Min tant!


Time up.

Jag har fått lite överdrivet mycket panik över bloggen den senaste timmen. Menyn har hoppat ner, och jag vet inte vad jag ska göra för att den ska hoppa upp igen. Har testat med att ändra storlek på bloggen, och matcha side och wrapper, men jag tror att felet sitter i kodmallen. Har till och med bytt stilmall helt, och gjort om hela bloggen från början.
Så om någon älskvärd liten eldsjäl vet vad som spökar med min blogg så blir jag oerhört glad (och kan ge länkning).

Teenage Dream.

Katy Perrys nya album är kick-ass.


Dentist.

Idag har jag varit duktig tjej och gått till tandläkaren. Fick en liten arg tillsägelse att börja använda tandtråd oftare, och sluta med listerine. Med mig därifrån fick jag en charmig tandborste. Har varit hos banken och satt in lite pengar till sparkontot. Sen tog jag mig en timma på gymet, vilket kommer leda till grov träningsvärk i rumpan imorgon.
Efter gymet mötte jag upp Jullan och tog en sväng i centrum, och jag kom hem med en väska och hårinpacking (köpta på presentkort, så inga pengar spillda!).

Min nya trevliga kvällsdejt!

Live Era.

En av världens bästa låtar, utav världens bästa grupp. Fan vad jag älskar hur de va, under den tiden då de alla söp och knarkade. Men fan vilken musik de jävlarna skrev då. 


2207

Vi har blivit med kaffemaskin. Eller espressomaskin, och inte vilken som helst, utan en limegrön jävel, så man ser den lite bättre (?). Den är i alla fall en livsfarlig sak som gör en beroende. På köpet fick man ett antal askar med kaffe i olika smaker och mjölkskummare. Vi gillar det sistnämnda lite extra mycket.
Antal koppar idag: 4.
Antal toabesök: har tappat räkningen.


Polar prize.

Har suttit och kikat på Polarpriset som gått på fyran. Och i år är det Björk och Ennio Morricone som fått ta emot priset. Ennio Morricone är enligt mig en av världens bästa kompositörer, så det är han guld värd. Dock var jag skeptisk mot Björk, men jag har aldrig riktigt lyssnat på hennes musik. Folk brukar undvika att lyssna på hennes musik för att den är "konstig". Men hon har gjort otroligt mycket bra, vilket jag blev övertygad om idag. Hennes musik är inte längre konstig, den är stark.

Både Robyn och Ane Brun uppträde med två av Björks låtar och jag blev positivt överraskad. Hade tänkt lägga ut deras uppträdande, men youtube är inte lika uppdaterat som jag hoppats.


1447

Jag har inte gjort någonting än av det som stod på listan som skrevs igår. Har bara vankat hemma i raggsockor och inte gjort så mycket mer. Tänkte gå och kasta pappersretur och panta flaskor, men då började det regna. Ska nog vänta en halvtimma och se hur vädret ser ut att vara då.

Men något som jag faktiskt har gjort idag är att jag har beställt nytt sl-kort idag. Rena rånet på 1200:- men det kommer ju att användas. Sen har jag anmält mig till högskoleprovet, och mailat min framtida studievägledare. Så lite effektiv har jag varit idag.


2136

Att göra i veckan:
Träna - två-tre kanske fyra gånger.
Gå till tandis på tisdag klockan 11 (oh snap)
Besöka fotografiska - måste fylla ut vardagarna med nått
Festa med brudar från förr på fredag - NYPE är spikat
Lördag & Söndag = jobb.

sen så lär det dyka upp mer grejer. Men just nu ser veckan rätt tom ut. Kanske ska testa och sova bort en dag eller två. Jag lär ju chilla med jullan någon dag då hon inte jobbar. Och med lottan när hon är frisk, men det lär ju ta någon vecka.

Najs vecka - nat

1101

Dagens låt.


Dagen har tillbringats med att lämna in ansökan till komvux, så matte d i oktober kommer det att bli. Sen har jag brunchat med Julia, tränat och jobbat fyra timmar. Har också sagt hej då till underbara Hanna som drar till Australien på onsdag, och planerar att vara där i ett halvår. Fan vad hon kommer att vara saknad säger jag bara.

Men ikväll så blir det utgång. Jag, Sara, Malin, Issa och Natta ska dra till lobby som hade öppning förra (?) helgen. Dock ska jag försöka att inte dricka dyra drinkar och komma hem i god tid så jag kan orka jobba imorgon också.

Mina söta lekkamrater för ikväll.

2044

Jag har fått tillbaka sångrösten. Det tog två timmar att få igång den i morse. Sen var det bara att tralla på. Fy fan vad underbar. Jag som trodde att rösten hade svikit mig helt över sommaren och lagt av för gott. Grymt glad tjej.


Oj.

Hade supertrevligt med Sara idag, vi fikade, lekte rika på nk (haha) och köpte skor. Sara köpte två par och jag köpte mig ett par kängor. Kände att det behövdes till min skofamilj. Dock blev jag lite deppig och har insett mitt beroende. Mitt skoberoende. Jag äger ungefär 40-45 par skor. Helt jävla sjukt. Förstår inte varför jag lägger pengar på att ha så många. Jag kommer väl inte klaga senare i livet när jag lever på nudlar. MEN I ALLA FALL.
Jävla shoe-aholic.

Gårdagens skor, och dagen.

Dejt.

Igår blev inte riktigt som planerat. Vi skulle föra på nivå och senare dra till Universitetet för fest för nya studenter. Men när vi kommer till Universitetet är kön så otroligt lång så vi gjorde som alla andra svenskar där - vi gav upp. Istället drog vi tillbaka till nivå och käkade, stannade tills stängning och fick vänta på nattbuss i 40 minuter.

Idag ska jag dejta min underbara super Sara i stan över en fika. Har inte träffat henne sen vi tog studenten, och det var fan tre månader sen.

Jag och söten i Falkenberg i våras.

Clothes.

Planen för idag var att hitta min skjorta (check), ett par snygga höstskor (check) och någon stickad tröja (check).
Sen att den gröna kom med var bara en bonus. Så jag är nöjd med vad stan åstadkom med idag. Nu blir det att slänga i sig maten, för ikväll blir det bus i stan! 



Vem fan är det där? Renässansen är här!

Ja tack.

Jag dras fortfarande till gamla glamrockare, som förmodligen är 30 år äldre än jag.
Men de va snygga på 80-talet. Det är något, förmodligen håret.


1717

Jag och min Olsson ska in till stan imorgon och uppdatera våra garderober. Jag ska köpa mig ett par snygga höstskor och något annat lagom höstigt. Dessa har jag haft ögonen på sen idag (haha), och de lär bli mina imorgon.

1135

Jag har inte mått så här bra på länge. Som en stenblock som äntligen släppt från mitt hjärta. Jag kan andas igen.


1829

It's nothing but a heartache.
But how can you be so heartless?

1431

Det finns dagar då man bara vill krevera, idag är halvt en sån dag. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Känns lagom värdelöst att vakna klockan 12 och inte veta vad man ska göra med dagen. Jag vill iväg och träna, men jag tar aldrig tag i sakerna. Måste packa saker hem till pappa, men jag vill inte åka hem till honom, inte riktigt än. Har bott ensam i en hel vecka nu, och det är så otroligt underbart. Man känner friheten med att strosa runt i underkläder och lyssna på musik hur högt man vill. Jag längtar så mycket till att börja plugga igen, flytta härifrån och bo själv (eller med tony). Borde börja med någon aktivitet som håller mig sysselsatt. Borde börja jobba mer, och träna mer. Men allt det där tar vi imorgon. Idag handlar enbart om slapp och egentid.


söndag.

Har legat och glott på the hills hela dan. Känns som att baksmällan blev lite lindrigare då. Har fortfarande galet mycket disk att ta hand om, och sopor att slänga. Men det tar vi imorgon.



lördag.

Hade det trevligt med mina töser+niklas i lördags. Att kvällen slutade som den gjorde vet jag ingenting om. Minnet försvann rätt tidigt, och sen är det suddigt. Hemma vid halv fem duger bra för en kväll på mp. Tack för kvällen!


2104

Eftersom det inte blivit någon träff med Christoffer idag så får jag sysselsätta mig själv med att kolla på sagan om kungens återkomst. Blöblöblö


19

Idag är ingen vanlig dag, för det är min 19års dag. Ska springa ner till centrum och träffa mina prinsessor Lottie och Julia exakt nu. Ikväll kommer släkten och presenter blire hehe. Känner mig inte så gammal än. Känns inte ens som att jag fyller år, alla bara säger grattis hela tiden hahah. PUSSi

0047

kex whats to be free

0939

Idag fyller min farmor 71 år, eller skulle ha fyllt. Ska snart åka till Bro kyrka och hälsa på henne med blommor och ljus. Grattis farmor!


Annie Leibovitz.

Det jag nästan älskar mest med att ha gått bild-linjen på gymnasiet är att jag fascineras så otroligt mycket av fotografier. Jag älskar att hitta det vackra i bilder. En av mina favoritfotografer är Annie Leibovitz. Fy fan vilken grym kvinna.


1616

Har vandrat runt i mammas snygga The Who converse idag. Grymt snygga jö!


1150

Tappert försök med att ta en ny profilbild till facebook slutade som det brukar göra. Värdelös brud haha.


2321

Helt plötsligt är rummet klart. Eller nästan. En tavla ska upp, sen är jag nöjd tjej. Har suttit och monterat upp den svarta byrån i tre timmar, och har nästintill blåsor på tumme och pekfinger. Ont i rygg och ben har jag också, men det var det fan värt. Mitt rum är galet fint och mysigt. Tack så mycket för den förtidiga födelsedagspresenten mor - i love it!

Nu ska jag somna sött, för imorgon ska jag städa, kasta kartonger och gå på husvisning. Gillart!

1133

En helt vanlig måndag. Nästan. Vet inte hur jag ska spendera dagen. Tänkte sola, men Lottan är segis, sen vill jag träna - för en gångs skull. Har lägenheten för mig själv i ett par dar och ska få spegel och tavlor uppmonterade idag.
Mer intressant blir det fan inte idag!


1704

Jag fyller 19 på torsdag, och har i princip enbart önskat mig höstkläder och skor, snygga höstskor, och vinterskor. Sååå kan jag få dessa så blir jag väldigt glad tjej!

Snart ska jag iväg och lämna lillebror hos pappa, lämna mamma hos hennes karl, sen har jag hela lägenheten för mig själv. Ska unna mig något och bara ha quality-time med mig själv.

1551

Sjukt söt. Älskar Up.


1330

När man stökar till i hela lägenheten så måste flaskorna få bäst utsikt.


Ny.Het.


1401

Bilden säger allt. Det är bara så. Och hans musik säger mycket mer.


2013

Jag kanske ska ta mig tiden till att lära mig spela på min dammiga feta gura någon gång.


0953

Sitter här med en kaffe, lite för trött och en heldag framför mig. Sitter med lusmedel i håret som har suttit i i 11 timmar. Maria hittade löss i håret på mig igår, panikade lagom mycket och är inte glad tjej. Både Lottie och Christoffer har fått för sig att kalla mig Loppan nu, det värmer! (hoppas att ni också har lite löss).
Ska så snart som möjligt gå till arbetsförmedlingen med mitt lusmedel i håret och visa mina meriter. Sen hem till Maria för avlusning. Sen tvätta vid klockan 13. Men fattar inte hur lilla jag ska få ner all den tvätten - får muta Lottie till att vara bärhjälp.
Såhär less är jag nu. JÄVLA LÖSS.
(och för er som undrar varför jag badade med kläder på,
så skyller jag på min mamma som tyckte det verkade roligt
att slänga i sin unge med kläder på. Minns hur arg jag var. BAJS MAMMA)

1828

Varför man älskar Maria Montazami.


Busig tjej.

Lottie at work.

2039

Hej, ikväll ska vi ut, Camilla är finklädd! haha


1111

Om ingenting händer snart, så ger jag upp.


power.

Det finns fyra låtar här i världen, som kan få mig att gå genom eld. Tänkte bjuda på dem.
The Verve - Bittersweet Symphony
Guns n' Roses - Estranged
30 seconds to Mars - Kings and Queens
MGMT - Electric Feel


Jag vill:

- köpa nytt: sängöverkast, gardiner och matta
- flytta till linköping (norrköping) med Tony
- fylla 20 så jag kan dricka vin - i min och Tonys lägenhet
- ha en förklarning, en redig en
- åka till götet för att se på oskar med mina babes
- tatuera mig där, där och där
- gå på sonisphere

Vill massvis med mer, men man bör hålla sig lite på marken åtminstone.

jag.


Seg tjej. Trött tjej. Hungrig tjej. Ledsen tjej. Krossad tjej.


2244

Gillar HMs val av namn på sina nagellack.

Less_tjej91

Min dag har bestått av besök hos arbetsförmedligen, lunch på ikea, inköp av sängkläder och tuschpennor, tvättning av speglar och sova lunch framför tvn. Just nu har jag surplat i mig ett glas varm&kall och är lagom aggressiv - plus grinig/arg. Svårdefinerat humör.

Ska iväg och möta min granntant som kommer ifrån jobbet. jag får aldrig nog av henne. Hon är så bäst så.


Stone me.

Taggad_tjej91 ska göra tatueringen! Fast med mindre skuggning, utan text och rosstjälken ska ligga annorlunda. Ska skissa upp min egna är planen. Men placeringen är en annan femma. Vill ha den på vänster övre underarm (eller vafan det heter). Men sen måste jag tänka på smärtan och om hur jag ska kunna dölja den om det behövs. Hihi.


Duktig tjej.

Åh herregud. Ja, han/hon/den/det. Har krigat med att fixa en liten liten liiiiteeen irriterande sak som jag stör mig om på bloggen, men jag fattar inte hur jag ska göra. Seg tänkt eller bara helt okunnig. Panik får jag i alla fall.

Har varit duktig idag också. Gick upp tidigt, gick till komvux och fixade papper, gick till arbetsförmedlingen och skrev in mig, gick till järfälla hus och försökte skriva in mig (gav upp, måste saker vara krångliga?). Sen kom jag hem, åt min tasty's macka och rensade garderoben. SÅ NU ÄRE FINT.
Nu fick jag allt en guldstjärna.

Bamilla.


Jag saknar min vän. Ska se till att vi får quality time i helgen.


Oskar Linnros.


Nu är han bokad och klar. 24 september i göteborg ska jag se honom med Julle och Lottan. Nu är det bara tåg och övernattning som ska bokas. Men kick-ass kick-ass kick-ass!


0108


Ett bra pirr skedde för ett ögonblick sen i kroppen - eller vänta... jo, det var ett bra pirr


2003

Sitter hemma, död efter ett 11½ pass på jobbet. Lottan är här och blottar sina nipples som är nypiercade. Hon ränner runt näck och äter min mat. Snart ska vi försöka gå till konsum - so not så gonna happend!'

imorgon ska jag:
- gå till komvux
- gå till arbetsförmedlingen
- träna - för en gångs skull
- va med felix - lovat!
- städa ur min jävla garderob

1720

Ska klippa mig idag, för det börjar se för taskigt ut. Senaste gången jag klippte mig var dan innan studenten.
Checka hur långt det hunnit blivit på knappt två månader.

1635

När jag inte har någonting att göra så sitter jag och planerar hur jag ska göra för att bli flygledare, men nu har jag fuskat lite och kollat på studier i australien och england - true story.

tuff_tjej91


Lotties födelsedag

Känner mig lagom seg. Gårdagen var nice och bestod av chill och blondering, och chillkrök hos Bergsman. Vet inte riktigt vart dagen kommer att ta vägen. Sitter och planerar min framtid i helhet. Det tar ett tag och man blir smått deprimerad när man märker hur mycket jag måste börja göra - redan på tisdag.
Borde äta en banan och ta och börja läsa en ny bok - ja det bör jag.

Ala födelsedagsbarn och jag. Fast år 2008