Kom hem.


Jag har gjort en lampa!


drop dead.

Min dator är död. Bokstavligen. Ska nog ha en begravning för den om den inte återuppstår inom en vecka. Kommer därför vara totalt osocial på bloggen, har vettigare saker för mig! mohahah

Kom ihåg mig.

Otroligt vacker och fin film. Otroligt sevärd. Otroligt rörande. Ett måste, för det finns knappt ord som kan förklara den på rätt sätt. Det blev en jävla massa tårar i alla fall. Jävla kärleksfilmer...


07.17

Good mornin' biatches! Fin fredag idag, men jag satsar på att se normal ut.  Idag blir det skola, sen blir det jobb, sen blir det fekkefekkespåraspåra! Emelie fyller år idag och det ska firas! Det är bara att vänta och se var kvällen tar oss. Puss


Ikväll blir det bio!


20.57

ego requiro vos adeo , spes ut vos could agnosco meus sensus vobis


FN-rollspel.

Idag var ingen vanlig dag alls. Nej, idag har min klass deltagit i ett FN-rollspel som pågår i min skola för idag och imorgon. Man delas in i olika länder och ska skriva resolutioner om ett särskilt ämne och inom särskilda utskott. Ganska svårt att fatta poängen. Jag är i alla fall en del av Nigerias delegat, heter Lettie Ruma och sitter i klimat och vatten utskottet.

Men det tas väldigt seriöst och man ska vara välklädd, som man är i FN. Hela dagen har jag sprungit runt i kavaj, vit skjorta, kjol, strumpbyxor och klackskor. Sen måste man ha uppsatt hår också. Det är det sämsta med rollspelet.
Nu mår jag helt piss och har gigantisk huvudvärk, hoppas det går över imorgon. PUSS


Grattis Morfar.

Idag fyller min morfar 60någonting, har ingen koll vilken ålder han egentligen. Men han behöver inte ha en ålder för mig, han är ju redan morfar. Ska åka hem till han och mormor om någon minut. Han ska få en fribiljett till att få se FIFA-pokalen av mig.


Slow dancing in a burning room.

 


I en liten flotte.

Jag är helt bortblåst på essäer. Jag vill inte göra det. Har suttit framför datorn i tre timmar och försöka komma på någonting vettigt som min lärare kan sätta ett VG på, vilket alltid är en svår uppgift. Jag har försökt dra mig ur den på olika sätt genom att försöka se på en film, sova och leka i ps. Ingenting fungerar riktigt.
Ingenting ger mig orken till att slutföra uppgiften och skicka in helvetet. Allt handlar om att tänka ut rätt saker att skriva. Men det går inte bra för mig. Har annat i huvudet. Andra känslor på gång.

Fan. Borde gå och lägga mig.

Kick ass.

Datorn är klar, och jag är lycklig.
Ska bara ta mig tiden till att fixa mina 4GB musik på datorn.
Rensa, sortera och in på iTunes igen.

Formula one.

Nu sitter jag här och g33kar mig med formel1. Har suttit här i en och en halv timma, det tar sån tid, men är så underbart att se på. Ska fixa min nya dator nu, idag. Dock dog min gamla, så vi ska se vad vi ska göra för att kunna överföra alla mina dokument och övrigt skit till den nya. Behöver ha datorn till hand ikväll, då jag ska ha skrivit en essä på två sidor, jag är inte pepp! 

Ps. jag tror på att nyheten var falsk, för att jag tror på honom.


09.57

Numera har jag The Clash converse.


09.21

Vissa nyheter kommer som ett slag i ansiktet, eller i magen.
Oavsett hur sann den är. Jag hoppas inte att denna är sann.
Nu vill jag enbart spy. TACK.


Ignore This.

Igår blev det födelsedagsfirande för Jossan. Middag hemma hos henne för fulla muggar, bokstavligen. Planen var att dra in till stan vid 23, men med min alkoholhalt så bangade jag och fick skjuts hem för att sova.

Idag är jag inte bakis. Istället ska jag ta 13-tåget in till stan för att gå på Naturhistoriska Riksmuseet med Lottie. Anledningen är för att hon ville se på dinosaurierna. Vi bjöd med hennes två systerdöttrar också, och fick med en av dem. SKA BLI KANONKUL!

Ikväll ska jag på bio med Daniel och se Green Zone, någonting jag tydligen lovade igår på fyllan. Så det blir ingen melodifestival för mig! Men det ska bli kul det också hehe.

Nu ska jag dra mig iväg på äventyr i stockholm, byebye


Melissa Horn.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig.

Torsdag.

Haft skola från 8.10 till 16.50. När jag kom hem blev det stor rensning för fulla mugg. Pappa och jag ska kasta vardagsrummet som har inslag från 80- och 90-talet och göra det modernt. Vi har kastat en soffa, vardagsrumsbordet och en fet lampa. Vardagsrumsbordet vägde runt 90 kilo, inte KUL! Har träffat nille också, och käkat grekisk mat. Nu ligger jag i sängen, i min "pyjamas" och chillar galet. Tänkte sova, men insåg att klockan var ganska lite hehe.

Btw, så är en vän till min pappa på väg hem ifrån New York, och hon har tydligen köpt Converse till mig! Har ingen aning om hur de ser ut, men jag är glad i alla fall!
Skulle inte klaga om jag fick hem någon av dessa.. hehe


Studenten 2010.

Titta vad jag hämtade ut igår! Det närmar sig nu, om mindre än tre månader är jag klar med skolan.
FAN VAD UNDERBART!


GRATTIS

Jossan fyller 19 år idag tralalalalala!


22.03

Tillbaka i skolan. Glömde skåpnycklarna och delade skåp med Sara hela dagen. Pain, men vafan. Ska inte klaga. Drog hem fort för att få igång tvätten, Michael kom över och hjälpte till, eller med rätta ord: Han tittade på. Nu funderar jag på att göra något vettigt, typ sova.

Galet länge sen, då man var little miss blondie



Från i torsdags.

En helt vanlig fest på en helt vanlig torsdag. Tillståndet var allt ifrån vanligt, men kul. Tror att jag, Max, Frida och Alex bjuder på sista bilden..

Nu är det dock lördag, och jag ska till mp, som varje helg ungefär. Ska bara slänga i mig min middag som är en billys pizza. Sen trillar vi till pg och fortsätter vidare till jag stupar. Har sämst fantasi när det gäller kläder btw.

Tanias bilder!

 


FREDAGSMYS.

Igår kväll var kick ass. Var på en random hemmafest i Skälby där jag kände 1½ person, men slutade med många nya namn på facebook och i mobilen. Karatefyllan var också underbar, men inte huvudvärken idag.

Idag var en bra dag. Sitter här och myser och äter fruktsallad, ska snart trippa hem till Sandra och kolla på film med henne och Camilla. Fan vad kick ass!


En helt vanlig torsdag.

Fan vad tiden flyter på under lov.
Har varit förbi banken och hämtat pengarör, som jag även har fyllt. Ska sätta mig och ta itu med en jävla massa plugg, mestadels svenska. Pappa kommer hem med kina-mat om någon timma. Ikväll bär det av på fest med Frida!


Cashflow!

Jag är lika rik som Pippi, därför ska dessa 1047 kronorna in på banken!


min tattoo.

Tillverkad den 2/3 någon gång på dagen. Det är en autograf, OKI?


Who the fuck is Alice?

Grymt bra film. Totalt skruvad. Alltså en Tim Burton film.


Mitt sportlov

Okej, måste göra mig en to-do list för att jag ska komma ihåg allting jag ska göra detta lov.

MÅNDAG: komma hem från lule, dö lite och chilla galet
TISDAG: synundersökning, tatuerar mig
ONSDAG: körlektion, bio med Cassie, plugga, UTGÅNG?
TORSDAG: kanske till Hammarby sjöstad och till banken
FREDAG: titta ut nya glasögon, plugga och jobba 15-20
LÖRDAG: plugga och jobba 08-17
SÖNDAG: PLUGGA

någon av dagarna ska jag även hämta mig en ny dator som mammas karl har kirrat ihop, lovely!

11.25

Nu har jag landat i Stockholm igen, känns lite tryggare och aningen varmare. Har åkt tåg i 14 timmar, och det var ingen höjdare, kunde knappt sova, för att man fick ont någonstans i kroppen oavsett hur man än låg. Men men, väl hemma i stockholm tog jag mig en frulle på donken och njöt av att känna mig hemma. Dock ska jag klaga på varenda svensk eller osvensk som inte vet hur man ska gå på centralen! DET ÄR ENKELRIKTAT! Ska även klaga på alla som stannar mitt i vägen och går långsamt.

Ska snart hem till Issa och få mina naglar fixade för en billig peng, kände att man måste göra någonting vettigt denna dag. Planerar även att dra och simma, men ska försöka hitta sällskap till det först.

RSS 2.0