20.40

Idag ska vi se Manchester United gå vidare till Champions League final, eller hur?

The Strawberry Swingden tjugoåttonde

Hemma igen efter skoldag  bestående av nationellt prov i aulan, göra gipsmask, och ha sönder byxor. Efter skolan följde fyra små töser hem till mig och plundrade kläder, så nu är lite borta i alla fall! Känns bättre att ge det till någon man känner i alla fall.

Borde göra något vettigt, som att gå och lämna elektronikgrejer i returhuset och ställa ner påsar i källaren. Blir nog tv'n efter det.

Plus att pappa var duktig nog att virra bort ett av mina linnen medans han tvättade, så nu är ju det borta, suck.

Sommarklänning

Hittade mig en klänning igår på KappAhl, kunde inte bestämma mig om jag ville ha den eller inte, men idag köpte jag den, bara för att. Vintage klänning som ska väcka tankar från 1920-talets Hollywood, tydligen. Jag får mer tankar av solbränd hy och Rhodos 2009.


Viktig information.

Idag har jag rensat hela min garderob, överallt och verkligen rensat!  Har aldrig insett hur mycket kläder jag faktiskt har. Hur som haver behöver jag nu bli av med det som jag har rensat bort. Ifall ingen vill ha någonting av kläderna lämnar jag dom till myrorna.

Så, om du är intresserad, har jag en hel svart sopsäck full med kläder att bara plocka på dig.
Detta är då till folk som har bra kontakt med mig. Men jag lämnar påsen med kläder på fredag. Så kom förbi innan dess!


Thunderstruck.

Världens bästa pepp-låt. Världens coolaste gubbar. AC/DC. Thunderstruck.
 

Så var det klart!

Nu är Idol över för min del.
Kom dit vid halv sju i morse och satte mig snabbt med niklas och company längst fram. Vid halv elva släpptes vi in och fick våra lappar. Var så otroligt nervös när jag satt utanför juryrummen med ytterligare femton pers. Gick in till en mini-jury som klassar folk vidare till riktiga juryn. Dom tyckte jag var duktig och sjöng fint, men de tyckte att någonting saknades.
Men nu har jag åtminstone gjort det! och så hemskt var det faktiskt inte.

Nästa år är kanske mitt år? Plus att bilder från idag kommer sen.
Imorgon smäller det!


Mini Anden


Att älska Snook.

Det här är Hiphop, här är listan jag ska riva av
Hiphop som att inte få kontrakt och därför hata alla skivbolag
Hiphop förenar oss, Hiphop förnedrar oss, Hiphop förmedlar nåt
Vad det nu är..


:(

SKIPPA GRÄSET!

Det förstör matupplevelsen.


Han den där Edward...

Sitter nu här, med mitt rabarber-grädd te, och lyssnar på Robert Pattinson. Har införskaffat mig soundtracket till Twilight, utan att ens ha sett filmen. Så nu vet ni Sverige, jag har inte sett den! Tänker ju självklart göra det, men vet inte riktigt när. Behöver hitta tiden till att göra det. Vill inte delta i Robert Pattinson hysterin som är överallt nu. Dock hade jag min hysteri över honom när han var med i Harry Potter filmerna, för två-tre år sen.

Var jag den enda som var småkär i honom när han var trollkarl?


God natt Sverige!

Måndagar är aldrig sig lika, speciellt inte för mig. En lektion där vi skulle ta fram DNA ur en kiwi, sen till gymmet, fika med mamma, shopping, hämta Emelie från skolan, åka till Veddesta med Emelie, åka hem och dö i soffan och sist en promenad med Lottie på två timmar.

Införskaffat idag: linne, shorts, tandkräm, tandborstar, balsamspray och rabarber/grädd-te.Problem på kvällskvisten

Helgen är över och snart dags för tillbaka till verkligheten. Ska snart ta ut mina äckliga linser som jag sovit med för mycket, och insåg att jag glömde glasögonen hos mamma. Måste kolla upp när jag börjar skolan imorgon, eftersom halva ensemblegruppen inte kommer närvara imorgon, tänkte jag själv ta mig en sovmorgon.Har suttit och slitit som ett djur den senaste timmen för att få ett snyggt lager med gråsilvrigt nagellack, men självklart blir det bara gegga i slutändan. Får ta fram acetonen och börja om från början.. ska kanske byta färg?

Godisuppgiften

Ny uppgift i vår grafisk kommunikation: Tillverka en godispåse, med innehåll. Vet inte riktigt hur det kommer sluta, men vet att min godispåse kommer innehålla favoriten: m&m's, endast choklad.


Bokläsning

Jag har kommit underfund med att vi läser för mycket i skolan, vi har inte tid för våra egna böcker, som faktiskt må vara intressanta. Men efter att lämnat in sämsta boken någonsin härom dagen, lånade vi bok idag. Från svensk renässans till engelsk psykopat.
   Men "A Kiss Before Dying" är tydligen film också, rätt gammal sådan, men den skulle allt vara roligt att kolla på.

Ska börja läsa boken redan ikväll, så jag kommer igång.


Formula waheed.

Mamma fick hem världens roligaste leksak igår. En formel1-bil, i miniatyr som låter! Coolaste någonsin :D


Oljemålning

Den här målningen har jag sått ut med hela dagen, eller åtminstone morgonen. Till slut fick jag spader, plockade ihop och gick. Färdig är den inte än i alla fall......


Coldplay - Warning Sign

Världens bästa band, med en av världens bästa låtar.
Observera att jag ska se dom i sommar!


Photofunia.com
Tråkhet till 100 procent

Amen kolla, ett inlägg!
Nä, men nu är det inte lov längre, fast det ändå känns som det. Är ledig imorgon pga studiedag, men ska till skolan i alla fall för att färdigställa en oljemålning som skulle vara klar idag. Den må väl vara färdig efter kanske tre timmar, och då är mina andra planer att försöka gå till gymmet.

Mer ointressant kan det nog inte bli!


Anouk - Good God
Riktigt lång fredag.

Vaknade med en kramgo sötis bredvid mig i sängen. Efter ett tag kliver en Glen i sovrummet och så var man vaken. Efter ungefär tre timmars sömn.    Vi tar oss en trevlig frukost på balkongen i hettan, och vid tolv tiden drar övernattarna hem. För min del blev det städning. Men det var klart nästan för fort.

Vid tre beslutade jag och Julia för att ta oss en sista tripp med hennes moppe, innan den säljs på måndag. Vi startade vid konsum för inskaffning av onyttigt och åkte sen till Görväln och satt där ett tag och njöt av den sköna solen.


Nu ska jag snart iväg med Emelie, Camilla och Pauo. Vi ska finna oss en trevlig sysselsättning för kvällen.


Henrik Olsson:

"inte för att verka full eller någonting, men tangenterna flyttar på sig..."

Miranda Kerr.Alla personer har någon de ser upp till. Någon som de vill se ut som, osv. Miranda Kerr är min person jag vill bli, och se ut som. Ha hennes pojkvän, Orlando Bloom, skulle inte heller sitta så himla fel. Men hon är så otroligt vacker, nästan som att man inte kan sluta titta på henne. Jag skrev ett inlägg om henne tidigare någon gång. Men det är verkligen sant, man blir fäst vid henne.

Pucko som man är..

Vaknade vid åtta för att senare gå till jobbet till klockan tio. Väl ombytt och klar för att jobba i nio timmar, så visar det sig att jag var ledig idag. Dum som jag är hade jag kollat på fel dag och ska jobba 10-19, IMORGON. Kul tyckte jag, men tänkte att om jag lika gärna var där, så kunde jag arbeta lite. Det gjorde jag också, i fem och en halv timme.

Vad som händer ikväll vet jag inte, men det är fan lov.

Rice to the OccasionDet är lov föfaaan.

Nu när det är lov får ni inte förvänta er för mycket av mig, eftersom jag njuter av mitt lov utomhus utan dator.

Igår var jag inne i stan med pappa och försökte hitta saker vi ville ha. Jag fick med mig en sparbössa (var bara tvungen att ha den!) och ett par skor ifrån Bianco!


jag på fest.


A Hard Day's Night

I Tisdags såg jag en grym bra film, som heter A Hard Day's Night, som är från 1964. Jag brukar inte gilla att titta på svartvita filmer, men denna fastnade jag direkt för. Anledningen till det var för det handlade om the Beatles. Och det som gjorde det hela lite mer speciellare var medlemmarna som spelade sig själva. Otroligt bra film, otroligt komisk också.


RSS 2.0