Luciavaka.

Har spenderat min senaste timme med att hjälpa min mor med tomteplacering. När det kommer till julen blir hon som ett barn på nytt och ställer till med allt.
Plötsligt idag nämnde hon att det inte var någon julstämning, och hon sätter på julmusik. Mitt naturkunskapspluggande gick åt helvete.

Vi planerar att ha en lussevaka. Vi har diskuterat detta flera år tidigare, men det har aldrig blivit av. Och med tanke på att lucia infaller på en lördag, kan man då sitta vaken hela natten från fredag och göra vad fan man vill. Vi ska klä ut oss också. Camilla till Lucia, jag till tomte och Emelie satsar på stjärngosse. Självklart får fler delta, ju fler desto roligare.  Men vi har ingenstans att befinna oss ännu, men vi letar, och det snackas om julbakning på kvällen innan utgång.
ROLIGT VÄRRE.



update.

Ibland hamnar man lite efter med detta. Men jag vet att ni älskar mig i alla fall.
Angående mina sats-platser så har jag lovat bort en till victoria, och en till robert. tre kvar och ni får säga till om jag ska skriva upp er eller ej.
MAHA.

Idag, var slödag helt och hållet.
Engelska där jag sov, svenska där vi försökte plugga men skrev lista inför lucia istället. Naturkunskap där jag ägde allt och sist ensemble som gick sämst någonsin, och alla höll med. Fick sedan trevligt sällskap hem, vars hår luktade väldigt gott, och har nu ätit middag och kollat på nyheterna med min bror och min mor.


Imorgon ska jag efter skolan bege mig till stan med Jossan och införskaffa julklappar och födelsedagspresenter till decemberbarn.


work it harder.

Jag kräks på matematik och svenska. På tillämningar och argument. Jag tycker ej om er.

Ska se till att få massiv hjälp av min mattelärare, så jag kan uppnå mitt mål i matte c, annars är det byebye till skola i malmö. Måste ta tag i argumentet, men vet på ett ungefär vad jag ska säga och diskutera, orkar bara inte ta fram penna och pappret, skriva och lära in det hela. Sen blir det ett debattinlägg, om alkohol.
KUL.


Glöm ej bort mina fyra träningsplatser, en har blivit bortlovad till Victoria.

MAHA

Seg nog att krasha ner i sängen och somna på en gång. Måste dricka vatten, ska njuta av vattnet i kran så länge jag kan. Vatten är det bästa som finns. Fan vad patetiskt inlägg, maha!

Nej men det har faktiskt hänt lite roliga saker sen senaste inlägget. Gick till Sats ju, fixade kort. Får tydligen bjuda med mej FEM kompisar på en GRATIS träning, så vem vill pumpa muskler med mig? Platser finns det gott om kvar. Efter det åkte jag till kungsängen och lekte med Robert och Malaika. Åt pyttipanna och glodde på Bolibompa, sen åkte jag hem. Okej, inte så intressant, men men!


Tischdag.

Effektiv dag, eller?
Orkade ingenting idag. Satt och petade och degade med  mitt lerhuvud som faktiskt ser ut som jag, läskigt nog! Äcklig lunch, ogivande mentorstid och svenska där jag gjorde provskit.
Gick med Jossan till centrum och köpte present till Robert som han ska få på måndag då vi firar ett helt år. Köpte lite saker till mig själv för en gångs skull. Tack gode gud för lönen! Vi tog en fika på Tasty's och pratade problem, uppkommande saker och skit. Puss på Jossan.

Nu ska jag gå till Sats med pappa och köpa gymkort och sen åka till Robert.


Make a speech

Jag avskyr att argumentera. Jag är urusel på att argumentera. Och när man då får en uppgift i skolan att hålla ett argumenterande tal om en vecka, blir man bara frustrerad. Speciellt om läraren säger: Välj vad ni vill. Men det är inte så enkelt som hon må anse det vara. Med tanke på att jag först och främst inte har något som helst intresse av politik, och jag är en student som ställer krav på mig själv lika höga som Mount Everest, bryter jag ihop. Jag anser att jag bör hålla ett Martin Luther King tal, men det kommer jag aldrig någonsin komma att göra. Men tack gode gud har jag en far som kan något om att argumentera och hjälper mig finna ett ämne jag själv är intresserad av och kan tänka mig hålla detta tal om. Jag kommer bli väldigt sur, till och med arg om jag får reda på att någon annan person i min klass väljer detta ämne, för det här är det enda jag har.
Talet ska handla om att blogga.

Lördagskväll



Till dig som anser att du inte blev rätt lyckad på bilderna;
We love you anyway!

The weekend:

Fredag: Hm, vad gjorde jag i fredags? Jo, jag jobbade, blev hämtad av pojkvän på jobbet och drog hem och däckade i sängen vid halv tio, score?
Lördag: Fullspäckad dag! Började med att jag struntade i frukosten pga min far. Vi gick ner till centrum och köpte paket, jag fick min frukost på Sans Rival och han babblade på som fan om kvällen innan (han var på återträff med sin klass han gick i nian med). Jag gick hem till Maria efter det och hjälpte henne med mat och gick ut med pudeln. Tillbaka till Maria, gäster kom och lala. Drog till Jossan vid klockan sex och fixa mej ytterligare mer. Gick hem till steph och hade askul! Sjöng singstar, åt god mat, garvade, sjöng mer singstar och sen drog vi vidare till något slags chillkrök i viksjö. Trevlig lördag och Linnéa rullade hem vid två.
Söndag: Vaknade av att jag mådde väldigt illa. Gick upp, tog mej en frukost och slöglodde på tv i tre timmar. Gick till stationen och mötte upp Robert och Björne. Vi gick till Hus1 för att kolla på när Untold deltog i en tävling. Frida var där, och vi påpekade bland annat basister. Tyvärr hann jag inte se pojkarna spela, men hörde senare att dom vann, grattis! Åkte till jobbet, jobbade 2 och en halv timma, fick roligt sällskap med mej hem. Kom till Robert, åt pizza och somnade i hans mammas underbart sköna säng.

Förstår ni att jag inte hinner blogga på helger eller?

Grattis på födelsedagen!

Grattis Brudar.
 Ena blir sexton, andra femton
.


Go Linnéa!

en timma och tio minuter kvar tills jag ska gå till bussen för att åka till jobbet. Brukar inte jobba på fredagar, men eftersom jag tog ledigt imorgon, tänkte jag att jag tog ett pass idag. Dagen har varit allmänt seg. Började med att skriva uppsats om engelskaboken, som blev på sex A4, min arm dog hårt och ordentligt av det. Sen hade vi matte, som gick ut på att försöka göra tal som inte går att göra, enligt min lärare, för att det finns ingen logisk lösning på dom, varför skriver man då upp dom?! undrar jag.

Nu ska jag äta lussekatt och dricka ananas-vanilj te. PUSZ

Crash. Pang. Boom

 Det har uppstått en ny kärlek till mitt hår. Haha. Ska springa till skolan snart, tre minuter för att vara exakt. PUZS


Born to be cheap

Sitter nu hos min mor. Blev upphämtad ifrån pappa på grund av noll ork i benen, och även iskall kyla som kan ta kål på mig. När jag kom hit åt vi, plus efterrätt, och jag är numera spyfärdig. Vi slöglodde lite på "du är vad du äter" och blev mer illamående. Mamma masserade mina fötter, ytterst mysigt och uppskattat!
Jag har nu pluggat i evigheter känns det som. Pluggat matte för jag fått för mig att vi har prov imorgon, smsade Empan och frågade hur det verkligen stod till, och hon ansåg att vi ej har prov imorgon. Uppstressad och pluggat i onödan, grattis Linnéa. Ska nu skriva ner 25 engelska ord ifrån min bok som ska vara utläst imorgon.

Har du haft en lika rolig kväll som jag?

Bunnygard.

Seg morgon. Förstår inte varför jag gick upp tidigare för. Har satt i löshår och hela fadiruttan. Börjar inte fören om en halvtimma. Kommer bli en lång dag bestående av ångest, som vanligt. Senare ska jag hjälpa pappas flickvän att fixa saker inför lördag, hon ska ha födelsedagskalas. Sen ska jag förmodligen sova hos mamma, hon lär tvinga mej.


I Januari ska jag och pappa vara kaninvakt åt min farbror och hans fru's kanin Rocky. Jag kommer dö, pga allergiattacker, men han är så otroligt söt, så tror jag väljer att som sagt dö på kuppen. Bilden är snodd från min farbror.

Too much headache

Skoldag bestående av:
- Mattelektion. Lamt och tråkigt
-
Naturkunskap som var ännu lamare och tråkigare. Fick tillbaka prov. 17/20, yey!
-
Lunch. Ska det ens diskuteras?!
-
Idrott. Började med fördjupningen idag. Jag, Emelie och Camilla spelar innebandy med miljontals killar (och sex tjejer till). Vi delade in oss i tre-manna lag. Jag hade trevliga pojkar, en från natur och en från musik. Vi vann alla våra matcher och jag gjorde mål fem gånger. Mohahahaha.
-
Bild. Lerhuvuden som luktar illa. Diskuterade mycket skit och skit och mer skit. Slutade tidigare. Frös ihjäl på vägen hem i det oförberedda snöande mörkret.

Snart ska jag på elevkonsert med Frida och hennes Kalle. Mitt huvud håller på att sprängas och jag är skithungrig, plus lite trött. Fan.

Creapy Wednesday

Idag kör vi på hårförlänging för första gången. LÄSKIGT
 

New bracelet


Salong á la Linnéa?

Julia klipper Roberts hår nu. Jag gick och handlade phiadelphiaost till henne, för hon klagade på sin tomma mage. Robert påminner lite om en bebis. Sen ska jag och Julia leka med mitt löshår.


Elevkonsert a la Viksjö

Ah! kom på att det är elevkonsert imorgon.
Det är i min gamla skola, och jag har själv stått på den scenen flera gånger och framträtt, och gjort bort mej. Kul och se om någon gör det imorgon. Minnen kommer väckas och träffa gamla underbara lärare och helt enkelt njuta.


Jag saknar byxorna! (och håret) Dom ska komma till användning i sommar.

Bloody Tuesday

Hemma efter vanlig tisdag bestående av:
- Bild: Vi formade våra lerhuvuden (y)
Lång rast: MUF var på besök och försökte värva oss till deras kompani, men det är svårt om man inte vet vad man pratar om! Eldade mer lim.
- Svenska: Debatt skit på femtio minuter.

Nu ska jag vänta på att robert ska komma hit, för att sen julia ska komma och klippa honom. Funderar på att göra mej en lista, en sån som natali har.
..



Guldbollen

Den där jävla Zlatan. Gick inte fem minuter under hela galan innan dom började pladdra om honom igen. Och nu är han ju historisk efter att ha vunnit sin tredje guldbollen. Men varför? Jo, för han är världens bästa spelare, jag vet det, vi alla vet det! Han har gjort så jävla bra ifrån sej i Italienska ligan. Men varför vinner han då inte det priset? Utan han vinner priset som Sveriges bästa spelare. 2008 har varit ett år där Zlatan för första gången på flera år respekterat svensk fotbolls åsikter. Bra att han fick bli lagkapten så han får lite mer ansvar och kan hålla sej till det. Men jag förstår inte vad aftonbladet och svenskfotboll har sett i honom de tidigare åren för att ge honom priset då, fanns hur många spelare som helst som förtjänade det mycket mer. Men ja, man får väl ta och gratulera, du är värd den i år.



Lek inte med lim och eld

Look mum! I'm on youtube!
Man måste testa livets gränser ibland..

Måndagsbarn

Någonting höll mej vaken hela natten, så när jag vaknade till och bestämde mej att gå upp, var jag tröttare än någonsin. Det blev ingen frukost, för jag välte ut hela juicekannan i kylskåpet och var tvungen att tvätta rent allt. Gick till skolan, hade ensemble, bästa morgongymnastiken! Gick sedan och satte mej i biblioteket och färdigställde min naturläxa. Marcus hade vägarna förbi och hjälpte mej lite, naturbarn. Hade sedan natur som sagt och laborerade. SKITTRÅKIGT. Sen dissade jag skolmaten och köpte mej frukost, ost och skinkmacka plus en risifrutti. Sen blev det bild, där jag svor över mitt jävla "album" som vägrar vilja bli som jag vill ha det, och jag och Charlie eldade lim. Bokstavligen. Efter skolan gick Josefine och jag till centrum där jag införskaffade Stephanies present för 2008. Snart är det fotbollsgalan, yey!


Fuzball

Imorgon är det fotbollsgalan, igen. Zlatan kommer vinna priser, igen. Men något som sticker ut i år är att legenden Pelé ska dela ut två priser. Han har dock ett krav, att träffa drottning Silvia.


Årets låt

Quatum of solace theme song.
Jack White & Alicia Keys - Another way to die


Ingen helgbloggare direkt

Shit. Förstår inte hur jag verkligen kan undvika datorer när jag är hos mamma. Eller på helger i helhet kanske man bör säga? Anyway var denna helg mysig och trevlig. Blev ingen utgång pga att min kära mor inte ville det. Istället tog jag hem folk istället,  och lika mysigt var det!
Kom på att jag glömt min skåpnyckel hos mamma, och nu befinner jag mej hos min far, kivigt läge. Får väl ta en tripp dit imorgon bitti innan skolan börjar, 8.20.



Mor i

När man häller i vattnet i glaset, förväntar man sej att vattnet ska få en mörk röd-brun färg. Men med detta ananas-te, får den färgen, ljusgul. Man blir lite smått förvånad, men vågar sej på att dricka det i alla fall. Blandningen mellan ananas och vanilj skapar en väldigt udda smak. Men man känner mer smaken av ananasen än vaniljen när man väl dricker den, men i eftersmaken känner man av vaniljen. Det må inte vara det mest godaste jag druckit inom alla tesorter, men den får 3½ av 5.
Sara och Natta ville ha sej en recension angående Tahiti-te't, so there you go!



Nu ska jag bege mej till skolan för en timmes lektion, sen möte med Hades och sen antar jag att jag ska rulla hem, men man vet aldrig vad som händer!

Grattis Steph!

Firande blir det nästa lördag!


Teahouse

Hittade nya tesorter i vårt skafferi. Fullt av dom. Men en jag fastnade för var denna. Lipton, Tahiti med smak av ananas och vanilj. Ska ta mej en kopp till, och kanske anstränga mej till att fortsätta med pluggandet angående atommallar och tillhörande frågor. Lockar inte någonstans, shoot me.

 

13/11

Stillastående, eller sittande, efter en någorlunda hektiskt dag.
Som jag sov i natt, så gott har jag aldrig sovit, men tror inte heller jag varit så trött imorse, någonsin. Skola, slutade ungefär två lektioner tidigare, tummen upp för det! Gick till min far och packade ihop tillbehörigheter till min mor och for till ica med henne. Vi införskaffade sånt vi behövde till helgen och mycket baktillbehör, väldigt mycket baktillbehör. Ni undrar kanske varför? Jo, för vi tar julen tidigt i år. Vi ska börja baka lussekatter och pepparkakor, redan imorgon tror jag. Vi är udda, vi vet. Träffade även sötisen Jeska där som jag inte sett på år och dar, saknar henne massor!
Efter vi kommit hem och plockat upp allt beslöt mej att ta mej an min naturläxa tills på måndag. När jag som mest ville avsluta det hela, smsar Julia och frågar om jag vill följa med på VIP-kväll på KappAhl. Man tackar inte nej direkt. Hittade mej en tröja jag ville ha, men den fanns ej i min storlek och var alltför dyr med tanke på min usla budget.
Nu är jag hemma igen, sitter ner, och bara tar det lugnt. Bör kanske fullfölja min hemska läxa eller lägga mej och slöglo på tv, vad är bäst?

Jeska och jag, balen i 2007

Fjärilshuset

Det blev otroligt mycket fotande igår, på fjärilar, papegojor som ansåg att de var katter, fiskar och så vidare. Enjoy!



Everything's not lost

Underbaraste låten jag hört på länge. Jättemysig att lyssna på, speciellt på kvällarna.
Plus i kanten som vanligt Coldplay.



The blog thing..

Något man sällan tänker på, är hur många bloggare det egentligen finns i denna värld. Hur många personer som faktiskt skriver om sitt liv, och hoppas på att någon person läser det och reagerar till det man skriver. Alla hoppas på det. Vissa kanske bara skriver för att skriva av sej, men man vill fortfarande att folk ska läsa om det man skrivit för att dela med sej av sina åsikter. Eller bara veta att någon har läst om den underbara dagen jag haft idag. Uppmärksamhet, om man ska sammanfatta det hela till ett ord. Det finns nya bloggar att upptäcka varje dag. Så det kommer bli en ny sak för mej. Ett nyårslöfte kan man väl säga. Att från och med nyår då, börja läsa en ny blogg. Åtminstone för den dagen. En god gärning kan man väl kalla det.


The Butterfly effect

Imorgon, enkel skoldag med endast 1,5 timmes lektion bestående av teater föreställning. Efter skolan behöver mina kära vänner hjälp med fotografering, och destinationen är Fjärilshuset i Hagaparken. Jag blir modelloffret och ska ha väldigt färgglada kläder på mej, för att fjärilarna ska våga sej fram och sätta sej på mej. Men frågan är, vågar jag? Tycker det är obehagligt, men jag måste stå upp för teamet!


Kommer jag också våga?

Schash

Samtalet gick bra. Fick reda på hur jag låg till och blablabla. Gör tydligen bäst ifrån mej på bilden och musiken. Estetjävel är jag. Efter mötet åkte jag och min bror till tandläkarn för bror skulle kolla tänderna. Sjuksköterskan trodde jag var han, tack för den du! Mamma och jag drog vidare till IKEA och jag skissade upp hur jag vill att han och mitt rum ska se ut. Vi impulsade lite och numera ser rummet ut som jag skissade upp det. Humor. Nu är det middagsdags och tv-tittande. Puss hej, leverpastej.


Klädproblem

Vet inte vad jag ska ha på mej idag. Mjukis eller jeans? Känner mej för att inte vara sunkig idag. Men hatar denna jävla beslutsångesten. Springer runt halvnaken och försöker få igång iTunes som avskyr mej idag. DÖ iTUNES!


Stenhårt.

Idag har jag inga lektioner. Istället ersätts lektionerna av ett trettio minuter långt utvecklingssamtal. Detta börjar vid klockan ett. Jag vaknade vid åtta, och var klarvaken. Varför i hela fridens namn?! Den dag jag faktiskt får sova ut, så kan jag inte sova. Jag tog på mej träningskläder och gick ut och sprang fem kilometer. Nu är jag hemma igen efter att handlat lite frukost, som jag inte har ätit. Kanske borde göra det nu?


We're all maniac's


Osammanhang

Välkommen till osammanhängande inlägg á la Linnéa.
Köttbullarna smakade skit, men fullkornspastan var toppen. Sitter nu här, övertrött. Ska slänga iväg en önskelista till min mor, men orkar inte. Som sagt, övertrött. Det är inte bra när jag är övertrött, man vet aldrig vad som händer. Kul att jag också är den enda personen i denna bloggvärld som bloggar varannan sekund på måndagar, följ min trend! Snart börjar CSI, yey, men orkar jag se? Tror inte det. Men jag kan vara uppe hela natten och leka rockstjärna om jag vill, för jag har bara utvecklingssamtal imorgon, som börjar vid klockan ett! 
CHILL.


 

PASTA

Nu ska jag, pasta-älskaren no.1 koka mej lite tagliatelli och steka mej lite svenska köttbullar. Jävla kolhydrater, men fan vad underbart gott det är.


Monday

Körde på en helt vanlig måndag, med lite udda inslag av nytt, eller?
Ensemblen går på räls, vi har fått en ny gitarrist, Martin antog jag att han hette, duktig pojke och hoppas han trivs! Vi planerar ett medley på Enter Sandman och She's a maniac, vad tycker ni, är det något att satsa på? Bosatte mej i biblioteket efter och pluggade inför astronomin. Svor över det otroligt äckliga tuggummit jag fick av Micke tidigare, smak av peppar och kanel, ingen höjdare. Emelie kom till skolan en timme tidigare för att studera lite extra, eller studera överhuvudtaget. Sen var det dags för testet, som var något av det enklaste jag någonsin gjort. Tyckte det låg på mellanstadienivå om inte lägre.
Lunchen var god, för en gångs skull. Emelie hurrade över att det var första gången jag åt upp all mat på flera gånger, värt att fira! När Camilla och Empan sedan slutade skolan för dagen, gick jag upp och började pyssla med mitt fina album för mina analoga bilder, bilder kommer när det är färdigställt. Charlie valde att spendera sin tid med mej istället för med sin filmrulle, och jag agerade något av en psykolog och valde sedan att gå en omväg hem för att hon har en stor fobi för att åka buss själv. Nu har jag pratat om det som hänt under dagen, för det har inte hänt ett piss sen jag kom hem! Jag har bara legat och slöglott på tv hela eftermiddagen, och ut vill jag inte gå, blåser så att träden bör flyga iväg. Tack för att du orkade läsa om denna dag.



Ah, morgonpigg eller?

Jag sitter här med mitt äckliga te och ska till skolan om ca en kvart. Har varit vaken sen sex, och jag vet inte varför. Mycket har jag hunnit göra. Nu ska jag dricka upp mitt äckliga earl grey te och stänga av datornPUSZS

Pretty Blond Thing.

Pure Love

En gång i tiden skrevs det en lista. En önskelista. Listan har aldrig blivit läst av någon förutom av den som skrev den. Högst upp på den listan stod det fred på jorden. Nummer två var att få se en Manchester United-match på plats. Dock har många bra spelare försvunnit sen den listan skrevs, men det är fortfarande världens bästa lag, och kommer vara det i all evighet. Önskan har ej blivit uppfylld än, men det ska den, oja.  Tänk vad mycket man önskade sej som tioåring.


Rent

Såg filmen häromdagen, fan vad jag älskar den.


:]

Nu sitter jag här, med nymålade naglar. Valet blev rosa. Det är ett slags under när jag väl gör det, eftersom man inte får ha det när man arbetar inom resturangbranschen, jobbar inte fören på lördag, och då har nagellacket redan försvunnit för längesen.

Plugga har jag inte börjat gjort. Men det ska bara vara ett litet test, fast det sa hon om förra provet också, så jag anser inte att jag ska läsa tills jag spyr, därför sitter jag fortfarande här.
Kul va?


:}

När man inte har tid, och när man inte orkar.
Är helt slut. Pappa anser att jag håller på att bli sjuk. Jag känner att jag kommer bli det snart, men jag tänker inte bli det. Är som sagt trött och måste plugga astronomi, har prov imorgon, skit också.

Sömn för hela veckan

Nu är jag hemma igen efter filmen, som var väldigt bra faktiskt. Jag och Julia tog en tripp runt Rinkeby för att komma hem fortare, och hann även träffa min kära pojkvän en snabbis också. Tog mej en långsam promenad runt vallen och sitter nu här, tröttare än någonsin. Ska ta ut linserna, på med glasögonen och ligga mej och läsa min engelskabok, the fifth child av Doris Lessing. Behöver bli lite mer bokintresserad enligt många (min lärare och pappa).


Looking good!

Har fått skitmycket komplimanger idag om min klädsel, värt att lägga upp!
 

Lonely hours

En av världens kortaste dagar, är idag. Fredag.
Kommer in i klassrummet idag, och märker att det är något som är fel. En obehagad rysning går genom hela kroppen när jag märker att alla bänkar är isärdragna. Jag ser på Sara och hon säger: Vi ska skriva en oförberedd uppsats! PÅ ENGELSKA. Mitt huvud stod sej inte klart fören några sekunder senare, varför på engelska? Skriver ihop någon funktionabel story och lämnar salen, beredd för matte. På mattelektionen slog en sak mej, varför gör vi aldrig något på våra lektioner? Jag och Emelie försökte, men huvudet hängde inte riktigt med. Dagen avslutades med lunch bestående av pasta och ketchup, samt ett gott försök att rädda Camilla och Emelies bilder, men Gunnar tog över och jag gick hem. Sitter här välladdad att dra iväg på bio om kanske fem timmar. Ska se Patrik 1,5 med Julia.


Toto - Rosanna


Inte bra någonstans

Ingen bra dag för mej. Inte alls. Failure på två prov, rätt ordentligt. Mina prestationer går över huvudet på mej, men ändå går det inte att göra bra ifrån sej. Tal på g också, måste sätta ribban högre. Imorgon blir det allvarligt prat med Hades som jag suttit och kastat hatord mot hela dagen. Bröt ihop hemma, bråkade, grät, gick ut och grät mer. Mamma hämtade mej och vi tog oss en kopp gratis kaffe på mcdonken. Åkte hem och hade allvarsprat med min far. Fick lite engelskaböcker för att fila upp språket lite. Fan. Hoppas på en mycket bättre dag imorgon. Puss på er.


The perfect shoe

Jag har alltid haft en kärlek till sneakers, enda sen jag var liten. Fick mina första reebok som sex månader gammal, tack vare min moster som skämde bort mej. Återfann min kärlek när jag och mamma satt fastklistrade på en två timmar lång dokumentär om just, sneakers. Men jag vill ha ett par nya som ska passa bra till mina nya baggyjeans jag önskar mej i julklapp. Men eftersom det finns så otroligt mycket olika sorters sneakers att välja mellan, hur vill jag att dom ska se ut?


N.Portman

Älskar min kändismapp som jag har. Snyggingar hela tiden.



Fattiglapp

Mitt konto står på ca 150:-, och det är tre veckor kvar till lön. Innan lönen fyller tre personer år, och jag behöver göra något åt mitt hår. Plus att jag är ett barn med starka matbehov, och jag har värsta shoppingsuget efter allt snack om julafton. När jag var liten fick jag beröm om att jag var så duktig på att inte spendera mina pengar, vart tog den tösen vägen? Jag skulle gärna vilja ha henne tillbaka. Ni undrar säkert varför mina pengar är borta. Först och främst är det från min minilön pga problem med mat osv på jobbet. Sen har jag lagt undan lite inför framtida bruk, och sen handlade jag presenter och saker till mej själv, fan vad dyr jag är! Men vart ska jag få pengarna ifrån? Får väl råna en bank eller blinka riktigt ordentligt med ögonen nästa gång jag pratar med pappa. Från och med nu är det nudlar som gäller, eller luft om nudlarna tar slut.

Den dag vi åt..

OBAMA!
Lite bakgrund: Helena satt uppe hela natten med sina vänner och kollade på valvakan. Dom hade en chokladtomte som de döpte till just, Obama. Om Obama förlora, skulle han blivit uppäten av sorgen, och tvärtom om han vann. Eftersom han nu vann (grattis) glömde dom bort tomten. Helena valde att ta med sej Obama till skolan och visa upp den för klassen, som istället för att glädjas av den, åt upp den, inkluderat fröken. Men vi tackar för denna ära, för vi må vara dom enda i världen som fått en smak av Obama.



Tack Helena!

En vanlig dag i livet

Hemma igen efter mycket om och men. Igår dagen spenderades med min käre pojkvän med pasta, blåbärsglass och bond. Sen bar det av till en ny dag i skolan.
Vet inte ens vart jag befann mej på matten, några tal blev det i alla fall. Naturkunskapen gick ut på att jag sa till var trettionde sekund medans emelie rörde om i en mugg med is i. Vi skulle kolla hur temperaturen ändrades när den stod på en platta. Inte facinerande någonstans!
Lunchen bestod av bröd, doppat i minnestronisoppa. Gympan av handboll som har blivit klacifierat som den sämsta sporten någonsin efter golf. Och sist men inte minst bild där vi skulle måla av oss själva. Jag såg ut som jag vill att jag ska se ut.
Efter min "intressanta" dag i skolan sprang jag hem, bokstavligen kastade väskan på sängen och gick till Julia, där jag satt och snackade skit om allt möjligt tills jag gick hem. Nu sitter jag här efter att glott på komedier med min far och bror och tuggar på stulen choklad av min bror.
Kul va?


Jag ber dig

Att ha en känsla i sig. En känsla som är arg och helt förbannad. Jag vill gå fram till dig och skrika så högt att dina öron börjar blöda och du trycks hårt ner till marken. Jag vill att du ska förstå, jag vill att du ska ändras. Jag orkar inte med att du trakasserar min hjärna. Jag vill bara gå fram och skrika, gråta lite och bara slå på dig, hårt. Sluta förstöra mig. Försvinn.

Du är musiken i mej

Nu har jag svenska läxan klar. Sex frågor svarade på en kvart. Varför ska man alltid dra ut på saker? När man ändå vet att det går fort när man väl gör det. Nu är det bara läsa lite mer i engelska-boken och plugga inför mini-testet på astronomin. Efter det är jag klar med läxor och sånt i två-tre veckor framåt.

Sitter här och bara lyssnar på Agnes låt Champion på repeat hela tiden.
Fan vad bra människan sjunger.

Klicka på bilden för att komma till låten!

Gash

Trött. Utsliten. Långtråkigt. Osysselsatt. Lat. Hungrig. Rastlös.

Borde ta mej i kragen och börja med pluggandet. Men något gör att jag fortfarande sitter här och knappar in på sidor där inget ändå händer. Är så trött att ögonlocken snart ramlar ner. Svettas om benen från långkalsongerna. Känner hur tänderna nästan mals i munnen. Shit, varför har jag inga fritidssysslor?

 

Back from school

Sitter här med min marabou mjölkchoklad och ett glas mjölk och njuter. Känner att jag behöver börja plugga på den utlästa boken, ska svara på lite frågor om den tills imorgon. Drog från skolan tidigare för att jag är KLAR med mina framkallningar och jag är stolt, yes. Ska nu bara sätta ihop allt till ett fint häfte och bang, jag är helt och hållet klar för denna termin.
Ska ta mej ytterligare ett glas mjölk och knapra lite mer på chokladen.


Ciao för sekunden

Jävla skit.

Jag är besviken och ledsen över att Massa inte vann titeln på formel1, utan att Hamilton gjorde det. Jag har haft en känsla av att Hamilton skulle vinna, men ville helst att Massa skulle det, för jag ogillar Hamilton. Men Sara bör vara överlycklig nu, men vi tar igen, nästa säsong.

Grattis mannen

Back on track

ojojoj. Här vare snålt med blogginlägg på sistone,
men kan ge en liten fin summering av mitt underbara lov:

måndag - Jag var i stan med vicki och hade jättemysigt, kvällen var väl lugn?
tisdag - Ikeabesök med Robert, köpte Singha till mamma.
På kvällen var det brommafest med flickor små, sov hos robert

onsdag - Camillas födelsedag! var och tränade på sats med pappa
och åkte runt med olsson och co. vid odenplan

torsdag - Vickis födelsedag! Jobbade 12-17, på kvällen blev det
 bio med henne och Moa, vi såg Mirrors, scary.

fredag - Jobbade fram till fem, drog direkt till charlie på
 maskeradmiddag med få personer, hade bus senare, sov hos robertsson.

lördag - 11 månader med baby, jobbade fyra timmar.  Åkte på middag och firande för
 vicki och camilla, hände mycket, mycket, men ändå inte..

söndag - Vaknade av att mamma gjort mej och robert romantisk frukost.
Jag åkte till jobbet och arbetade fyra timmar. Åkte hem och kollade på formel1 finalen.


Hoppas att ni haft ett lika trevligt lov som jag :D


RSS 2.0