pussi

Hej jag ska inte ut ikväll. Min kropp sa nej. Istället städade jag hela lägenheten och blodade ner mammas stol. Tummen upp för Linnéa.Äcklig jag är hehehe


Julmys i min ensamhet.

Nu är jag seg. Jag har varit ute och vandrat ett tag nyligen med Maria. Det var väldigt trevligt. Nu sitter jag och lyssnar på musikhjälpen i P3 medan jag äter kladdkaksmuffins och dricker rabarber&grädd-te. Väntar på att Biggest Loser ska börja. Ska kanske fundera på middag, tips?
16.52

Onsdag. Idag har vi diskuterat vårat kommande projektarbete i skolan. Vi ska designa om gamla kläder och hela arbetet kommer föras och följas via en gemensam blogg. Dock börjar arbetet inte riktigt än, enbart förberedelser.
Sen valde jag att skippa samhällskunskapen, pga jag inte kunde ett skit inför provet, plus att jag mått sjuk illa hela dagen.

Imorgon ska jag mönstra. Men jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Glöden har försvunnit ur mig helt. Plus att papprena säger att jag ändå inte kommer få tjänstgöra. Men ska åtminstone åka dit och diskutera med dem.
.

Jag pallar inte med dig.
Jag pallar inte med bråk.
Jag pallar verkligen inte med dina åsikter.
Men jag vill inte förlora en av mina bästa vänner.


snowpatrol.

Tisdagsmorgon och snön yrar utanför fönstret. Vill inte gå ut. Orkar inte bli kall och frysa. Vill ligga hemma och sova. Men vem vill inte det? Pratade nyss lite med min kära mor i telefon, hon befinner sig just nu på andra sidan jordklotet i Thailand och semestrar. Hon kommer få världens chock när kommer hem till kalla sverige sen. MOHAHA.

Min balkong för fem minuter sen


Jävla idiot jag är.

Jag är sveriges mest värdelösaste person. Speciellt idag. Och speciellt den sekunden då jag flög av rullbandet på SATS. Pinsammaste ögonblicket hittills i mitt liv. Resultatet av min flygupplevelse var att SATS-personal fick plåstra och linda in mitt brännsår som jag fick på armbågen. Det ser inte ut att göra ont, men jag kan inte göra så mycket med armen. Minsta lilla rörelse och det känns som att någon strör salt i såret.  KÄNNS JU JÄVLIGT BRA.

 


Namen..

Vi har fått en julklapp ifrån jobbet. Den var tung som fan och min första tanke va att det kunde vara ett xbox. Men sen när jag väl öppnade det, så låg det inget xbox där i, utan uppläggningsfat. Vet att alla som jobbar på mitt jobb kommer kutta mig för att jag redan har öppnat det. Eftersom det stod ganska klart och tydligt att man inte fick öppna fören på julafton.
MEN JAG VAR NYFIKEN!


Kvällens outfit.Vackert.

 


Morgon

Nu är det morgon, igen. Fast det är fredag också.
Jag sitter och tuggar i mig en macka och ska dricka för varm oboy. Ska skriva mig en inköpslista, tror att jag är uppe i en hel pappkasse. Plus att jag ska införskaffa ett par skor också, men bara för skojs skull.


Kärt återseende

Idag tar vi tillbaka kliven i bloggstugan. Två veckor off och det har varit bra för mig. Hänt en massa skit som jag faktiskt gjort, tro det eller ej!

Men om ni vill ha lite snabba updates:
- jag bor numera ensam (mamma bortrest i två veckor, så eget hus fifan)
- jag har både klipp mig och färgat håret
- jag har tränat massor inför mönstringen
- jag har jobbat som ett as, och det blir mera
- jag har pluggat, och fått bra resultat av det
- jag har byggt två pussel


men inga tårar spillda, för nu är jag här igen..


RSS 2.0