Linnéa goes Avatar.


Ingen koll och ingen ork. Ingen vilja.

Jag orkar inte blogga nu, eller mer. Har inte bestämt mig. Vill bara bli klar med projektet och sen se vart allting leder. Mina tre läsare kan ju läsa remadefashions blogg istället, och se vad vi håller på med!
Se yaaaaaaaaa

Älskar bilden

Foto: Linnéa Fridén 2009


Tröttsam fredag.

Och fem timmar senare sitter hon vid datorn...
Ja, det var ungefär fem timmar sen jag kom hem...typ? Orkar inte räkna eller konsentrera mig. Känner bara att jag är sjukt trött och ska bli kul att se hur jag överlever engelskaredovisningen om en ungefär en timma och senare prov i all sin ära om Strindberg.
Ne, ska sitta och smutta på mitt kaffe i min favorittröja och få in den sista informationen om August.

Årets första skiva.

Ikväll blire skiva! Viktorias skiva på Ego, utklädd till sjöman. Ska chilla galet och föra för mig själv i egen takt. Synd att ingen har snackat med mig om att förkröka tillsammans, men jag tänker fan heller bjuda in mig själv. Jag sitter hellre här själv och njuter. Sen satsar vi på mjukisbyxor på hemvägen! KICKASS FIFAN

daax.

jag hatar när det blir såhär. jag hatar att inte veta varför. jag hatar att ha misstankar. jag hatar att ständigt ha misstankar. jag hatar att skaffa känslor för personer. jag hatar att allt händer på en och samma gång. jag hatar att inte veta om saker. jag hatar att vara orolig i onödan. jag hatar att missförstå. jag hatar dessa situationer. jag hatar att jag inte öppnar käften och frågar varför. jag hatar att jag tycker om dig. jag hatar att inte veta vad du tycker. jag hatar att jag gjorde dig besviken. jag hatar det.


07.29

Det blev MP i lördags. Började hos mig med Steph, Hanna och Daniel. Tog en sväng förbi pg och tog en cider. Sen direkt vidare till MP. Kvällen i sig är en aning suddig. Blev lite diskussioner och tårar. Men allt är löst nu.
Nu ska jag snart tillbaka till skolan, jippie........


Tjolahopp!


Nu sitter jag här vid dator i köket, ska göra mig ett glas oboy eller dylikt. Har gjort högskoleprovet idag, har deklarerat och betalat av lite skulder. Har även hunnit ringa farfar och frågat om sjökaptensoutfit! Ska vara det på Vickis skiva på torsdag. På tal om Vicki så har hon lurat mig ut på krogen ikväll, men det ska bli nice! Dock ska jag undvika att spendera pengar, för det slutar alltid illa.
Men nu ska jag vara kreativ och sy lite, PUSS.


20.44

Nu när lönen har kommit och allt så vill man ut och spendera den! Men inte för min del, eftersom jag ska göra högskoleprov imorgon, måste sitta inne och plugga plugga plugga!
Sitter här, inlåst i mitt kök och pimplar vin lite smått och läser om alla förberedelser osv... Måste ändå ta mig till min far imorgon bitti för att hämta skåpnyckel och annat viktigt tillbehör. JAJA! jag spenderar ju inga pengar i alla fall.


12.03

Grymt fin bild från Falkenberg. Saras händer ser ut som ett hjärta.


lov fortfarande?

Nu är jag hemma ifrån en fyrdagarstripp i Göteborg och Falkenberg och Ullared. Drog dit med supersötasilverSara. Hälsade på två lata göteborgare vid namn Viktor och Erik. Ja, resten av resan hamnar på facebook. Men vi tog en tripp till Ullared i måndags, då det var pissigt väder. Ullared var en upplevelse, och jag fick med mig en del hem hehe (a) som sagt. Bilder kommer!

Nu är jag hemma igen och allt händer nu i slutet av lovet.
Idag: Träffa Frida och Hugo för att diskutera tågluffning, sen grilla hos Daniel (tror jag)
Imorgon: Träna! och jobba 14-19.
Lördag: HÖGSKOLEPROVET i skolan. Ska vara där mellan 8-16.. vad har jag gett mig in på?
Söndag: plugga, dö och så vidare...

Ny datoooor.

Wow, har inte skrivit på en vecka! Men det är för att datorn dog, behövde skaffa en ny. Och det har jag nu! Den är grymt snygg och stor för att vara en laptop. Men nu kan jag lyckas bli socialare än de senaste två veckorna.
Men ikväll ska jag chilla galet och andas ut. På något sett...

RSS 2.0