Star Pilots - In the heat of the night

Jag älskar låten, och jag klagar inte direkt på videon.


my boots, my boots, my boots are okey!

Drog som sagt till skopunkten med julia. Vi stannade in på henne jobb och åt lite överlevnadsmat. Träffade Steph och Emelie som var och lämnade in Steph mobil på lagning, för sjuttiofemte gången.. Men jag hittade mej ett par vinterstövlar, med fodring, som är mitt måste för skor i vinter. Blev inga ugg's, älskar mina nya mer.




work it out

Tills på torsdag ska vi lärt oss två nya låtar till ensemblen,
Enter Sandman med Metallica och denna, Work it out med Beyoncé Knowles. Fin blandning va?


'Cus i got you on my radar

Ännu en skoldag förbi.
Började med bild vid tjugo i tio. Måste erkänna att jag inte gjorde ett piss! Eftersom Bosse var allmänt seg och vägrade reagera när jag ropade på honom så satt jag och läste ur Melli's Slitz tidning istället. När Bosse väl märkte av mej så sa han att min plåtbit skulle sprayas och sen ligga och torka i två timmar, jag undrade för mej själv varför jag ens var på lektionen då. Läste mer ur Slitz (klassens nya favorittidning) och var allmänt social bara, i två timmar.
  Sen hade vi ju skolfotot idag, gick väl bra, fick stå, som vanligt.. Hoppas på att året foto blir bättre än förra årets. Vågar ens knappt titta på det, och dagen slutade med svenska i 30 minuter. Ska också påpekat att alla varit övertrötta idag och nästan börjat gråta.

Egentligen skulle jag efter skolan åkt med Josefine till skopunkten och handlat skor, men jäkeln är döende sjuk och laddar stenhårt inför sin match imorgon, så jag ska nu vänta på Julia i ca en timme och åka dit med henne, så shopping blir det i alla fall.


Skolfoto-ångesten..

Nu är det ju såhär, att det är skolfoto imorgon. Som vanligt blir man uppspelt och frågar sej själv vad fan man ska ha på sej? Men jag knappt bry mej längre, eller jo, fast inte lika mycket som alla tidigare år. Då hade jag sånt hemskt självförtroende så jag var illa tvungen att gå upp två timmar tidigare för att visa hela skolan att jag var vacker. Men nu tycker jag att jag är jättesöt och trivs jättebra i mammas mjukisar och jessicas mysiga cardigan. Självklart kommer jag ju välja ut en speciell outfit att ha, vet dock bara inte vilken. Har bestämt mej på en sak i alla fall, behagliga kläder, som går att andas i!

Fast tänk egentligen om vi skulle få spexa till det. Vi fick ju inte det förra året och det är antagligen bara treorna som får, men vad skulle vi kört då? Jag skulle inte bangat på att man är sin raka motsats. Ungefär som att min mentor Linda som är bildlärare, är engelskalärare som Louise (new nickname, LOLLO) är, och Lollo är bildlärare? Vore inte det lite coolt, att istället för att visa hur snygg man är för skolan, förvirra hela skolan med sin personlighet?


you make me wish..

orkar inte plugga, orkar verkligen inte med det.  men jag måste, och det gör det hela jobbigt.
 Jag lesnade på allt och gick ut och gick, länge.. med kameran och ny musik på iPoden. Har blivit besatt av Brittans låt "Radar", så jag gick och lyssnade på den non stop. Fotografering blev det också, eftersom jag fortfarande har bilder kvar och jag har tagit väldigt få frysbilder. Tog på lite farande bilar och ett kort som föll till marken. Nu sitter jag här och precis haft ett känslosamt samtal med b-friend. Vet inte vad jag ska göra nu, dissar läxor, kan inte plugga hemma. Kanske en till promenad? Eller toalett besök? vad skulle du valt?


killing me softly

har precis varit i tvättstugan för andra gången och ska nu sitta i en timme och vänta på att gå ner nästa gång, segt äre, funderar på att gå ut och gå eller något den stunden. Sitter och laddar ner absolute dance autumn 2008, ska överföra den till iPoden och sen gå ut tror jag. Måste ändå ta kort med kameran, för den ska Gunnar få tillbaka imorgon med rullen och skit...


trötthet och tålamod..

har inte orkat sitta vid datorn denna helg, plus att internet dampade i lördags..

Jag har idag haft buffertdag, vilket betyder att vi var i skolan i tre och en halvtimma och glodde på Troja, samt lånade böcker. Vår kära lärare är inte så värst förtjust i krigsfilmer, så hon sänkte ljudet HELA TIDEN, jävla pussy.. Ibland måste man tåla lite, filmlivet kan inte bara bestå utav kärleksfilmer, man måste få reda på lite fakta om vissa saker.. hon är fortfarande en pussy.

   Efter filmtittandet följde jag med emelie och josefine till centrum, med min tolv kilo tunga hög med böcker.. Jag köpte mej ett vitt långt linne, ska satsa på att bara köpa saker som jag är väldigt behövande utav, och inte slösa på plagg jag aldrig kommer att använda. Jag och Josefine ska åka till outlet imorgon och köpa skor, för det är behövande. Ska hitta mej ett par som påminner om ugg's (förlåt Natta om vi kommer till skolan med likadana skor en vacker dag) och ett par boots som en jobbarkompis har, SKITSNYGGA och passar till allt.


just dance..

sitter här med mitt te och min phiadelphia macka med tomater på. Lyssnar på 107.5 på radion och peppar upp mej själv. Efter skolans två lektioner ska jag och julia in till stan och göra snabba affärer, sen bär det av hem och få allt överstökat.
PARTY!


pröva skydiving?

en video på när min kära vän Sandra 
hoppar skydiving, ser så jävla roligt ut!



skulle som fan vilja testa på att göra det någon gång, bara för att testa på liksom.
skulle du våga testa skydiving?

GLÄDJE



jag vill utomlands!

hemma hos mamma, vi har lyckats få ihop vår tv efter många om och men, för att hon ska se på Hells Kitchen. Imorgon far hon till götet och niclas åkte idag till singapore, jag vill också iväg från detta samhälle, utomlands någonstans, men vart? Har du något bra förslag på drömresemål?

bora bora, fan vad jag vill åka dit!



Angående maskeraden så verkar allt vara ljust, förutom att alla hör av sej och frågar om den och den får komma. Jag ska vara ärlig och säga, jag har släppt in TVÅ till, och fler blir det inte. För att ligga uppe på en siffra långt över 30 i ett litet utrymme, det går inte. Jag vet att vissa blir jäkligt besvikna, men sätt er i min sits. Jag hatar att göra folk besvikna, och jag ber hemskt mycket om ursäkt, men jag kan helt enkelt inte släppa in fler.


vettig rubrik?

inte bloggat på några dagar pga att jag inte har någon tid.
men men, sitter nu i mammas tomma vardagsrum, det ska bli renoverat, MEN snubben som ska renovera det har inte ens börjat. Han skulle börjat spacklat och sånt i måndags, men när jag kommer hit idag finns det ingenting gjort, surt! Arg blir jag också, varför kan folk inte bara hålla det dom lovat?

Ska snart tillbaka till skolan och ha ensemble, sen ska jag till ÖB och handla in muggar.

Orienteringsödet.


Vi var där i tid den här gången, grattis till oss! som vanligt kör vi bakvägen för att undvika alla jävla klungor. Under vägens lopp mötte vi kossor, gick i gyttjepölar samt vattenpölar och skorna blev till simbasänger. Mina två löpare vid namn Camilla och Emelie klagade på mej otroligt, bara för att jag är den enda som har lokalsinne nog att hitta på en karta. På bussen hem fick jag en josefine i knät och vi drack underliga drycker. Eftersom alla dissade min idé om att handla mat på Tasty's, fick jag göra det själv. Så nu sitter jag här, med uppäten tasty's macka, ett glas vatten och funtar på att köpa glass. Sen är det jobbet som väntar och jag är inte pepp på det.


camilla och emelie



Visste du att..?

Min musikmapp på datorn uppnår 2264 filer vilket är lika mycket som 10,03 GB minne. Av dessa 2264 filer är 272 stycken av dom Metallica låtar som tar upp ca 2,05 GB minne.  Visste du också att min iPod endast kan ta emot 8 GB minne och att det gör en viss Linnéa lite panikslagen, för vem vill deletea bort bra musik? Samtidigt som ni alla skriker; intresseklubben antecknar..


18.06

jag orkar verkligen inte lyfta på rumpan och gå hem ifrån mamma till pappa. Har sprungit runt i lägenheten i en timma och inte gjort något. Eller jo, tagit några nya analoga bilder och lyssnat på en och samma låt om och om igen. Mobilen är död, för jag orkar aldrig ladda den längre. Har jag sagt att min mamma ska renovera hela vardagsrummet? så det är helt tomt och ekar jättemycket, vilket är min nya sysselsättning att gå runt där och prata med mej själv (y)

imorgon bitti äre orientering som gäller, vi kommer att dö på kuppen..


mitt samtal med Hades

Min kära jobbiga svenska/engelska lärare kom fram till mej idag och frågade om bildlärarna hade planerat in något på buffertdagen på måndag. Mitt hjärta stannade. Buffertdag, och med Louise, är aldrig bra, hon sätter oss alltid i så mycket arbete och saker att göra.  Men med mina snilleblixtar hit och dit skrek jag nästan ut; FILM! LOUISE VI KAN SE PÅ FILM!
hon gillade min idé och började prata om stolthet och fördomar, eller vad den nu heter.. Men jag tänkte på klassen och sa: nej louise, vi håller ju på med grekiska mytelogin, så vi kan se Troja? Linnéa med ängelgloria och blinkade ögon och tänker på brad pitt inklusive Orlando Bloom som springer runt i rustningar.. Louise svar blev: men Linnéa, vilken troligt bra idé, låter ju jättebra, men den är inte så otäck va? Jag börjar genast förklara mej och säga att det är en storslagen film och jättebra regisserad. Hon gillade min idé ännu mer.

ES2b, jag vet att ni hatar buffertdagar med Louise, men att se Troja på den, det gör inget va?


(shayne ward - damaged, i löv it!)

när skolan blir till lekis..

fattar inte vissa skoldagar, det känns inte som skola, det känns mer som lekis..
idag är  ett bra exempel! började med ensemble, på lekis kallas det för sångstund.. efter det hade jag som vanlig min långa plugghåltimma, stod utanför vaktmästarn i en kvart för att köpa min dyra+komplicerade miniräknare som jag nu har. Sen satt jag i lärcentrum med Henrik och pluggade (detta har inget med lekis att göra, för vi var väldigt allvarliga i pluggandet, som varje måndag)
sen blev det naturkunskap, och vi skulle kolla på insekter och jord i mikroskåp, på lekis blir detta "
lek i skogen", ni vet när man sprang runt och jagade alla med maskar? det var väldigt lärorikt och det var verkligen att man tyckte det var hur äckligt som helst, men man var ändå tvungen att titta..
sist men inte minst hade vi bild, vilket slutade med att jag och helena mest sprang runt, fixade lite foton hit och dit, gick runt, fixade nya kameror med rullar och fixade några bilder..

nu sitter jag hos mamma och väntar på att hon ska komma hem så jag kan plugga matte och hon förklara sin dag på jobbet som det brukar bli. Planerar att ta lite kort på henne också, har redan tagit två på en nalle och våra blommor på balkongen (y)

you leave me breatheless

innan, och efter..
           

helg hos mamma

när man bor hos min kära mor så sitter man inte mycket vid datorn, det finns annat att göra och man känner sej rätt fri. Har jobbat både idag och igår, igår färgade julia mitt hår mörkare (bild kommer) och robert sov här.
Ska gå och spela guitar hero med min mamma nu, skriver sen mer sen när jag hos pappa.


PUSSIZ


delta y

eftersom min käre mor ringde och växte mej imorse en halvtimma förtidigt och jag som inte kan somna om, valde jag att platta mitt hår i dag, och lekte lite med det, fint blev det och det håller sej, coolt! eftersom det aldrig brukar göra det.

dagen gick ut på att överleva engelskan?
lika seg som naturkunskapen igår, bara för att alla lärare varit på en kurs och lärt sej hur man ska göra för att nå ut till ungdommar bättre och hur man dom ska förstå och lära sej, men vi är inte treåringar?
Matematiken flyter på, är väldig givande och jag älskar vår lärare Urban. Behöver bara en miniräknare som kan utnyttjas till både b och c.


Sitter hos mamma nu, vi kollar igenom jultidningar som min bror säljer. Jag har köpt fyra saker och är uppe i kanske 250:-   Jag vill bara åka in till stan nu, blir allt tröttare och tröttare och är hungrig. Ska bjuda pappa på donken!


the god of pop, soul and funk

Idag ska jag se den blinde mannen spela piano på Globen med min pappa.
Vi (speciellt han) är fett taggade!


stevie wonder

A day to pass..

I väntan på min promenad med Charlotte, ska jag berätta om lite roliga saker.

Börjar med att jag åker tidigare till skolan för att se lite på fotboll som spelas på Graninge, Jakan vann, grattis! Nionde oktober är det flickornas tur.

Sen hade vi naturkunskap, eller ska man säga rådjursjakt? Vi lekte rådjur som letade vatten, mat eller skydd. Kul? ganska.. Det blev allt segare och segare, och man ville bara sluta. Vi hade haft många lektioner tidigare och ingen orkade. Då sätter sej våran lärare och börjar läsa två sidor ur vår lärobok, på tio minuter. Och hon stannade upp på varannat ord och frågade, förstår ni vad det här menar? det är en väldigt bra bok det här! osvosv. Jag kom underfunn med att hon gjorde så för att dra ut på tiden, för att hon inte hade något annat att gå igenom med oss. Men att hon stannar upp på sidan och frågar: "vet ni vad undersöka betyder" det är väl starka tecken på brist på saker att göra?

Har nyligen lyssnat på engelskaberättelsen "the black cat" som niklas dock förklarade för mej igår (ifall jag skulle skippa att  lyssna på den). Och när det blir som läskigast, då hackar skivan och gör konstiga ljud ifrån sej, jävla skit cd som skrämmer skiten ur en :(

Har haft Million Stylez - Miss Fatty på huvudet hela dagen, så here you guys go.


Formula Waheed

Nu är det bestämt. Eller delvis i alla fall.
Jag och mamma ska åka och se ett formel1-lopp någon gång nästa säsong. hon fick detta ryck häromdagen när hon fick känna på sin pojkväns biljett till nattloppet i Singapore som ska köras nästa helg. Vi ska köra på antingen Belgien eller Tyskland, jag är fett pepp!


maskinen - segertåget

i do love my mamah

Jag är inte för kedjebrev, någonstans, inte ens flickan vid sängen skrämmer mej.
 Men jag fick ett nu, av Steph, som jag fick panikångest över. Det stod att om jag inte skickade till tio personer inom närmaste halvtimman, skulle min mamma dö vid två tiden inatt, fuck vad jag fick panik. Jag kan inte göra så mot mamma, bara skita i det. Så till alla er som fick detta sms av mej, FÖRLÅT, men det var Steph's fel först..

bloody hell...

Jag har insett ett dilemma. Jag har svenska att plugga, och engelska. FUCK.

Haaaard work work

åh, jag tycker om mitt jobb. eller personerna på jobbet.
Jag ska förklara hur det var idag. Det var jag, jennie och åtta killar. Förstår ni? Killparty no.1. Katten Jansson skyllde på mej för att jag inte fräste, för att jag har lovat honom det, hm? Dick, som har blivit arbetsledare (grattis) var väldigt kramgo och vi tänkte likadant, plus att han går runt och kallar mej för Drottningen, varför? Sen har vi ju hela köket som gråter av skratt pga Bröderna Lejonhjärta.

Vuxenpoäng på McDonalds i Stäket = 15.3



A piece of my heart..

Ska snart till jobbet. Näsan snorar och nyser, men jag måste, har inte jobbat på evigheter.

Vi blev klara med inbjudningskorten till maskeraden idag, känns skönt att äntligen ha det gjort, så nu ska vi bara dela ut alla, haha.

Kort och meningslöst inlägg kanske, men jag var tvungen (a)




Jämförelse?

Pratade nyss med min mormor i telefon, vet ni vad hon tar upp? Amanda Jenssen. Som vanligt. Var vi verkligen så lika?  Hon påpekar att jag ska göra en idol-karriär jag med. "För vi sjunger ju likadant och lika bra"..hm? Tyvärr måste jag göra dej besviken mormor, jag dissar hårfärgen numera, vill inte döda håret.  Måste tillägga Do you love me? som helt klart är en av hennes bästa låtar i alla fall.

 

Lika som bär eller är det bara min mormor som ser fel?

Pst, ska man göra som alla andra och skaffa sej en seriös hotmail? ni vet, [email protected]                               

"we are under attack"

ett snorande monster dyker fort in i huset, hon behöver något för att dämpa nysningarna. Genialt kommer hon på den mest utsökta medicinen, te. Persikote. Hon halvspringer in i köket. Precis innan hon öppnar skåpdörren, ser hon dom. Minst ett femtiotal. Hon skriker till av förtvivlan. Hur kan detta ske henne? Har hon någonsin gjort något ont? Detta är bara början på blomflugornas hämnd.

Inse, att jag har ett femtiotal blomflugor i köket? och just nu ser jag sju klättra på mitt fönster? det är sjukt, vart kommer djävlarna ifrån? (teet var gott!)

Jack's Mannequin - Rescued

mer musik.



hjälp mej massor med problemet i inlägget under? snälla?

halloo?

People, i dont understand..
 förklara hur man gör så att bloggkoll-ikonen syns på sidan?
 klistrar in den lite här och var, men det syns inte på bloggen?
tell me the secret please? :)


17 år

 Nya stor favoriten, Veronica Maggio.


Tidigare var hon inte en favorit, tidigare tyckte jag hon var lite mer divig och kaxig med patetiska texter. Men det har ändrats nu när hon släppte sitt nya album "och vinnaren är..". Nya skivan är soul rakt igenom, vilket hennes tidigare platta inte var. Kanske därför den är mer givande nu? Med tanke på att jag älskar soul.
Favoritlåt på detta album? Helt klart 17 år.  Man känner igen sej så otroligt mycket som sjuttonåring. Börjar skratta för mej själv när jag tänker på att det faktiskt är så, trots att hon var sjutton 1998. Men det är likadant för alla generationer.
Tänker mej själv hur videon skulle vara, skulle inte heller tveka på att spela in en sån video till just denna låt.

Skivan är värd varenda litet öre, helt klart.

Följ min blogg med bloggkoll

Robert, 18 år




Idag fyller mannen i mitt liv 18 år. Den dagen spenderade vi genom att sova, städa lokalen i från igår, sova lite mer, kolla på "what happens in Vegas", kolla på första halvtimmen av formel1en, sen . Väldigt mysig dag faktiskt.sov vi i ca fyra timmar och sist men inte minst åt vi på kinesisk restaurang med hans kära mor
Grattis älskling <3

enda inlägget idag.

stan med julia idag. mycket gjordes under ett par timmar.
snodde bh-band, köpte happy-meal, gav happy-meal-leksaker till barn som hade god användning av det, dampade på bankomater, virrade bort oss på NK, provade fjällräven jackor och lekte eskimåer i dom, klagat, letat efter leopardtights, drömt bort oss, insett våra små kassor, klagat på turister, hjälpt turister. och lite till tror jag?

men det blev en bra dag, kom hem med lite saker.
- leopardstrumpbyxor (yes, jag hittade!)
- present till robert (ni får se imorgon)
- underkläder till mej som robert ska njuta av.
- vit tröja från gina
- porrtändare till niklas (inför maskeraden)

nu ska jag förbereda mej inför att träffa loso och hassel och sen bege oss ut i brunnas områden och fira robert och smidan som båda fyller 18 imorgon. WOHO!

snabbt inlägg fem

hittade den!
Club 8 - Jesus walk with me


inlägg fyra

från oprah till desprate housewives. Chicevning.
ska nog börja sminka mej snart, ska in på middag i stan med robertsson med hans far. Känns som jag behöver något, te?

Jag älskar låten som är med i Apollos nya reklam, någon som vet vad den heter?


sjukdag, inlägg tre.

har varit på sjukhusbesök, handlat piller, handlat grädd och rabarbte i lösvikt, pratat med julia och bestämt om vårt stanbesök till imorgon, pratat med robert, städat, ringt till jansson, lekt med min lolita-kjol, sjukskrivit mej, ätit plättar och flyttat datorn till vardagsrummet från sovrummet.

Läste i Metro på sjukhuset om bloggkommentatorerna, som kommenterar och påpekar allt om bloggarnas liv, typ?
sitter och latar mej. ska påbörja min andra kopp te och knapra m&m's. Nu ska jag se på Oprah som har temat " sex and the city". LOVE IT!



..


perfekt underhålling vid sjukt tillstånd.

..

Ringde nyss och sjukanmälde mej. Sjukhuset kommer ringa tillbaka om ca en kvart och jag vill bara slita ut mina lymkörtlar. får vila och ta det lugnt idag, se på Notting Hill som varje gång jag är sjuk.
Gör du något speciellt när du är sjuk?

..by killing my throat

jag klarar inte av det här längre. Jag kan seriöst inte svälja, jag kan inte prata.
Tror att det är halsfluss, men vafan. Jag får tårar i ögonen varje gång jag sväljer, förstår ni min smärta då? Ska gå upp extra tidigt för att ringa till sjukhuset och boka tid. Om jag inte kommer till skolan imorgon så vet ni varför
.

in memory of..

ÅH JAG GRÅTER. SÅ HEMSKT. hatar detta datum.



rest in peace Ronnie Peterson
1945 - 1978



11 september

jordens otursdatum. om jorden går under, varför inte idag? allt annat ont händer ju denna dag.

   Till och börja med 2001. Med world trade center, kommer fortfarande ihåg när vi fick reda på det. Det var i skolan, och vi tittade på tv och Göran Persson berättade vad som hade hänt. Jag köpte både expressen och aftonbladet den dagen och läste dom så otroligt flitigt och nogrant. (notera att vi var 10 år då.)

Sen till 2003, som skrämmer mej mest. Kommer ihåg det som om det vore igår.
   Dagen innan, den 10 september, satt jag och pappa och kollade på tv, pappa var sjuk och kunde knappt röra sej och bad mej kolla på dator om någonting, sen läste jag högt att Anna Lindh hade blivit knivhuggen i bröstet på NK. Pappa fick spratt, för vi kände henne.
   Dan efter i skolan var alla helt förbryllade. vi hade syslöjd och diskuterade det. Jag var tillsammans med en kille vid namn Max just då, och jag skulle gå och prata med honom om just detta, men då säger han att han inte vill vara tillsammans med mej längre. (okej, i sexan var det en stor sak!). Jag blev helt förkrossad.
    Efter lunch någon gång ringer mamma mej och säger att pappa fått åka in på sjukhus. Vem blir mer förbryllad? jo, jag. Varför händer allt detta på en och samma gång? jag var fan bara tolv, jag klarade inte mer. Vi åkte till Karolinska, och jag tror jag aldrig sett så mycket blommor på ett och samma ställe (pga att Anna Lindh blev mördad). Jag som inte klarar av sjukhus skakade hela vägen fram till dörren där pappa var, oj vad jag grät.  Pappa sa att det bara var en matförgiftning, men nu på senare tid har jag fått reda på att det var en tumör. Han ville inte bara säga det för att det hänt så mycket annat samma dag.


Sen måste jag tillägga Ronnie Peterson, som var en framgångsrik och grymt duktig formel1-förare som dog 1978 detta jäkla datum pga en kraftig krash han var med om dagen innan i Monza, Italien.

Ska det inte hända lite mer olyckliga saker denna dag kanske?

fortfarande ajaj

har varit ute i Granskog med klassen hela dagen. Är helt slut, orkar inte vara en friluftsmänniska hela tiden >.< men det var lagom kul, alla ramlade och blev kladdiga, det regnade och alla skrattade åt min mysiga regn-poncho.

kan inte svälja fortfarande, fick dock i mej mat idag. planerar att gå och köpa grädd-rabarber te, saknar det massor. Sen vid halv fyra ska jag till skolan för att vara social mot frida och se om vi har ensemble eller inte, men jag kan ändå inte delta, rösten krashar.

ajaj




meet the sound director

BEN BURTT


Coolaste mannen någonsin! Han är ljudproducent och har som hobby att spela in ljud, från vardagen. Kan man ha ett ballare jobb? Han låter barn leka i sandlådan med spadar och gör det ljudet till en gigantisk insekt som går i sand? Han tar ett gnisslande ljud från ett pendeltåg som svänger och gör det till en dinosaurie. Alltså gubben är cool!  Han började med Star Wars filmerna och har nu senast gjort Wall-E. Och han gör allt själv! Ska bli som honom när jag blir stor.


Grattis till vinsten pojkar. Speciellt till Kim.





it's a sin sin sin

oj vad jag inte orkar göra något annat idag känns det som.  kommer sluta med en promenad alldeles strax tror jag.

 Men nu sitter jag och mumsar på biffnudlar, posar framför spegeln (ny hobby!) och lyssnar på dance gavin dance  - lemon merinuge tie. Väldigt mysig låt, trots att det är en hardcore låt.

Måste öva in två låtar tills imorgon. Vi på sam-delen av skolan ska ha "mentorsdag" i skogen hela dagen. Men eftersom jag har ensemble senare som iv-val vid ca halv fyra, så tänkte jag gå på den i alla fall, om jag hinner. Och för att inte göra Frida besviken så pluggar jag hårt!


min feta godisskål.


pick and choose

vart hittar jag tightsen? behöver det till min utstyrsel, men det är ju inte mode längre..
men till cheerleader så behöver jag antingen svart bh och rosa linne, eller rosa bh och svart linne, vad tycker ni?



jordens undergång

jordens undergång skulle inträffat idag, men ändå är jag kvar här?

jag är arg. har kanske inte varit såhär arg, men jag kan inte riktigt förklara varför, det är så invecklat. Men något som lyser upp mitt arga humör just nu, är att jag kom på att jag har en fet jävla skål med godis som jag har gömt från mej själv. Ska svulla det, och när jag är klar med det, börjar jag med glassen!

det är maskerad på g, och jag ska antingen vara glamrockare eller cheerleader. Men det finns saker som saknas till båda utstyrslarna, men när jag har det, lägger jag ut bilder och ni kära medborgare får rösta på vad jag ska vara, oki? :D

ps, mitt virus är inte ett virus. Eller det är mer en allergisk reaktion. Har röda märken på halsen, bröstet, magen och ryggen, plus uppsvullen hals. Men vad kan det vara ifrån? Jag vet bara att jag är allergisk emot pälsdjur, och inte så mycket?


ajaj

halsont och helena skrämmer upp en med att man har ett virus, shit :o
är ashungrig, har typ inte kunnat ätit fast föda på två dar, pain i the troat

Bort med skiten


Till alla er som känner er manade att snappa upp lite kläder.

Jag har nyss rensat min garderob, och har smockat tre pappkassar med bara gamlat jag inte vill / kan ha. Skor kommer det bli rensning på också (storlek 37-38). Men jag orkar inte lägga ut några bilder eller någonting på allt, för det skulle ta alldeles för stor plats. Det handlar om mestadels överdelar. Kan vara allt från 1998 till 2008, vem vet?

Varför? FÖR JAG ÄR SNÄLL
Men känner du att du kanske vill få lite gratis kläder så hör av dej. För det jag inte blir av med, säljer jag på loppis förmodligen.

21.48

jag försöker. jag försöker verkligen. men jag orkar inte med att du trycker mej djupare ner i skiten för att du vet mer än vad jag gör. jag försöker, okej? men bara för att du är den jävla bessiweisser som du är så måste du självklart göra mej till åtlöje. bara för att du vet mer.









I got carried away

dagen har pendlat. Om man tänker på den i helhet så har den varit bra. Om man är i själva ögonblicket så suger det.
För min hals är helt utbränd. Jag kan inte svälja! det gör så jävla ont. Har knarkat te, halstabletter och alla möjliga kurer som fungerar i sisådär 30 minuter.


Ett annat störningsmoment i min vardag är min lärare Gunnar. Vad har hänt med jäveln? Han har gått från att vara en helt okej och rolig lärare till en surtant. Tycker synd om Helena som blev utskälld idag, rätt ordentligt, kan han inte förstå att hon hade det jobbigt idag?

Nu ska jag klaga lite mer över bloggen som vägrar sammarbeta med mej designmässigt, och dricka min varma choklad blandat med lite te från tidigare, inget jag rekommenderar. Sen blir det gymet!


vad har hänt med din bil?



ser ni hur mycket klockan är?! och jag kan inte sova. Har för mycket i tankarna..
jävla bil..







off to bed

två låtar kommer upp i huvudet när jag hör regnet knastra emot fönstret. Först och främst är I can't stand the rain av Janis Joplin, musiken drog-drottning. Otroligt vacker röst. Alla hårstrån på armarna reser sej. Tyvärr finns det inga videos på youtube, dom vägrar inse musikens sanna jag.
Låt nummer två är Travis - Why does it always rain on me? helt klart en klassiker. Trots att det handlar om så hemska saker, är det ändå någonting som värmer. Hans röst. Gråtfärdig blir jag när jag hör låten i bakgrunden samtidigt som en speciell snutt ifrån Live8 spelas. Känslor och minnen.
 

 


Nu känner jag hur fötterna sakta men säkert somnar in och börjar värka. Koffeinet har runnit ur blodet och kissblåsan bara växerJag vill tillbaka till den där soffan igen.


en jävligt stor gryta

någonting har rört om mitt huvud, det fungerar inte som det ska. Jag kan inte tänka klart. Varför? Ge mej detta svar? Varför? för jag vet inte. Vad har jag gjort för att bli utsatt för detta? dag ut och dag in, hela dan varje vecka.

 

Har inte insett tystnaden i huset fören nu, det är riktigt spöklikt.

                                           ( psst, min vuxenpoäng är 23,2, vad är din? )




22.24


I t ' s  a  t h i e f  i n  t h e  n i g h t ,
t o  c o m e  a n d   g r a b  y o u .
I t  c a n  c r e e p  u p  i n s i d e  y o u ,
A n d  c o n s u m e  y o u .
A  d i s e a s e  o f  t h e  m i n d ,
i t  c a n  c o n t r o l  y o u .
I  f e e l   l i k e  a  m o n s t e r..










Grattis Paulin

about yesterday evening:
efter ett middagsbesök av mormor och morfar gick jag och mötte finklädda damer. Vi gick till korfu och åt, aldrig ätit så mycket, eller skrattar på riktigt länge. Kändes skönt att träffa alla igen efter sommarlovet. Efter många om och men om vart vi skulle efter middagen, beslöt vi oss att bege oss till östermalms trakter. Virrade runt och hittade även Olsson och Madde som följde med. Men vi hittade, och lägenheten var grymt snygg, där bangar man inte på att bo alls!
Mitt humör/huvud och kropp hängde inte med i svängarna helt, och jag blev otroligt illamående, visste inte vad jag skulle ta mej till. Tjejerna som skulle vidare till vällingby, följde rart med mej till t-centralen och jag for hem till robert i Brunna. Den hemskaste resan jag någonsin gjort. Grät hela tiden och ville bara hem och lägga mej. Kom hem till robert efter ett bra jävla tag och stupade rakt ner i hans säng.
Sova, å gud vad skönt.

Idag mår jag bättre, mycket bättre. Har orkat jobba i ett par timmar och sitter nu och väntar på att fotbollen ska börja. Till det blir det minipajer från findus och kreps (y) perfekta sportmaten, förutom pizza.



Si te hace feliz

kort skoldag idag. engelska och matte. börjar 9.40 och slutar 12.15. SCORE!

jag och charlotte har börjat gått ut och gått nu på kvällarna, väldigt skönt att ha någon att bara prata ut med, ingen som ska komma med konstiga kommentarer och säga att allt man gör är fel, tack lottie <3


ska göra lite nytta idag efter skolan, gå till centrum och kanske köpa en väska från h&m, (bild kommer om jag köper den) och tjocka strumpbyxor. Borde ta ut pengar till miniräknare också?

ikväll blir det middag för Pauo som fyller år imorgon, hon har ingen aning om vad som väntar (6)



It's a big disturbing..

Ensemble. Säger det bara.
Min grupp saknar dock trummis och vi körde med en av lärarna som trummis. Vi valde en enkel låt bara för att  komma igång, vilket blev sweet home alabama. Vi körde tvåstämmigt på den, och självklart är jag den ljusa stämman, för Malin, vokalist  nummer två, har lite mörkare röst än jag. Till måndag ska vi övat på James Brown's - I feel good.
ÄLSKAR MUSIKALISKT SAMMARBETE!

Sen efter ensemblen gick jag till gymet med pappa och körde ett stenhårt rygg-pass. Men jag har så jävla ont i ryggen numera, så jag fick inte pressa på ordentligt. Men det var bra, måste diskutera nästa pass.

På vägen hem diskuterade vi om USA och folk som vart där och haft sitt lilla roliga, då berättade jag om Mia som befinner sej i Alabama som utbytesstudent just nu, och lever "the american dream".
Helt bara sådär började pappa prata om att kanske skicka mej till Florida och bo hos farfars kompis Fairy, vars dotter är Nadia Björlin och varit med i "våra bästa år". Han verkligen vill att jag ska åka dit. Vad kan jag gjort för att få honom att tänka så?

Beroende fortfarande: rihanna - disturbia


Det sprack.

Jag har håltimma. Och min planering var ju att plugga, eller hur? Men vad gör jag? Jag bloggar istället, datasalen kallade! Men anledningen till att jag inte pluggar är att svenskan var det jag skulle satsa mest på, men jag är delvis klar med den, behöver bara hjälp med vissa delar av pappa, och innan dess kan jag inte göra så mycket mer än att göra något annat åt saken. Och engelskan har jag gjort klart idag, bara att öva på lite glosor. Min planering sprack.

Listen to:      Rihanna - Disturbia


Skolplanering?

Vakna, ta buss. komma hem och vänta i en och en halv timma på att skolan ska börja.
hm, vad ska jag göra nu? en timme kvar. Gå tidigare till skolan?

dagens planering:

- gå till skolan som börjar 10.10
- vänta tills alla slutar (förutom typ jag) och sitta och plugga skiten i 55 minuter.
- ha ensemble med frida (längtar grymt!)
- träna direkt efter skolan med pappa
- gå hem och äta mina ägg för proteinets skull
- gå promenad med sjuka lottie kanske? om inte det så går jag själv (a)


titta vilket hälsofreak jag har blivit?
sitter och dricker mitt te för att värma upp halsen inför ensemblen. Jag kör med mjölk i teet, men alla musiklärare hatar mej för att jag har det, rösten blir inte lika uppvärmd. Lösning på det? Jag kör två koppar te på raken istället.

..

Efter en lång dag är man här. Hos robert, han klagar alltid när jag ska blogga, den jävlen!

Hade min första matteB lektion, och fan vad kul det var. Älskar Urban, min lärare, han gör att man verkligen skulle kunna satsa allt på matematiken. Har insett att naturkunskap är rätt kul också. Känns bra att skolan blir rolig, den blir mer givande då.

Imorgon är en annan dag, har 55 minuters hål innan min ensemble imorgon,  då ska jag plugga järnet! Ska plugga engelska och svenska. Vet inte vad jag ska ha som tes på min argumenterade text vi ska skriva, och jag är så kass på att argumentera! men det ska vi ändra på, eller hur?

Ska satsa på pumps imorgon, vet inte alls hur det ska gå, ska försöka hålla mej på fötterna.

Avslutar med en bild ifrån igår, tagen av Helena.
GODNATT




Could you stop me from falling apart?

Oboy sisådär på morronkvisten.
Sitter här och väntar på att gå till skolan. Första gången på jättelänge som jag har tiden till att sätta mej framför en dator innan skolan börjar. Kan sitta och njuta av min stulna oboy också.  Har haft det kanadensiska pojkbandet wave's låt midnight driving på hjärnan hela morgonen. Den får me jatt tänka på gotland, och lite andra saker. Så jävla bra!
 Vad tycker du? Gör din röst hörd.


analoga fotografer

Helena och jag hade fullt upp idag. Åkte in vid fyra, kom hem vid nio.




Vi träffade en folkkär anka, fikade. Jag bjöd på kaffe och Helena på bullar.
Fan vad kul man kan ha med gamla kameror.

nu blir det sängen för min del. GODNATT

sorry.

så kul att jag får utskällning av flera personer när jag inte bloggar tillräckligt. Men skolan tar upp tid sen hinner man helt enkelt inte med allt bloggande. Men det ska det bli mer av, det lovar jag, victoria!
Skolan rullar på, hade fotouppgifter att göra idag med Helena. Vi möttes inne i stan vid fyra och gick runt på hela söder (kändes det som) och bara tog kort. Eller vi hade bara 25 kort på oss, men det blev mycket promenader, skratt, fika pauser och skvaller hit och dit. Mycket mysigt. Fick lära mej att hitta på liljeholmen också.












RSS 2.0