Sega skit

Av någon konstig anledning har jag en tendens till att aldrig blogga på lov, sova är bättre.

Det har varit händelserika dagar dom senaste dagarna med jobb, "fest", och igår chill med gh och lips. Asskönt med en lugn kväll för en gångs skull.

Jag ska snart rulla till jobbet, men min mamma har ingen frukost hemma alls, så det blir att gå ett par minuter tidigare så jag hinner köpa någonting på pressbyrån. SUCK.  Vi ses nog på måndag. PUSS


Hur boknörd är du?



haha, askul test!

Real life sucks biatch

Vaknade klockan sex i morse och hoppade genast in i duschen. 80 minuter, och min första kaffe på år och dar, senare gick jag till jobbet. Började klockan åtta och gjorde ganska mycket på åtta timmar. Just nu är jag helt slut i kroppen och känner mig sällskapssjuk, men ingen jag hör av mig till hör av sig tillbaka, vad är det för vänner egentligen?
Anyhow, kommer nog spendera onsdagskvällen här på golvet med kaffe nummer två idag och bara vara. Förhoppningsvis orkar jag mig ut på en promis. Wanna join'?

God natt sverige.

Jävla skitmatch. Fast bättre att den slutar 0-0 än att Inter hade vunnit. Men dags att sova för min del, ska vakna vid sex i morgon, börjar klockan åtta på Ica. WOHO.


Man Utd vs. Inter

Jupp, ikväll smäller det. Startskottet för Champions leauge med kanonmatcher.
Kväll möter Man Utd - Inter, Christiano Ronaldo mot Zlatan Ibrahimovic. Mycket intressant möte som måste ses. Självklart håller jag inte på malmöpojken, utan de rödklädda pojkarna. Jag har köpt hem sånt som behövs under fotbollsmatcher, ska fråga pappa om han kan köpa pizza och nya ramlösa mango. Men fan vad taggad jag är. Synd att man ska se den själv bara.

Avspark 20.40 på viasat fotboll.


Ibland kan man inte låta bli

Hemma igen efter en tur på gymmet, och en "fika" i centrum med Sara, Issa och Charlie.

Självklart får jag alltid med mig saker hem därifrån och idag blev det:
- en ny och HEL väst i från Gina (likadan)
- ett enkelt svart linne från H&M
- skitsnygga korta gråa shorts från H&M
- ett peace linne med en svala på i olika färger från H&M
- en bikini från H&M




tur att lönen kommer imorgon, annars skulle jag vara rökt.

Jävla väst.



Västen är trasig. Den köptes i torsdags och gick sönder i fredags. En del av spännet har ramlat av och kan inte sys tillbaka, då jag inte vet vart den befinner sig. Så det blir helt enkelt att reklamera och byta till en hel. Man kan göra så, eller hur? Jag är inte van att reklamera kläder, är oftast väldigt nöjd med mina fynd.

Joshua Radin




jävla skitväder.

Tillbaka efter en helg med mycket utgång, jobb och mer jobb.
Idag är det måndag, ifall någon glömt bort det och mina planer för idag var: sola och gymma och sen dra till jossans jobb.
Jag tror inte jag kommer göra en enda grej av dom, för jag mår så illa! och jag är så trött och vill bara sova hela dagen. Kanske ta mig en promis någonstans och köpa onyttigheter? Det tror jag i alla fall kommer ske.

Vackraste collaget på mig från i fredags, gjort av niklas. Vadå egoism? haha

Score på lov

Full proppad helg som vanligt, ses väl måndag kanske? PUSS

Låten förklarar lovet och helgen och ledighet i helhet, najs.


Wake up sunshine..

Lagom trött såhär på morgonkvisten. Ska bege mig till skolan om drygt en timme för att titta på fotboll i 40 minuter, sen gå och ha engelska prov och efter det ska vi förstöra våra lerhuvuden vi har gjort på bilden (kan lägga upp bilder om det senare)
Jag tror att jag ska skippa matten idag, men orkar inte gå. Förstår knappt varför jag är vaken nu? Ska i alla fall göra i ordning mig och äta lite frukost. Men har beslutsångest, jeans eller mjukisar? Det lutar väldigt mycket åt mjukisarna...


Kläder gör mig glad

Idag har varit en rätt bra dag. Har haft endast engelska och svenska. Direkt efter skolan drog jag och Emelie in till stan och åt kinamat till en början. Sen blev det rundvandring och fynda kläder. Det blev en del för mig.

                

Monki - röd-rosa tee och ljusblå höga byxor från rea
Gina - vit body, fast som en tröja och en glittrig paljett väst
H&M - ribbad vitt linne, röd/vit randigt linne med ficka och en t-shirt till min bror,
som även jag kommer använda.

Och nu har jag inga pengar kvar, men tack gode gud att lönen kommer nästa vecka.

Charlottisch

Har varit ute på en mysig, lång och oerhört trevlig promenad med Lottie, min vän och granne. Vi har inte träffats på ett bra jävla tag av många olika anledningar, men kontakten har nu kommit tillbaka och det är jag väldigt glad över. Vi gick och pratade gamla minnen och framtida händelser. Puss på henne!

Bild från maskeraden, men utstyrseln speglar våra personligheter.

Individuella val

Idag hade vi informationsmöte om iv-valet till trean. Jag har varit bestämd för mina val sen tvåan, engelska C och matematik C. Men idag under mötet började jag tänka efter lite. Ska jag välja matte C eller ska jag välja både C och D? Sen ska man alltid välja ett par reserv-val, ifall man inte får det man önskat. Då funderar jag på Latin A och Idrott och hälsa B, för nu är det viktigt att tänka på meritpoäng, väldigt viktigt.

Har du individuellt val? Ifall ja, vad har du då?

Bergochdalbane-dag

Har inte bloggat på ett bra tag känns det som. Anledningen är plugg och annat att tänka på och göra, men idag är ingen sån dag.

Skolan har varit sådär idag, failade hårt på naturprovet, men gjorde jävligt bra ifrån mig på idrotten. Måste även påpeka att mina tjejer i klassen gör min dag. Känner även att jag behöver stanna hemma, antingen imorgon eller på fredag. Vila upp mig lite. Men imorgon ska jag till stan med emelie, men det kan jag göra i alla fall, och på fredag blir det fotboll på morgonen.



Något i den stilen..

http://i112.photobucket.com/albums/n165/wutdafuxup/Love/scream.jpg

Killing me softly...

Jag tål inte vissa helger, speciellt inte denna. Jag är helt död, av olika anledningar, men mesta dels jobb hit och dit och träningsvärk, plus att jag ska testa på mig ett nytt liv i en vecka, undrar hur det kommer gå.

Min kväll ska bestå av plugg, plugg, "lite" dator, plugg och städning.

Sysselsättning?

Jag har lite smått långtråkigt att bara sitta hemma. Orkar inte röra mig utåt, speciellt inte för en joggningrunda. Har dock fått hem 550:- i rabattkuponger på H&M idag. Eller så vandrar jag hem till min käre far och leker lite med mitt nya photoshop cs4. Någon som kommer med ett bättre förslag?

You go Jen.

Fredag den trettonde

Score på idag. Varför? Jo, för jag är LEDIG.
Vi blev nämligen klara med vår trailer igår, vilket resulterar till sovmorgon idag. Är väldigt sugen på att dra till myrorna och leta efter snygga sommarklänningar. Men tror det blir att sitta hemma och chilla galet. Kanske ta mig en springtur.

Mitt jobb har bildat ett innebandylag, kul va? Träning en gång i veckan (haha) med start nu på tisdag. Jag är taggad som fan! Vårt första uppdrag blir att spöa McDonalds Barkarby, men det blir en enkel match.


Heartbroken


Ajaj

Hemma efter en lagom seg dag med redigering hit och dit. Har sen klockan ett suttit och kollat på one tree hill avsnitt, men borde ta mig en liten paus, ögonen säger ifrån. Väntar på att Julia ska komma hit vid fyra. Borde kanske städa?



Helgsresumé

Ojoj, fartfylld helg, eller?
Fredag: Bio med pv, såg Bolt. Så jävla bra! Alla bör se, jag ska igen i alla fall.
Lördag: Först jobb, sen vidare från hem till mitt andra hem för att sen gå till Camilla med Jossan. Där var det allt kul, som förra lördagen ungefär. Kom hem senare än då, men hade trevligt sällskap.
Söndag: Vaknade trött som f-a-n. Åt frukost och åkte till mormor. Fick skjuts till jobbet och jobbade över en timma. Nu är jag hemma och ska plugga. Men först lite One Tree Hill.

http://www.onetreehillepisodes.net/wp-content/themes/OneTreeHill/images/one.jpg

Underlig fobi..

   Jag har ett erkännande att göra. Jag avskyr att handla kläder från internet. Det är som en stor fobi. Jag vill så jävla gärna, med tanke på hur mycket snyggt det finns! Men det är den känslan med att något kommer gå snett, något kommer sitta fel när man väl får det. Det kan ta för lång tid för ett plagg osvosvosv. Jag avskyr att hämta paket, för det blir bara fel och slutar i tårar. Jag vet inte hur man ens handlar, mamma gör det åt mig..plus att jag inte ens kollat hur systemet ser ut. Sen är det frakt och hela fadderuttan och jag får enbart panik.
   Men om man ska se på det positiva så är det ekonomiskt. Tänk  bara hur mycket man annars skulle lägga ner på beställningar från internet?

Något bra tips på vad man ska göra för att överkomma rädslan av att beställa varor från nätet?


Heartbreaker?

Jag har alltid varit hårdrockare, och kommer alltid att vara det. Men ibland kommer perioder när man måste utforska övrig musik, bland annat för att lära sig om annat, plus att hänga med vad folk snackar om hela tiden. Eller har det något med mitt alter ego att göra? Har fäst mig mycket vid rn'b på senaste tiden i alla fall. Det har väl med att det är grym party musik. Bjuder på Akon ft. Sweet Rush - Troublemaker


Bolt

Idag har hitills varit den mest ointressanta på länge, men ikväll blir det mer händelserikt. Ska spendera min fredagskväll i en biosalong och undvika all detta äckel till väder. Jag ska se på premiären av Bolt, hunden som tror att han har superkrafter. Men det var inte jag som valde filmen, utan nämligen min pojkvän, som ibland byter skepnad till en femåring, lite charmigt faktiskt. Men tror nog att den kommer bli en höjdare, den är ju faktiskt Oscarsnominerad!


New shoes.

Körde en tidig morgon med mysig frukost. Försökte ta mig modet att gå till banken, vilket jag gjorde. Allt gick bra, till skillnad från alla andra gånger jag varit där. Satte in pengar till Rhodos-resan, och gick sedan runt i centrum ett tag. Fann mig ett par skor och en t-shirt med ekologiskt bomull. Nu ska jag snart röra mig till skolan, vill inte! Vill stanna hemma och pilla mig i naveln.


Fan då.

Det blev inte så mycket filmande för oss idag, kameran fungerade nämligen inte. Gick istället till centrum med Emelie och köpte choklad av alla varianter. Svullon som vi är. Men ska lägga mig framför tv'n och göra lite magövningar snart.

En favoritlåt just nu är Breakeven med The Script, som numera ett av favoritbanden, eller dom har varit det i snart ett halvår. Dom spelar på Nalen den 16de februari, med Erik Hassle som förband. Men jag kan inte gå, för jag jobbar. JÄVLA SKIT :(




the king.

Ska samlas klockan tre för att sedan filma klart alla klipp inför thrailern. Har spenderat min dag framför datorn, och bara lyssnat på bra musik. Till exempel Jimi Hendrix.

Förlåt pappa.

Pappa blev inte den gladaste när han märkte bilderna på sig själv. Han var inte direkt stolt, men jag har någon passion för analoga foton. Fann ytterligare några bilder på honom. Men han sa strängt till mig att jag inte skulle lägga ut dom. Men barn som jag är så lyssnar jag inte och bryter mig in på min fars facebook och kopierar bilderna över till min dator, bara för att jag vet hur man gör. Han kommer mörda mig, förmodligen för att alla hans syskon läser min blogg och kommer håna honom i all framtid, men sånt är livet ibland! Ber hemskt mycket om ursäkt för att du skäms pappa, men det bör du inte göra!

Hej vill jag säga till alla "äldre" läsare som nu gråter sig till skratt och även till min ilskna far genom att säga: vi behöver köpa listerine!


Längtan


Jag tål inte den här jävla kylan..
Ge mig sommar, sol, Rhodos, spontanresa, tantolunden, mindre kläder och värme.


Scary shit

Chillar galet med te, riskakor, choklad, dator i vardagsrummet, one tree hill på tv och myskläder. Börjar inte skolan fören vid tre imorgon, ska endast filma våra sista scener till vår thrailer, iskallt att filma ute i snön. Vi lånade oss yxor från Bygg, blandade blod, skapade sår och fick hela vår utrustning.



Good old times

Fann mig ett par gamla bilder på min far. Det var ljuva sjuttiotalet och han var i samma ålder som jag är idag. Han kommer döda mig när han ser att jag lagt ut dom här.




Update

Fredag: Bokning av resa till Rhodos med tjejerna. Allt som behövs göra nu är att vänta till den 26 juli, då vi far. WOHO!


Lördag: Jobb på dagen och full rulle på kvällen. Trevlig kväll med mycket skratt, kortspel och prat. Slutade med blåmärken här och var och vill inte ens diskutera när jag kom hem.
Söndag: Vaknade efter få timmars sömn och tvingade mig upp ur sängen med en jävla huvudvärk. Tvingade mig även till jobbet och slet sönder mig. Kom hem och SOV.

RSS 2.0