inte med vinter.


SAKER JAG VILL SKA HÄNDA NU!

- Att åka till luleå
- Ta körkort
- Ta studenten
- Få sommar
- Flytta till norrköping med Tony (eller flytta härifrån överhuvudtaget)
- Backpacka i sydostasien med Frida
- Bli brun
- Tatuera mig


uschdag.

Värdelös dag. Anledning till detta:
- Gick hem ifrån skolan efter en lektion. Har världens mensvärk och min kropp pallade inte med det längre. Sen är det bara en bonus att jag är galet förkyld och täppt i näsan.
Sitter nu och missbrukar apelsiner för att känna mig lite bättre. Har även pluggat en del, så det är bra på den fronten.

Nu är planen att sova lite och senare äta fler apelsiner...


18.24

Jag trodde att jag skulle vara duktig och plugga idag. Eller jag har pluggat, har till och med lånat en bok för allmänbildningens skull. MEN, nu sitter jag här, med skolböcker täckt över skrivbordet, och jag har somnat tre gånger. Framför datorn. Kanske ska göra lite i alla fall och sova lite sen?

Anyhow, så kommer granntanten över om ett slag, eller måste säga till henne först. Vi ska skriva ett cv åt henne, och jag ska få håret färgat. Kan visa färg och shit senare..

Bjuder på musik som skapar sommarstämning. Vill seriöst gå ut med hårfönen och smälta bort all jävla snö.


RSS 2.0