Dance Gavin Dance.


Finaldags!

Ikväll smäller det.
Det är Champions League final ikväll, och det står mellan Manschester United och Barcelona.  Det kommer bli en tuff och spännande match, som jag tror och hoppas, att United vinner.

Samma lycka ikväll som för ett år sedan?




He's bringing sexy back.


20.37

Shoppade loss med päronen i helgen.

Vad som införskaffades:
T-shirt, stämapparat till gitarren, jeans, hoodtröja och partyglasögon.





Tråkmåndag.

Skoja inte vilken långtråkig dag.
Slutade skolan vid tio i tolv, men satt kvar och målade klart min bild till halv fyra. Skippade att träna och köpte glass istället, ibland behöver man variera lite. Dog framför tv'n och sov i två timmar. Var ute och sprang nyss, men kände bara att jag ville kräkas.

Antar att det blir att lägga sig tidigt idag?


Slutlön.

Min sista lön från McDonalds kommer imorgon. Kollade lönespecen idag, men fick den för flera veckor sen. Själv har jag trott att lönen skulle ligga på kanske 700:-, eftersom jag endast jobbade ett pass under april. Sen tänkte jag också att man får lite extra, då det är den sista lönen.
Vad jag inte tänkte på var att jag skulle få min semesterlön, som nu hamnade på slutlönen.

Istället för de planerade 700:-, kommer jag imorgon få drygt 4200:-
CASHFLOW.

http://static.howstuffworks.com/gif/money-market-1.jpg

Torsdag.

Drog in till stan med Harry, det skulle bli ett snabbt besök, men vi drog ut lite på det. Glömde min åhlens-påse på stadium, och insåg inte det fören en kvart senare. Men den var kvar, tack gode gud. Köpte present till Päx.. Gratis mat blev det, och en snabb tripp till Viksjö för att införskaffa mer inför kvällen.

Mina kap:
Rosa röda chinos från Att.
Svarta pumps med rosett - Belle.



The next guitar hero.



Jag har nu tagit tag i att lära mig spela gitarr, fick gitarren för snart ett år sen. Men det saknas lite saker. Tänkte börja med att inhandla en stämapparat, eftersom jag inte lärt mig stämma själv än. Ska även köpa mig ett capo, eftersom jag insett att det är capo i låtarna jag vill lära mig.

Men till er som kan musikaffärer bättre än jag,
vilken rekommenderar ni att man går till?

Alter Bridge - Metalingus

Ibland känns det som att det bara är jag som älskar sån här musik.


19.50

Gash, kan inte få nog av henne.



Pata Pata

Jag älskar låten, man blir så jävla glad.


Coola grejer.

Vi experimenterade på naturen idag.



Vilket lands flagga blir det?

Kiss, bang.

Jag behöver inte ha lektion, och jag är glad, idag.


Sjuttonde mai.

Ny vecka,  nya tag. Dags att reda ut skit. Hoppas på lycka i alla fall.



Cookies.

JAG VILL HA KAKOR! med m&m's i.




Ja, bilden är tattad.

Natalia Vodianova

Hon är just nu värd under Eurovision Song Contest, men annars arbetar hon som modell. Hon har barn, modellat med Fredrik Ljungberg, och främst varit på framsidan av Vogue. Galet vacker är hon också. Det enda negativa är att hon ständigt ler, och ser nerdrogad ut. Hon heter Natalia Vodianova.


Långtråkigt.

Snart är det dags för helg, ännu en kaos helg som slutar som dom brukar sluta. Längtar INTE. Men man måste ta sig igenom den för att komma till nästa helg, för då fan, då blir det röj.

Har inget vettigt alls att göra. Orkar inte gå ut, orkar inte umgås. Känner mig jävligt negativ idag, men det är bara en av alla dagar.


Nostalgi.

Elevkonsert var det igår, fan vad jag saknar det. Alltid lika roligt att se gamla godingar, och skratta till folk som inte låter så vidare bra.











Bra skit.

John Mayer - In your atmosphere (live)




Designerhjälpen.

Och på tio minuter har man åstakommit mycket. Har designat om min pappas blogg, från manligt grön till grisrosa. Och det var inte jag som valde färgerna, mannen i huset gjorde det. Men jag är nöjd, blev rätt snyggt.


Bra tisdag.

Ingen tisdag den andra lik.
Först nationella i fyra timmar och håltimma i två timmar, samt liiiite svenska.
Gick till gymmet och cyklade i sextio minuter, sen drog jag mig en tripp i centrum och köpte mig ett par ballerina skor, ett par lila solglasögon och hotpants. Senare tog jag och mamma oss en övningskörningstur.

Nu ska jag nog ut och springa lite.


NEW SHOES!

Noll tid över.

Först helg, sen non stop med plugg.
Känner att det är väldigt mycket plugg nu inför slutet. Har nämligen suttit dom senaste fem timmarna med att köra en repition av matten. Vi har nämligen matte B nationella imorgon, i fyra timmar! Och det som jag stör mig mest på är att jag kommer knappt ihåg någonting, och vissa saker har vi inte ens gått igenom. Får lägga mig och läsa ur matteboken som godnatt saga.


Prom

Idag har jag varit och tittat på min kusins bal. Oerhört kul. Träffade massa kära vänner och gamla lärare. Väldigt mycket snygga bilar också. Vi snackade skit om hur flickorna såg ut och hur dom har sett ut osv, det känns väldigt skönt att man kommit över det stadiet.



Typiskt av min kusin att komma i den rosa limousinen...

Grattis United.

Tack för en underbar match, och lycka till i finalen i Rom.

Mina tre fotbollsmakar: Rio Ferdinand, Christiano Ronaldo och Anderson.

ännu en match.

Idag har det varit projektdag i skolan. Treorna visade upp vad de har gjort och vi tvåor fick titta på. Jag har varit med om bättre saker. Efter en seg runda i ett trångt galleri, tvingade Emelie i mig mat och sedan arbetade vi med våra bilduppgifter i drygt en timme. Hem gick jag i regnet och drog sedan hem till Malin och blonderade hennes hår, och en del av Max.

Nu har jag suttit framför tv'n i evigheter, för att jag glömt alla papper till läxor, och väntar på att Man Utd - Arsenal matchen börjar. Det ska peppas upp med grönsaker och dip.


Flo Rida - Sugar





Exkursion

Vaknade med största huvudvärken någonsin. Min första tanke var; drack jag igår? Men nej, det hade jag inte gjort. Det var bara en äckel känsla som blandade sig med nysningar och rinnande näsa. Vid nio tiden dök emelie och camilla upp utanför min port och vi traskar till Säby Gård för att göra en exkursion i sämsta vädret någonsin. Exkursionen innebar att vi skulle leta insekter, lavar och blommor samt stirra på fåglar. Kändes som att det enda vi gjorde var att klaga, haha. Tack gode gud var vi klara efter två och en halvtimma och då tog jag mig hem så fort som möjligt.



Väl hemma somnade jag i soffan och tog en powernap på två timmar - score.

Söndag

Mår så illa. Nyser som ett jävla as. På väg att bli sjuk och pollen-allergisk? Jävla skit.

Just dance.

Anledningen till att man vill börja dansa igen. Satt och kollade igenom massvis med youtubeklipp med niklas igår. Fann två dansgrupper från årets Britains got talent, men fastnade för denna. Man tappar hakan. Observera att åldern i dansgruppen är mellan 12 och 25.

 Diversity. Grymmaste dancegruppen någonsin!

 

chase the dream - not the competition

RSS 2.0