2102

Låten som har gjort min torsdag. Steph har haft den på huvudet halva jobbdagen. Men vi har flamsat så mycket idag så att tårarna kom. Sen har vi planerat våran Lady Gaga tripp i november, och Elin är på! KICK ASS.
Nu har ska jag och mamma kolla på mission impossible.

lite tunisien


Hemma.

Jag är hemma från Tunisien nu, skönt att anlända till ett svalt sverige. Bilder från resan dyker upp om någon dag, måste gå igenom alla 400 bilder igen haha.

Ett kort av mina 400.


Heading for africa.

Nu drar jag till Afrika, ska bosätta mig på ett barnvänligt hotell i Tunisien precis vid havet. Ska njuta av min underbara semester. Kommer ju självklart att sakna ett par få speciella oerhört mycket, nästan för mycket. Men det är ju bara en vecka, det lär gå fort. Hoppas ni får skitväder här hemma medans jag spenderar mina dagar i 30gradig värme och rider kameler. Jag uppmanade pappa på att vi ska på safariutflykt. Men puss hej för en vecka. Glöm inte bort att jag älskar er.


2010


Väskan är packad och klar, eller någorlunda. Skulle inte förvåna mig om jag nere i Tunisien upptäcker att jag inte har någon hårborste med mig, eller dylikt. Men vi tare som det kommer! Julia fick komma hit och hjälpa mig att välja kläder inför resan, och hon packade ner dem också hihi. Ska snart ut med lottie och bilen lite. Det gäller att missbruka så mycket tid med dem man älskar medans man kan. JAJA. Deep talk is over och det här är Linnéa som signar ut. SLUT.

När man var ung, dum, blond och ovetande. HAHAHAHA


Ajaj.

Nej, jag är inte generad. Jag är bränd. Haha, ser ut som en tomat. Fett värt i alla fall. Chillar nu galet med fyra lager aftersun i fejset, middagstallriken på magen och Elvis i högtalarna.

BADABADABADA.

Nu ska jag, lottie och kakan snart i väg och bada. Om 20 minuter för att vara mer exakt. Jag ska förbereda huden lite inför afrikas sol som jag kommer känna av från och med lördag - peppe!

Älskar mitt krulliga fluffiga hår idag. Skadar inte om det vill bli lite längre ba.

puss.

Nu drar jag ut på äventyr (eh) med Lottie och Kakan. Ska ha på mig en av mina nya klänningar och chilla galet på Vickan. ADJÖSS.NYTT.

Idag har jag införskaffat:


SKA HA/VILL HA


4 dagar kvar.


2007

Har inte haft tid till att ta upp datorn i helgen. Den har legat i en ryggsäck hela helgen i princip. Nu ska jag chilla galet fram tills på lördag, för då drar jag till Tunisien.0837

Imorgon spelar han i Gävle. Jag vill vara där, men har arbete att utföra. Fan.


Mina fina.

Drog med Julia till stan och hämtade lottie på jobbet. Planen var att köra en afterwork på thaiboat, men det var smockat, så vi drog till Fridays, men vi orkade inte med fotboll. Så vi hamnade på Vickan och drack billiga margaritas och fick strand-goodie bags. Galet mysig kväll.
1500

Jag behöver glass. Så nu går jag och köper glass. Ska löka lite på vägen till konsum. Sen har jag fått för mig att jag ska måla en teckning till Christoffer, för att han är sjuk. Han lär ju få den när han är frisk igen. Verdelest. Jag är brun btw.

Inte jag, jag är aningen snyggare. NOT.

Gillar er.

Gick ut på en runda med mina två favorit grannar, Lottie och Riko. Vi satt på en bänk och kollade på regnet och va halvt deprimerade, eller bara lugna. Men det är ovanligt för att vara oss. Lottie bombade med kort, och jag matade Riko, i princip hela tiden.

 


1801

Åh. orkar inte med att bli frustrerad för smågrejer. Men jag är ju jag, så jag blir det i alla fall. ÅH. jobbigt. plus att vädret suger, vilket är ännu jobbigare. Tycker att det kan börja spöregna så mitt fönster blir rent. Jävla skitsverige och jävla skit väder och jävla skit kexet. JA DU VET VARFÖR. nej det gör du föresten inte...

IGÅR.Snälla, skryt mer.

Hehe, bara för att min farbror var med på tv4 morgon igår. MOHAHAHAHA.Jared Leto.

Hans ögon, hell yeah.. Hans nya rosa frisyr, hell no!


17.32

Idag har jag stekt på gården med Julia. Läst gamla cosmos och försökt bli brunare. Bestämde att vi ska till thailand i vinter om allt går som vi vill. Vi köpte också kakor och pepsi till Lottie som lyckats få ryggskott, stackarn. Nu väntar jag på svar från kexet. Han är sjuk, så vet inte om han vill va med mig idag.

 

Jag och Julia när vi chillade på asfalten i lördags.


She's a maniac.

Har kollat på Flashdance för första gången ever idag. Grym film faktiskt. Förstår varför Sara trackar sönder den så fort hon har tråkigt hihi. Sen skulle man inte banga på Jennifers rump och benmuskler - damn woman!


Lördags bravader.

Lördag var klockren - bortsett från klump magen, trasig bil, 10 timmars arbete och ingen ork för att gå ut på krogen. Men jag, julia och lottie drog ut i alla fall, med start i rålis med jerre och klunkade vin. Det var mysigt faktiskt, trots att vi inte var där speciellt länge. Från Rålis stressade vi oss till Collage för att hinna in innan det började kosta, och det gjorde vi inte - men vi fick komma in gratis i alla fall. Kvällen var ljuvlig, men minns inte så mycket. Vi körde svarttaxi hem och jag var full när jag vaknade i morse. HIHIHI

Film från hemvägen. HAHA

Ny leksak!


RSS 2.0