Hola Fjolla.


Tänkte berätta att min jul varit bra, fått bra saker och varit med bra människor. Mådde inte helt hundra på lördagen, så jag blev hemma. Kändes bra att vakna pigg en söndag faktiskt. Spenderade söndagen på jobbet och sen hos Patrik.

Jag har fått en ny byrå till mitt rum, så nu har jag mer space, mer yta och den sitter som handen i handsken! eller vad det nu heter. Inte världens tydligaste bilder, men jaja, innan och efter:


Juleafton.

NU ÄRE JUL!
fast det känns inte som det riktigt än. Öppnade mina två första julklappar igår kväll. Fick ett presentkort på löplabbet och en "mini-studio" som jag kan fota saker i, om ni förstår vad jag menar.
Nu ska jag sätta igång och platta mitt hår lite, för snart ska jag till jobbet och kläcka ur mig ett par timmar..

GOTT NYTT JULBlööö.

Daaaageeeens ooooooutfiiiit.
Hemma, och på jobbet. Jobbkläderna är så äckliga att man mår illa, måste tvätta!
Bilderna under föreställer min och Stephs arbetsplats för dagen. Vi fick stå vid diskmaskinen och packa sill. Vi stod i vägen för allt och alla, hela dagen. Det man inte ser är att Steph har en fot inlindad i plastfolie, för hon orkade inte ha sin sko på (damen har stukat foten). Sen ser man inte hur otroligt trångt det lyckades bli efter ett tag.
Men kan ta kort på det imorgon, eftersom det är samma visa igen dåååååå.


Angel's Share.


Sitter här med min kaffe, hemma hos mamma och lyssnar på bandit (nya kärleken).
Ska snart till jobbet (nähä!?) och packa sill i kanske åtta timmar.
Tänkte börja lägga ut dagens work outfit. Eftersom jag lever i mina arbetskläder, inte hinner tvätta dem och då bor i skitiga fiskkläder. Positiv tjej!

Veckans schema:
Måndag: Jobb 09-någonting
Tisdag: Jobb 09-någonting (MAMMA FYLLER ÅR)
Onsdag: Jobb 08-16
Torsdag: Jobb 11-20
Fredag: Jobb 07.30-13 (JULAFTON)(Mp med Nille)
Lördag: LEDIG (för att vi har stängt..) Hem till mormor och morfar, sen festa med hela jakan.
Söndag: Jobb 13-19 <--- död tjej

Hard work work.

Jag hatar att gå upp tidigt, en lördag.
Jag hatar att jag behöver sömn.
Jag hatar att jag inte kunde följa med ut igår..
Men sen hatar jag ju också att vakna upp bakis.
Så jag gick inte ut igår. Eller jo, fast jag kom bara hem till Saras bror, sen vände jag efter ett par timmar.

Men dagen i sin ära består av (wait for it..) JOBB! Något jag inte alls har hållit på med den här veckan. Idag blir det ett pass på 10 eller 11 timmar, beror på när de vill bli av med mig.

Viktiga händelser igår:
- Jag firade 2 år som anställt på ICA, grattis till mig
- Jag fick godkänt i Matte D! Ännu mera grattis till mig!


Dagen i sin ära.

Nu har jag inhandlat alla julklappar (fast inte Julias, för hon vet inte vad hon vill ha). Satt igår kväll och började på mosters tavla (JA, du vet att du ska få det, meeeeen du vet inte hur den ser ut). Sitter just nu och finslipar på den, FAN vad snygg den blir. Kan nog lägga upp bild på den någon gång efter jul..

Dagen i sin ära kommer bestå av:
träning, plugg, städning och äta.

13:Den här veckan.

Nu har jag berättat om vad jag har gjort, så då kan jag ju berätta om vad jag ska göra i veckan..

Måndag: Ja, det blev ju jobb. 8-18
Tisdag: LEDIG! Men ska åka in till stan och handla julklappar
Onsdag: LEDIG! Men måste plugga matte hela dagen Hinner nog träna lite..
Torsdag: Sista matteprovet!!!!! Sen jobb 11-19 <-- mysa på pg sen?
Fredag: Sista mattelektionen!!!! Och sen jobb 11-20
Lördag: Jobb 9-19 <-- utgång sen?
Söndag: LEDIG!!! Tänkte tvätta lite..

NU SKA JAG SOVA! Puss och god natt..

Hejhej hej

Nej jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen, men jag har en bra och en dålig anledning, den som är dålig är för att jag inte orkat. Den braiga anledningen är för att jag har varit sjuk, sysselsatt och arbetat! (skit bra kombination, jag vet).

Kan ju ta och berätta om min helg. Den har varit, speciell..
Fredag: JULLANS FÖDELSEDAG! Hade matte på morgonen, kände redan då att jag höll på att bli sjuk. Blev jättehängig och snuvig. Stod ut hela lektionen, och gick sen till Julias salong för att klippa mig.. tog med mig munkar till Jullan (hehe). Tog mig sen till jobbet, snuvig och nyklippt. Klarade mig igenom fem timmars jobb, sen gick jag hem och dog med Lottie framför Idol.
Lördag: Upp som en tupp vid halv sju. Mådde inte lika illa, men kunde inte prata. Hostade massvis också. Tog mig till jobbet och krigade i nio timmar. Skyndade hem och tog tempen, 38,6. Helvete, ingen utgång... Men gick hem till Julia för att fira hennes födelsedag. Av oss fick hon en tatuering! Medan de andra senare drog ut på krogen, drog jag hem till min säng.
Söndag: LEDIG!!! eller inte.. Var tvungen att ta mig till gymet för att få en stämpel, så jag kan få "julklapp". Sen hade jag lovat Tindra och Elvira att åka pulka, så det blev sånt också. Tack gode gud att jag mådde bättre. Dock var vi inte ute och pulkade så mycket. Det blev att ta sig hem fort, piffa till sig och dra vidare till viksjö och hem till Annelie. Hemma hos Annelie blev det myspys med andra jobbarkollegor innan vi tog oss till golfklubben och ICAs julfest. Julfesten var rolig, men slutade vid elva för mig, då jag tog mig en promenad hem och slocknade i säng..
MÅNDAG: Idag har jag jobbar 8-18, need to say anymore?

09.

Ojoj, nu förs det hektiska diskussioner via telefon. Patrik säger till mig att åka till kungsängen för att sova hos honom. Jag säger nej, och att han ska komma till jakan istället. Så här har det pågått nu i snart 20 minuter. Jag tror jag tar hem segern.

Och för övrigt, angående dagens ämne: Min tro.
Jag har ingen kristen tro, av den anledningen att jag aldrig snappats upp av prat om Gud, Jesus och så vidare. Jag är till exempel inte döpt, så första gången jag var i en kyrka så var det för någon annans dop, eller ett bröllop. Jag tror inte på Jesus, eller jag tror på att han har existerat, och att han kan ha varit Messias, men jag har aldrig riktigt brytt mig. När jag var liten (7-8 år) så sa jag att jag trodde på dinosaurierna. Det gör jag nog än i dag. Jag tror på hela big bang historien. Helt enkelt, min tro, är någonting som jag inte har valt att definera ännu, för jag bryr mig inte. Kommer den dagen då jag behöver besluta mig om det, då tar jag emot det med öppna armar. Men inte idag.

Back again.

Min julklapp kom! MEN klockan 18, inte innan 16. Så nu har jag den, men spenderat en hel dag hemma för att vänta på något som kom försent. Jag var inte hemma hos mamma då, men det kanske var lika bra.

Nu är det dags att vänja sig med tidiga mornar igen. Tillbaka till havregrynsgröten, äggmackorna och bandit varje morgon. Lika bra att komma igång igen. Ingen risgrynsgröt här inte! Men julskinka måste man ha...

Så här fin vinter vill jag ha igen..

Problem.

Sitter här och är smånervös. Idag ska jag nämligen få min julklapp från jobbet hemlevererad. Sjukt taggad på att få den, visar vad det blev för något sen. MEN, det jag är nervös över är att personen som ska leverera presenten är trög och inte förstår hur han (hoppas att det är en han) ska göra för att komma in i porten. Försökte vara så tydlig som möjligt när jag skickade in beställningen. Eller att han inte hittar till min port, eller glömmer bort att leverera presenten överhuvudtaget. Han kan komma när som helst mellan 8 och 16, så han har bara tre timmar på sig.. Sitter fastklistrad vid hemmatelefonen och hoppas bara på att den ska ringa.
Skulle också vara skönt om han kom så snart som möjligt, så jag kan gå iväg och träna. vem fan orkar sitta hemma och bevaka telefonen mellan 8-16!? Värdelöst system..

Tu fui ego eris.


Visste ni...

att jag vill - ha sommar, så man kan klä sig i snygga kläder
att min senaste kyss - var i söndags, och den smakade tandkräm
att jag lyssnar mest på - bandit
att jag pratar - svenska, engelska och latin. Sen lite spanska, men då LITE
att jag inte gillar - att vara rastlös, helt meningslöst!
att min första riktiga kyss - var när jag var åtta år, med en kille som heter Christopher
att kärlek är - viktigt, sällsynt och något alla behöver 
att jag gillar att - skratta, sjunga och köra bil
att jag alltid kommer att - vara mig
att jag är hemligt förälskad i - Jared Leto, han är min min min min
att sist jag grät var - i måndags, av anledningar
att min mobiltelefon är - lite över ett år gammal, och fungerar fortfarande lika bra
att när jag vaknar på morgonen - somnar jag gärna om
att innan jag går och lägger mig - spelar jag harpan och lyssnar på seg musik
att idag har jag - druckit kaffe, spillt kaffe och ätit frukost
att jag just nu tänker på - att jag vill att leverantören med min julklapp kommer så jag kan gå och träna!
att i kväll ska jag - vara hos pappa, och göra något..
att i morgon kommer jag - gå i skolan, träna och slå in paket
att jag hoppas - att jag får flytta in i tvåan på kungsholmen
att jag verkligen vill - åka till Italien

07 Min bästa vän.

Ja, jag har en sån också.
Hon heter Charlotte, kallas för Lottie, men av mig Charlottie, och vi bor nära varann, vägg i vägg för att var exakt. 23 steg för att vara ännu mer exakt. Enkelt att komma ihåg hennes adress i alla fall. But anyhow...

Vi lärde känna varann i sexan, då vi gick i samma skola. Hon var stödkamrat och jag var ett psykbryt, eller något åt det hållet. Hon räddade mig ur mina dåliga dagar helt enkelt. Jag såg något bra i damen och bestämde mig för att börja umgås med bruden.
På den tiden bodde vi inte grannar, utan hon bodde i en villa i lilla Bevvan, där hon och jag en gång tältade på hennes tomt. Den gången råkade vi sticka tältpinnar rakt i en jordmyrstack, och då dödade vi myrorna med hårspray. Sen samma kväll (morgon) gick vi upp vid fyra för att ta kort på en viss persons hus. Lottie klagade också över att jag snarkade.
När vi gick/började i sjuan flyttade Lottie till mina hoods och det tyckte jag var kanon, att ha någon att gå till skolan med! Dock var det inte lika roligt alla gånger. Lottie klagade vissa gånger på att hon kom för tidigt till skolan, andra gånger påpekade jag att jag kom försent. En gång vadade vi genom snöstorm och 40 centimeter snö, och blev 15 minuter sena. Fan vad arg jag var. HAHA.

Någonstans där på vägen gick vi och blev osams, över saker som jag idag har förträngt. Tror det mycket handlade om missförstånd och att vi behövde mer uppmärksamhet i varandras liv än vad vi fick. Vi varken pratade eller umgicks på några månader tror jag. Men någonstans där i smeten hittade vi tillbaka till varann, thank gooooood!
Nu lever vi på toppen av smeten av allt det gamla och ser till att skapa nya minnen istället. Hon har till exempel bestämt att hon MÅSTE ha ett eget rum när jag flyttar ihop med min framtida man, och hon MÅSTE vara moster till barnen som jag kommer att ha. Men no problemo. Vi sitter ju som gott som ihop.

Ibland tror jag att jag är den enda som kan stå ut med Lottie, och att Lottie är den enda som kan stå ut med mig. För att vi är så totalt störda, ihop. Vi förstår varann mer än vad vi förstår oss själva. Vi är som bäst när vi är med varann. Vi är som helan och halvan. Frågan är bara vem som är vem hehe.
Hon är min själsfrände (heter det så?), vi är som Christina och Meredith från Grey's Anatomy (fast vi är inte smarta, vi bara leker). Och jag kommer förmodligen leva med henne livet ut. Karln jag skaffar får räkna med att få henne på köpet helt enkelt.

Något som är lite synd när det kommer till oss är att det inte finns några bilder på oss. Eller jo, men inte många.
Lottie är den som slänger sig iväg från kameran, och jag som slänger mig framför den. Vi får helt enkelt skärpa oss när det kommer till bilder på båda två. Men jag bjuder på några som jag faktiskt har. OCH JAG STRUNTAR I VAD DU SÄGER CHARLOTTEN-LÖKEN!!!!!!!
(Btw, insåg nyss att jag seriöst ska tejpa fast dig vid en stol Lottie, eller kanske på en bänk, och så ska vi ta massvis med bilder på varann, SÅ ATT DET FINNS. Struntar i om du inte vill!!!! Plus att det är lugnt, jag sminkar dig. Kan välja outfit också, det enda du behöver göra är att pressa fram ett leende. ) PUSS PUSS, glöm inte bort att jag älskar dig.


modo ego.

Håller på att fixa ihop lite julklappar, dock går det inge bra, överhuvudtaget.
Hackade mig in på mammas dator och hittade massvis med charmiga bilder på mig själv..


06 Min dag

oj vad ni INTE kommer att bli exakterade om dagens inlägg. Av den enkla anledningen att jag inte har gjort så jävla mycket de tre timmar tre timmar jag varit vaken hehe..

Kan börja med att jag får ett samtal av mamma halv tio och säger: vill du sova? ok, men ring när du vaknat.
somnar om, vaknar igen två timmar senare och bestämmer mig för att ta mig en dusch. Väl i duschen bestämde jag mig hur min första lägenhet ska vara inredd. Skönt att ha det avklarat! (haha)

Sen tog jag mig och gjorde lite frukost, kokade ägg, bryggde kaffe, och två julskinkemackor. Fast ena var med vanlig skinka, men det dög. Kollade på "så mycket bättre" från i lördags på tv4play samtidigt som jag åt.
Sen har jag löst lite korsord, laddat ner musik, plockat in kläder, laddat kamerabatteri, klätt på mig..

Nu ska jag iväg och slänga kartonger. KUL MÅNDAG!

EN SÖNDAG.

Nej jag orkade inte skriva om vad jag åt igår. För jag åt i princip ingenting! (åt bara american pancakes till frukost, lite pepparkakor, fyra julskinkemackor och någonting som påminde om kyckling..)
Jag låg hemma och var bakis och tyckte synd om mig själv enda fram till klockan 18 då jag, mamma och lillebror började kolla på Kung Fu Panda. Då mådde jag bra.
Drog till pg vid halv nio, drog därifrån vid halv elva. Mycket folk på mp må jag säga, och mojitos är farliga drycker. Åkte hem till Patrik och sov, som det brukar vara. Kul hade jag i alla fall.

Idag (om en timme) ska jag åka till stan och umgås med pappas släkt. Ska bli kul!

03, Mina föräldrar

Ja, jag har nu börjat med denna grej, som ska ske varje dag.
Men i alla fall, så har jag en mamma som heter Yvonne, och en pappa som heter Calle. Egentligen heter han Carl-Magnus, men det orkar man varken skriva eller uttala i längden, så han har valt att gå under namnet Calle istället.
Mina föräldrar skilde sig när jag var nio, vilket gjorde att mamma, jag och min lillebror flyttade till viksjö, sen till jakan och nu bor vi en mysig lägenhet vid jakans centrum. Pappa bor kvar i samma lägenhet, där jag bott sen jag var sju. Just nu bor jag ungefär lika mycket hos både mamma och pappa, men två veckors mellanrum.

Pappa arbetar inom byggnadsvärlden, förr var han timmerman, men nu jobbar han inom facket (Byggnads). Han är politiskt insatt, sitter i kommunalråd och föreningar hit och dit. Jag väljer att inte lägga i för mycket. Han är ofta borta på möten och kommer hem sent, men han får ut något bra av det, och det är det som räknas!
Mamma arbetar på Megacon, vågar inte uttala mig för mycket om vad hon gör, för jag vet inte. Vet dock att det har med elskåp att göra, mer kan jag inte.

Hur de är som personer då, ja.. De är som jag. Eller jag är som dem.
Det är svårt att sätta ord på dem, för det finns inte. Jag kan säga att min pappa är stark och besseweisser, och att min mamma är sprallig och pedant. Mer ord kan jag inte sätta på dem. Eller jo det är klart jag kan, men det tar för lång tid. Men jag älskar dem som de är, och som de har lyckats stå ut med mig. PUSS PÅ ER.


Pappa och mamma

Ny grej, mohaha.

Hej jag härmar Niklas, men han härmar andra, så då härmar jag också. Men det är ett sätt att få mig att skriva lite mer i bloggen, jag har helt enkelt inget val. Ska varje dag (fram till nyår) har ett eget ämne, som jag ska skriva om, eller lägga upp bilder på.  Dock skippar vi de två första, och börjar imorgon på nummer 3, kul va? Kommer sluta med att det blir osammanhängande inlägg som är tre meter långa, men kan va en kul grej helt enkel.


01 Om mig - 02 Min första kärlek - 03 Mina föräldrar - 04 Det här åt jag i dag - 05 Vad är kärlek? - 06 Min dag - 07Min bästa vän - 08 Ett ögonblick - 09 Min tro - 10 Det här hade jag på mig i dag - 11 Mina syskon - 12 I min handväska - 13 Den här veckan - Dag 14 Vad hade jag på mig i dag? - 15 Mina drömmar - 16 Min första kyss - 17Mitt favoritminne - 18 Min favoritfödelsedag - 19 Detta ångrar jag - 20 Den här månaden - 21 Ett annat ögonblick -22 Det här upprör mig - 23 Det här får mig att må bättre - Dag 24 Det här får mig att gråta - 25 En första - 26 Mina rädslor - 27 Min favoritplats - 28 Det här saknar jag - 29 Mina ambitioner - 30 Ett sista ögonblick

Uhm, what you say.

OMG, vad jag kommer att ha träningsvärk imorgon.
Jag sitter ner, och skakar. Mina armar skakar medans jag skriver. Obehaglig känsla helt enkelt. Ökade med 2,5 kilo på skivstången idag. Någon annan än jag som tror att jag kommer vara död imorgon? Haha, men det är underbart när man står där taggad och ska börja köra. Men efter man har kört i fem minuter så undrar man varför man inte ligger hemma och pillar sig i naveln istället.
Kommer bli en hård dag imorgon helt enkelt..


iskallt.

FAN VAD KALLT DET ÄR UTE.
det är inte ens okej. Tänker därför sitta inne resten av dagen. Eller det kan jag inte göra. Ska iväg och träna vid sex. Men tills dess, så tänker jag inte gå ut. Gillar inte grejen med att frysa, om jag ska vara riktigt ärlig.
Så istället ska jag plugga matte, glo på tv, och lösa korsord! Sicken torsdag jag har framför mig.


Wonderwall.

En av världens vackraste sånger, och bilder från idag.


Hyperballad.

Vädret lever sitt egna lilla liv idag. Snöflingorna ser ut som glitter, påminner lite om konfetti. Fint är det i alla fall. Dock ska det tydligen vara skitkallt ute. Vill inte gå ut, men måste ta mig till pappa och hämta mina linser. Självklart glömmer man det viktigaste! Sen tänkte jag ta mig en sväng förbi gymet, för att döda lite tid.


RSS 2.0