Tischdag.

Dagen börjar med utvecklingssamtal 8.20 som var över efter tjugo minuter och jag hade resten av dagen ledigt. Kul att vakna så tidigt för ett prat som aldrig kommer någonstans. Drog mig hemåt och städade huset.
 Vid två-tiden drog jag mig till bilskolan och körde i en timma, så jävla roligt! När den väl var över mötte jag upp Niklas och Lottie och valsade runt i centrum i en evighet, men det skulle ta en kvart. Handlade ice-vodka och sushi på konsum och hamnade på en bänk i någon timma.

Just nu är jag väldigt rastlös, vad ska jag göra?

Dressed up

I centrum handlade jag upp två skitsnygga klänningar av samma modell, men dom är väldigt olika. Båda är från Gina Tricot. Nu har jag första sommarklänningen för i år, och den lilla röda.

        

Udda måndag.

Dagen började med att jag försov mig. Gick till skolan för EN lektion, mycket bra av mig. En timma och tio minuter senare slutade jag.
Jag, Malin, Natali och Emma gick till Wayne's Coffee som nyligen öppnat och väntade in Sara och Issa. Sara fyllde nämligen år igår, så vi överraskade henne idag med en fika. När fikat var över handlade blev det besök i butiker i centrum.
 Sist men inte minst var jag och mamma ute och körde, skitkul!


Jag saknar håret.


Som vanligt alltså..

Jag har ingenting att komma med längre. Inget speciellt händer i mitt liv värt att diskutera, för just nu är allt som vanligt. Det som är annorlunda är att solen skiner, hallelujah!

Men jag återkommer när ni ger mig något vettigt att skriva om.

PUSS.

En helt vanlig söndag

Galen helg och söndagen slutade med för lite sömn, blåsor under fötterna, träningsvärk i benen, huvudvärk och väldigt bakis. Lördagen var mycket lyckad må jag säga.

Har nästan tappat all ork för att blogga, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Sen har vi inget internet till min dator riktigt än, vilket gör att jag kan lägga mer tid på annat, som skolan. Så puss på er.

19 mars

Grattis till Emelie som fyller arton idag, och det innebär att jag fyller arton om exakt fem månader.


Ny leksak!

Pappa kom hem med denna idag, eller ungefär tjugo minuter sen vill säga. Det kommer inte bli min dator, mer min och pappas. Kanske mest min.. Men hur som haver så diggar jag den hårt och allt som behövs nu är att koppla in det trådlösa bredbandet.


Untitled 16.52

Bara så't alla vet så blire pizza ikväll, SCORE.


Nike Plus

jag  älskar  reklamen.


Music is in my soul

Har pluggat klart matteläxa tills imorgon, ett pluspoäng till mig! Men jag har inte börjat med engelska uppsatsen som jag ansåg att jag borde ha gjort, ett minuspoäng och tillbaka på noll.

Låten äger, okej!


09.17

Shiet jag suger hårt på uppdateringar!

Idag ska jag först gå i skolan, sen dra direkt till ica för att fråga om varför min lön inte kommit. Trodde nämligen att den hade det, men blev väldigt häpen när jag märkte att jag hade 23:- kvar på kortet. Trodde jag hade bränt 1100:- på fem dar. Men jag har inte fått dom. Så nu ska jag klaga, igen!

Idag ska jag få min hårklämma som jag beställde med Charlie i fredags, helt spontant. hehe.

Ryggsäcksval

Eftersom min kropp inte gillar att jag går runt och bär på tunga väskor på ena sidan, tyckte farbror doktorn att jag bör skaffa mig en ryggsäck. SAY WHAT?! var min första tanke, men senare kom jag underfunn med att det faktiskt finns snygga ryggsäckar. Och när Sara påpekade att hon också behövde skaffa sig en blev det hela mycket roligare.

Men nu har jag lite beslutsångest, vilken ska jag köra på?

   


Jag är nog mest sugen på den sista..

Fredag den trettonde, igen!

Ska nu ha bild på en fredag för första gången på fem veckor. Slutar kvart över tre och drar direkt då till jobbet.

Dagens höjdpunkt: printa ansikten med Charlz i kopiatorn.


John Mayer - Free Fallin'


Changes.

Nu är det officiellt och gjort.
Den 11 april 2009 är min sista dag på McDonalds i Stäket. Då har jag jobbat där i 1 år och 8 dagar. Papprena för uppsägning är nu underskrivna och en månads uppsägningstid börjar nu. Blir lite jobbigt att lämna personer som betyder mycket för mig, men alla måste vi gå vidare med våra liv, och nu är det min tur. Istället för att jobba där hamnar jag istället på Ica Viksjö, och jag skrev på papper där igår.

Från donken-brud till ica-tös.
                   

Oh my..Min fobi mot att handla på internet börjar sakta men säkert gå över. Hittade dessa underbara ting som måste fraktas från UK. Båda plaggen är killplagg, men det är en grej jag faller för. Är dom värda 1200:-?

Men måndag..

Tillbaka efter helg, som vanligt!

Dagen har bestått av:
- Skola till  tio i elva
- Bokat in körlektioner
- Tränat skiten ur mig
- Handlat paket till Jossan och umgåts med Vicki


Grymt ointressant, eller hur? :D

London Calling

Eftersom tekniskt sätt halva landets anställda blir varslade hit och dit skapar detta att personer behöver nya jobb (nähä?).  Min kära far är en av de personerna som snart inte har ett arbete, men han har fått andra jobberbjudande. Ett av dessa erbjudanden befinner sig i London. Om han väljer det så innebär det med en flytt till London för honom och mig. Kanske för bror också.

Men det är ju inget som är klart. Men tänk vad roligt att få flytta till London!Sjukhus

Efter tre timmar på sjukhuset är jag hemma.
 Jag har fått berätta om vad som är fel, röntgat knäna i evigheter, tagit blodprover och fått telefonnummer till sjukgymnaster. Läkaren konstaterade att jag har muskelkramper i bröstet pga mina stora och tunga väskor jag bär, så nu måste jag skaffa mig en ryggsäck. Någon som har ett bra tips vart man hittar snygga ryggsäckar?
 Vad som är fel med knäna vet vi inte riktigt än..

Soulja Boy Tell 'Em(sixseveneight) triplenine eighttwoonetwo.

Glada håret

Nu till bildbevis på färgningen. Haha. Jag bjuder på båda bilderna.
Men jag är glad, mitt hår är inte grönt längre och mina ögonbryn matchar (Y)

 
Brungrönt..                                                 Brunrött!

2½ men

http://www.variety.com/graphics/photos/_storypics/jones.jpg
  Då                                   Nu

Alla vet vem jag pratar om när jag snackar om Jack i Two and a half men?
Han har ju blivit stor! Blev lite häpen när jag slog på tvn för dom nya avsnitten.

20.47

Av någon konstig anledning hamnar jag alltid i vardagsrummet med dator och hela faddiruttan när pappa inte är hemma. Hade planer på att plugga idag, tror inte det kommer hända.

Måste orka noppa ögonbrynen nu. Enda anledningen till att göra det är för att dom ska färgas imorgon, samtidigt som håret. Bildresultat kommer självklart!


Kort måndag

Back in buissness efter lovet.
Dagen började som en vanlig måndag, men tydligen var min andra lektion inställd och jag slutade skolan 09.30.
Jag åkte med Emelie hem till henne och åt havregrynsgröt, tittade på "made of honor", lagade tortellini och såg på Grey's Anatomy. Jag tog mig en tripp till ica och köpte glass, såklart.

Ska försöka avsluta dagen med lite updates, matteplugg och mailskrivningar.


RSS 2.0