Grattis darläääng


Grattis sötnosen


Idag blir det av

Känns bra. Ska möta Camilla vid tunneln ca halv för att sedan gå och handla grejer på coop. Möta issa vid spärrarna, sen bär det av till spånga/bromma, där vi ska träffa Sara med vänner. Vart kvällen leder vet ingen, men till något gott hoppas vi. LETS PARTY!


Singha

Vaknade vid halv elva när Robert plingade på dörren.  Störde mej på att han inte bara gick in och kröp ner med mej i sängen. Efter många om och men om vi skulle gå upp ur sängen eller ej, så gick vi upp och åt frukost. Sen bar det av till Ikea, för att jag är/var beroende av nya galgar. Köpte även ett gosedjur till mamma som hon tjatat på mej att hon vill ha. Nu har hon den och den heter Singha, efter ett Thailändskt öl-märke.



Ikväll blir det utgång istället för igår. Dock är det mycket hum om vart vi ska.
Men det löser sej!

.

ÅH VAD TRÅKIGT JAG HAR!
Jag hoppades på någon i stil med en utekväll med sandra och kamilla. Började med bråk med pappa om vem som skulle tvätta. Sen blir det inget av med saker hit och dit och ingenstans att ta vägen. Får fan bli att jag går två mils promenad istället. Eller så hoppas jag mer på att någonting händer i detta sega tråkiga samhälle vi kallar Järfälla denna måndags kväll.

Smash!

Jag var i stan idag med vicki och handlade presenter och klänningar som behövdes inför helgen. Jag köpte även en hoddie, som jag hellre ville ha i grå, men inte fanns. Krossade min budget med mina bara händer. Fika blev det också, med Jossan och Jenny. Me love chai latte.




Ikväll blir det sociala gänget med Sandra och Bamillis, vad som händer vet ingen.


We're too young to die


Moviestar

Hemma ifrån ytterligare en stadstripp. Fast denna gång med Emelie och Josefine. Det blev donken igen. I natt (om två och en halvtimma) åker Emelie till Rom. Jag själv ska in till Stockholm om tolv timmar med Vicki och handla allt möjligt till allt och alla, inklusive mej själv. Kul va?

Kanske borde satsa på sömn snart..

Donkens fel.

Shit, har tråkigt, hänger på donkens hemsida och bokar pass att jobba. Vill ni veta en sak? När jag fick min lönespec. stod det att jag har ätit för 1015:- på jobbet på åtta pass. Jag kan inte tänka att jag äter så mycket. Då har tydligen någon jävel slagit in mat på mitt nummer och njutit av det hela. Vilket betyder att jag ska egentligen har ca 700:- mer i lön. FUCK IT. Nu ska jag ut med Kossan.



Shiiiit!

Har inte orkat blogga alls, varför? DET ÄR LOV. Jag blir på detta sätt varje gång ledigheter börjar vankas, var exakt samma sak i somras. Men vem orkar sitta hemma och knappa på en dator egentligen? Man ska vara ute och ha kul medans man kan, har bara till på söndag om en vecka på mej. Köra på för fullt ös, medvetslös!

Vad jag har spenderat min söndagsdag (trodde dock det var lördag) hitills med är att jobbat och varit med min vän niklas i stan.


The Script - Break Even



Låten är min räddare i nöden vid långa, sega, mörka och tysta promenader. Satte mej på vallen och kände hur den iskalla höstvinden nästan välte målet jag lutade mej emot. Fan vad det är njutbart ibland.

Crash mobile

Behöver åka in och lämna in min mobil på lagning imorgon, varför? här kommer lite anledningar:
- Glapp i mellanslagstagenten
- Spricka i sidan
- Själva displayen är lös, och sne
- Den reagerar inte på mitt minneskort
- Den är seg, hänger inte med när jag trycker osv
- Den stänger av sej ibland.

Dags att åka in på lagning va?


tssss

Orkar inte med torsdagar, så långa dagar! Tack gode gud har jag personer som lyser upp den.
Tack till: ES2b, min ensemble-grupp, Camilla, Julia och Mamma.

Nu ska jag ut och KUBBA!


You leave me breathless

Efter mitt pluggande med grekiskt diktning fick jag nog. Tål inte männen jag lever med, dvs min far och min bror. Jag gick ut och gick runt området tre gånger. Slutade med att jag satte med på graninge-vallen och bara tänkte. Orkar inte med att alltid vara kvinnan i familjen. Kände att fotbollsplanen och jag kommer ses oftare, speciellt nu när innesäsongen börjar och vallen är nersläckt på kvällarna.




Next summer

Det blir förmodligen mycket för mej att resa nästa sommar. Först pratar jag och mamma om att åka och se formel1-lopp, tyvärr tror jag inte det kommer bli av, men man kan alltid drömma. Sen diskuterade pappa om Grekland igår. Och nu Tunisien (förhoppningsvis!) med tjejerna. Jag och Josefine satt och kollade runt lite, mest lockade var Maritius som är ett paradis i Indiska Oceanen, dock fanns inget att boka i sommar. Men Tunisien som ligger nära och är otroligt vackert lät lockande och vi fastnade för hotellet Melia Palm Azur som ligger i Djerba, lovely!


back in buissness

Camilla min vän for till Barcelona i lördags och kom hem för cirka tre timmar sen.
Välkommen hem!


About Wednesday

Hemkommen från en fullspäckad dag.
Startar med matematiken, som blivit framflyttad tio minuter. Dock är vår lärare Urban inte så förtjust i detta förslag för han missar då sin fika på morgonkvisten, så vi håller oss till 09.50 för evigt! Naturkunskapen finns det inget att säga om, vi ska redovisning imorgon. Lunchen bestod av pitabröd, yes!
På gymnastiken blev det bad med kläder på. Först skulle vi föreställa oss att vi skulle ut till en ö och ha party, men kläderna fick inte bli blöta, så vi skulle simma med kläderna i ena handen och på något sätt ta oss fram och tillbaka. Mina kläder behölls torra och jag fick vara med på festen, haha! Sen efter det gick vi direkt in på allvaret. För i vattnet skulle vi sätta på oss våra mjukisbyxor och linne, fan vad jobbigt! Sen skulle vi simma 20 längder. Eftersom jag är sämsta personen att placera i en bassäng, fick jag efter 14 längder en groda att simma med. Numera kan jag inte gå pga träningsvärk fyra dar i rad.
Efter det blodiga allvaret gick jag hem till Josefine. Vi bakade kladdkaka, drack vaniljte, skitsnackade och planerade vår resa i sommar som förmodligen bär av till Tunisien!


Nu ska jag plugga järnet på svenskan som blir prov i morgon bitti, hjälp!

Off to school

Ska gå till skolan om två minuter, men det stoppar mej inte till att ladda upp bilder!


Oh shiet.

Pappa har erkänt en sak. Han länkar till mej från sin blogg. Även länkar han till andra Fridénare, som Hanna och Caroline. Märkte nämligen igår att min mätare på "unika besökare" steg en aning högre. Dock är det förmodligen medelålders personer, förlåt om jag använder uttrycket, men inse, ni är det. Dock vet jag inte alls vad dom har här att göra, allt detta handlar om är tonårs idioti.



Jag och två av mina töser, Emelie och Jossan.


Say whaaat?

tillbaka från en helt olik tisdag.
startade med bild, och vad gjorde jag? NADA! Satt där och målade upp hur jag vill ha min taturering (kommer bild) och gick och köpte macka och kaffe med Sara. Sen skar jag ut en bit hård papp och satte dit min bild. Linda klagade på att jag skar snett och att det var fult, men gör det bättre själv klagokärring! Så imorgon är både jag och Emelie lediga från bilden och slutar efter vår simtur med kläder, NAJS.
  Jag har lidit utav kronisk träningsvärk hela dagen och gör det fortfarande, och Emelie njöt otroligt mycket av att då och då klämma på mina onda lår. Eftersom vi inte hade någon mentorstid så lallade vi runt och ristade in saker på varann, moget? nej. Sist dissade vi svenskan och kollade på klimatteater och fick disktrasor.


Till en så kallad Hjälte.

   Du har märkt mej med sår, djupa som dalar. Du har gjort intryck i mitt liv, men anse inte att dom alla är på den positiva sidan. Vissa av våra minnen tillsammans är minnesvärda, minnen som bör sättas på repeat. Men sen har vi dom som bör slängas, brännas och raderas ur sinne och tid. Förstå att det du gjort och gör sätter sina spår, ner till helvetets eldar. Allt jag försöker är att behålla den kontakt vi fått, något jag som minst vill gå miste om.
   Frågan vi alla ställer oss, hur kan en så underbar person göra så mycket skada? Du skadar dej själv mer än vad du skadar mej, eller ska jag säga oss andra? Jag vill inte se dej gå under. Jag vill försöker rädda dej, och du väljer att behandla mej på detta sätt? Tror inte du inser vad du gör för fel, med tanke på ditt höga ego.
  Tro inte att jag inte vet vad du gör. Jag kan dej, som en öppen bok
. Försök inte lura mej. Jag vill bara se dej uppnå de mål du satt för dej själv, men du försöker inte ens, eller är det bara dubbla budskap? Hoppas du kan uppnå det utan mej i ditt liv, eftersom jag tydligen är raderad. Tack för mej.

Chocolate rain..

Fråga inte vad som händer med utseendet till bloggen. Mr. Chris och jag sliter fortfarande på och klurar hur vi ska göra för att få som jag vill ha det. Inte så lätt via datorn faktiskt. Dock ger vi upp för ikväll, men fortsätter nog imorgon eller nått.



Nu ska jag klaga lite mer över min värk i benen och typ städa rummet lite. Ta ut linser och plugga svenska. Lyssna på bra musik och äta choklad. Finns mycket man vill, men inte hinner. Vet att jag ska ta bort sängöverkastet och vira in mej i duntäcket. Fast först ut med linserna!


Nu dog jag.

Shiet vad jag springer. Har ont i varenda del av kroppen. Men jag sprang i alla fall mina fem kilometrar. Kom dock på när jag var hemma att jag har klädsim med skolan på onsdag. Fuck. Kommer sjunka till botten som en sten.

Sitter och diskuterar design med Christoffer, det kommer bli snyggt!


Kiss and tell

Vi ska gråta, för dom slutsålda Metallica-biljetterna, med hjälp av  the Script - We cry.


 
Jag ska snart ut och spurta. Ska fortsätta med mina fem kilometer. Kommer spy, men fan vad jag behöver springa.

Fhuzbaal

Vill tacka min supersöta farbror som försökte fixa Metallica-biljetter till mej, dock fick han inga, för allt kraschade som det brukar göra vid stora evangemang. Får se om mr.Cristoffer fick någon och tatta av honom, maha!

Kom nyss hem ifrån en vanlig måndag. Startade med ensemble och umgicks med naturare efter det i väntan på Empsan. När hon väl kom gick vi till vallen och tittade på pojkarna som spelade boll, jag tyckte dom var jätteduktiga trots att dom torskade. Men det var faktiskt semi-final och dom mötte Hammarby, så bra kämpat boys!
 Sen körde vi en naturlektion, astronomi/kemi. Satt och grupperade olika grundämnen osv. Sen blev det makaroner till lunch och sist framkallning på bilden som jag numera hatar.




'Cus we like it!

Nyduschad efter min fina insats med löpning. Nymålade naglar, satsade på rosa, inte så mycket jag, men kul med nya saker. Har haft en rolig blogg-utseendes konversation med Christoffer som på något underligt sätt ska hjälpa mej med min blogg och slipa på utseendet till något jag gillar, tack för din ork och engagemang. Inser min brist på sömn och kommer snart hamna i sängen för att gå upp tidigt imorgon. Först ensemble, sen fotboll med empsan.
Har bestämt mej att bli hurtig nog att vara ute och springa dessa jävla kilometrar tre gånger i veckan, minst. För att komma i form till mönstringen ..

Sleep tight folks!


Say nananananana?

Idag behövs det musik, och har missbrukat mycket Michael Jackson idag.

Michael Jackson feat. Will.I.Am - PYT (Pretty young thing) [2008]


Fan vad hurtigt!

Ibland blir jag stolt över mej själv, till exempel idag. Valde att gå ut och springa. Sprang ca fem kilometer och gick ytterligare tre. Måste se till att få upp min kondition tills mönstringen, blodigt allvar liksom!

Lite bilder från igår, endast hemma hos Emelie, jag lät den ligga kvar i väskan hos Camilla..



 

Igår var storslaget!

Drog som sagt till Jossan och förberedde lite, gick och hämtade emelie a på vägen till emelie p. Hos emeliep åt vi lasagne och dansade och levde livet och hela faderuttan. Vid niotiden åkte vi hem till camilla för att fortsätta kvällen, dit kom det lite folk och det var oerhört trevligt. Dock blev det strul senare på kvällen, men jag hoppas verkligen att allt det löst sej. Gick hem vid två någon gång och mina fötter värker.

Ska tydligen påpeka att min vän, eller föredetta vän, vet inte hur han vill ha det egentligen, har testat nässpray för första gången i sitt liv, och han ansåg att det var som om man skulle knarka. Han ville få visa upp lite glans i bloggen, grattis.

Nu ska jag göra i ordning mej och dra till pojkvän. PUZs


Snacka om att vara trött

Ska om en halvtimma börja promenera till tåget och åka till mitt kära jobb och jobba ungefär fyra och en halv timme. Jag är jättetrött, så alla vet det. Har sovit gott och bra för första gången på hela veckan. Sitter och tuggar i mej marmelad och ost mackor och dricker jordgubbste. Måste slå in paket till Emelie också, innan jobbet. MEN MEN!

Sen efter jobbet bär det av hem en snabbis för att byta om och hämta presenter osv, dra till Jossan och fixa mej lite mer och sen till Emelie och ha lasagne-middag. Vad som händer sen får kvällen bestämma.



Grattis Kimi

    

Den där jävla mössan

  Jag, Emelie och Camilla har kommit underfunn med en sak, eller mest jag. Tänk dej att du ser en skitsnygg kille, som bär mössa, och helt plötsligt är han inte lika snygg när han tar av sej den mössan. Har gått runt och kommenterat killar med dåligt hår-förtroende idag. Dom har blivit avslöjade. Killar som har fult hår använder mössa, speciellt om dom använder mössan hela tiden, inomhus, när dom sover, osv.  Självklart är det en annan sak om det är snöstorm ute, men då går man ju fortfarande inte runt med mössan inomhus.
 Sen har vi kepsen, det fulaste som finns, på varenda kreatur. Okej om det verkligen är en accsosserar (stavning?), som NY-yankees eller LA-keporna. Kepsar funkar inte. För killar som bär dessa kepsar som vana år efter år, dom har fint hår! Så varför ska dom dölja det med en ful utblekt keps?

  

okej                                             INTE OKEJ
   

Veckans sista skoldag

 
Fredag, viiiiiho.
Började med engelska provet som jag knappt övat på, hemskt. Det kommer gå åt helvete säger jag bara. Trodde jag kunde åtminstone några av orden som vi skulle kunnat, men väl där vare hjärnsläpp. Hoppas att grammatik-delen kan rädda mej från dåliga betyg.
Sen bar det av till matematiken, där man fick tillbaka sina kära prov, och jag fick 21 av 23! Jag är helt överlycklig! Nu sitter jag och väntar på att Camilla ska höra av sej, så jag kan ta med hennes tunga bergssprängare och möta henne, för att sedan byta ut hennes tunga sak mot min kjol som hon håller fånge, ska kanske ha den på Emelies middag imorgon. Ikväll blir det firande av min moster som fyller 45 år idag, grattis!

 


Sen så när det gäller guds hat emot mej, så tror jag att han har förstått mina plågor och försökt hjälpa mej med biljetter till Metallica. För min käre farbror erkände att han faktiskt läser min blogg av ren nyfikenhet, och nämde någonting om att han är möjligtvis ledig på måndag och kan tänka sej stå och köa vid Globen för att hans brorsdotter vill ha två biljetter. Men bara kanske, så hoppas till tusen att gud står vid min sida. Puss på farbror!

 

Alla har vi våra dagar


<3

Mer musikkkk!
Denna gången blir det lite spanskt Santana med Nickelback's sångare Chris Kroeger. Into the night. Notera att killen i videon även spelar Gio i Ugly Betty, my favorite program!


Pick and choose

 

Jag funderar på att ha någon av dessa utstyrslar på lördag, då vi ska fira Emelie, men vilken?
 Kan verkligen inte bestämma mej.

Why wouldn't he help me?

Gud står aldrig på min sida när det gäller bra musik.
Först och främst, missade jag heeelt att sitta och köa för ac/dc biljetter. Dom är nu självklart uppbokade. Sen släpps Metallica plåtar på måndag klockan nio, men då har jag ensemble och kan inte sitta i kö, fan. Och pappa som kanske hade en chans att fixa mej Whitesnake-biljetter, sket sej också.

Vad ska jag göra för att gud ska stå vid min sida? (helst för metallica-biljetterna?)


Godmorgon..

Kan börja med att förklara att jag gick upp halv sex i morse. Jo, för jag var i kungsängen och försökte sova hos min käre pojkvän. Men människan har halkbana i Bromma klockan åtta, och eftersom jag inte kunde sova så valde jag att gå upp med honom. Trött som jag är sitter jag hemma framför min dator nu, läser lite ur Metro och dricker kaffe. Dock är pappa hemma, vilket jag inte trodde han skulle vara, men han går nog snart. Jag börjar ändå vid tio..

så.. god morgon då!


How to kiss the devil smiling

Hittade nyss underbaraste cover på Disturbia av Rihanna. Fan vad vackert människan sjunger. Och han gör det med akustisk gitarr också. Kyssar bör han få. Det är en grupp killar, antar jag, som spelar covers, oerhört bra. Som sagt. Kyssar ska dom få.



Boyce Avenue

Vuxenpoäng?

Pappa ringde nyss. Nämnde någonting om träning och inte hemma fören efter åtta. Sist blev det något om fixa din egen mat. Jag rusar in i köket för att se om det finns något att koka ihop. Svaret var negativt. Fan, måste man gå till coop, igen. Vad ska jag inhandla? Blir förmodligen choklad, nudlar och pizza. Nudlarna blir till någon gång senare. Jäkla vuxenliv.

Måste även meddela om att jag har tappat bort mina nycklar hem till mamma, igen. Men förra gången blev dom stulna. Nu vet jag verkligen inte vart dom befinner sej! Vet att jag hade dom förra veckan. Men vart dom befinner sej nu, är ett mysterium i sej. Om man vore ett par nycklar, vart skulle man då gömma sej?



free your mind

Idag blir det lite musik också.
Låten har varit i mitt huvud och sinne i flera år. Varje gång jag hör den, gråter jag. Så otroligt vacker.

Tiger Lou - You can't say no to me



Enjoy the silence

Färdigtvättat, äntligen.
Avskyr vår tvättstuga, pga otäckheterna som finns där nere. Som idag, ungefär nyss när jag snuddade en spindel. ÅH FYFAN VAD OBEHAGLIGT! Den var inte direkt liten heller. Trodde jag skulle dö av chock och skaka sönder. Hoppas verkligen att pappa och mamma anmäler mej till någon psykologisk kurs emot fobier. Kan inte gå runt och vara rädd för smådjur, eller hur? Måste få ett slut på allt detta jävla lidande.


Man eller mus?

Tvättning. Går in skor. Musik.
Just nu det som händer.



Han må vara av det maskulina könet.
Men han ser fan ut som en tjej, låter som en tjej,
och beter sej som en. Jag hatar honom inte,
har bara lite saker emot honom.

Smells like tuna!

Klart med all syning. Lagade byxor som skulle bli lagade för cirka sex månader sen. Men ibland måste man ta tag i alla saker, och idag blev mina byxor lagade, wie! Pappa lagade ihop en skiitgod soppa på firre, tonfisk och räkor. Jag diggar varken tonfisk eller räkor, men fan vad gott. Bör lära mej laga det själv.

Ska nu söka fakta om hur en stjärna dör, uppgift i astronomin och tvinga Robert att plugga internationella relationer.


Wiho.

 Sitter här, måste gå snart och vara social mot pojkvän och sy kläder. Eller laga kläder genom att sy. Har lagat min väska idag, som gick sönder. Så den fick sys. Jävla h&m kvalite.


Jamestown Story

In loving memory.
Låten är skiiitmycket Gotland för mej. Tänker på känslan av att sitta i bilen, som tystnar och volymen som höjs, och hur både Julia och Jonathan börjar sjunga med. Älskar låten.
Älskar Gotland.




my winter "must have"

har hittat mina "must have" plagg! men dom får tas på nästa lön, för min plånbok kommer blöda för att jag gräver så ordentligt i den.

  

båda tröjorna är från  BikBok, och sen är det även en annan kofta jag vill/ska ha. Har två arbetskamrater med såna koftor, och fan vad mysiga dom är!

Hej, jag ska mönstra!

Okej, nu har jag gjort det.
Jag har anmält mej till att mönstra, eller antagningsprövning
som det heter för oss tjejer. Särbehandling, tack för den!


__

Avskyr när benen viker. Speciellt när dom somnar, och man verkligen måste förflytta sej. Skulle gå på toalettbesök vilket vanligtvis brukar ta tre sekunder att gå. Detta tog med cirka två minuter. Man känner sej som en handikappad som har problem med benen och verkligen inte kan gå. Försökte ställa mej på tå (fråga inte varför) och jag ramlade ihop. Vad händer egentligen med kroppen när benen och fötterna somnar?


Jobbtrubbel

Fick för mej att det stod att jag började 12 idag och slutade 20. Kollade in på mctime nyss för att kolla vilka kära medarbetare som jag arbetar med idag. Då står det att jag jobbar från 16 till 20? Valde att slänga iväg ett sms till Carro för att dubbelchecka. Bruden säger att hon pratat med Emma som sagt att jag inte jobbar alls idag. WH00T?!
Kommer ändå åka dit vid fyra för att se vad som stämmer..

Lumpen eller?

Fick brev från pliktverket. Har tydligen tillräckligt bra kroppsomsättning och sånt man behöver för att vara med i lumpen.De vill att jag ska mönstra. Eller man får göra en slags "test"-dag. Ska fan göra det.

woho. uppe tidigt :(


låt mej prata om min lördag:
Jag vaknade som sagt hos robert och for till jobbet i god tid till att handla lunch/middag på hemköp. Sen började min kör i åtta jävla timmar. Under den tiden hann jag skada mej två gånger, göra sju miljoner fel och skämma ut mej inför många personer. Sen slutade jag, wiee. Åkte till jakobsberg och hoppades på att det fanns en buss som gick, nej. Så jag använde mina ben istället och promenerade till josefine. Väl hos henne var det  väldigt mixat. Vi ett par stycken, och hennes syrra med vänner. Kvällen var givande och det blev mycket nostalgitrippar till 90-talet och skratt, speciellt pga hennes syrras kompisar. Efter ett tag kom det lite pojkar som stannade tills ett.
 Efter en ytterligare promenad hemåt, störtade jag i säng och sov fyra timmar tills formel1'en började halv sju imorse. Dock sov jag ungefär igenom hela loppet. Efter loppet störtade jag i säng igen. Nu ska jag göra mej själv lite frukost och varm O'boy.


intressant dag?

börjar med Lollo-lektion, hjälp. Hon diggar inte oss, fast hon vågar inte visa det, så hon beter sej snällt, men ändå är skitjobbig.. Sen matteprov, mer hjälp! fast det gick faktiskt någorlunda bra, hoppas på ett vg. Sen skolkade camilla från sin naturkunskap och följde med mej in till stockholms city där jag köpte skor. (tyck till om dom ska behållas eller ej i inlägget nedanför)  Jag dampade på dryga personer på donken och glömde min skopåse där. Detta märkte vi ej fören vi var vid spottringen och jag kubbade järnet hela vägen tillbaka och fann påsen under bordet, helt oskadd. Sen traskade vi lite lugnare till tåget och träffade fotbollsfolk som hade haft träning på en Ö.

Nu ska jag packa väska till robert och delvis josefine, för att sedan åka till min älskade pojkvän som ska laga pasta till mej <3

tell the truth

Jag var inne i stan och köpte mina älskade skor, men köpte dom i svart färg istället för lila, men undrar om jag ska gå tillbaka och köpa i den andra färgen. vad tycker ni? ska jag lämna tillbaka, eller behålla dom svarta?

  

Chaos

Shit, jag har insett min helg. (insåg också hur mycket jag skriver, men det är alltid bra)

FREDAG - skola, efter skola ska jag hem, kanske träffa josefine en snabbis?, packa väska till robert som även ska användas på lördag, hem till robert runt sex och sova där.
LÖRDAG - vakna hos robert i kungsängen, åka till jobbet och börja klockan ett, sluta klockan nio, byta om till finkläder och skynda mej så fort jag kan till viksjö och josefine för att vara social och äcklig med donken fett över hela kroppen, åka hem till pappa och sova.
SÖNDAG - gå upp tidigt och se på formel1 vid halv sju, ta det lugnt och andas innan jobbet, börja vid tolv, sluta åtta, åka hem och dö.

så om ni inte får några blogginlägg på hela helgen, så vet ni varför! Men jag kommer ha mobilen med mej, så var sociala barn och gör mej glad som jobbar åtta timmar, två dar i rad.



Metallica - No leaf clover

Måste nämna låten för idag som gör att öronen blöder. Insåg att dom faktiskt blödde lite idag, kan vara för att jag spräckt hörlurarna igen, för sjuttioelfte gången, men det kändes äkta, haha.



Låten är med på deras S&M-album, som spelades in live med en symphoniorkester 1999. Grym platta.

I love to give up

Hm, där sket det sej. Efter tio minuters plugg av matematikens tecken gav jag upp och sa till mej själv: skiter det sej, så får jag göra bättre ifrån mej nästa gång. Men jag tror inte det skiter sej. Är mer rädd att det skiter sej för det engelska språket, men Lollo hatar mej, så må vara därför. Satt och diskuterade med mamma idag vilket dialekt som var snyggast, angående engelskan. Mitt svar på det blev direkt, irländska och skotska (stavning, någon?!). Speciellt dom söta bröderna från Boondock Saints. Grr



Jag nämde lite sångerskor som skulle vara med i vår grupp på ensemblen va? Dom har ökats från fyra till sju. Och vi ska få cirka fem-sex låtar på måndag att lära in, lovely! Vi satt och lyssnade igenom några idag och det är skiiiiitmycket åttiotalspop, love it!

A helping hand?

fuck mitt sinne när det gäller att göra om saker, speciellt bloggen. Behöver proffisionell hjälp! snälla?

Torsdag = seg dag.


först börjas det med lollo-lektioner och lunch. Slutas med naturkunskap, plugg och ensemble. Sitter nu hos min mamma som har flippat och blivit blondare, igen. Har lagat mat, diskat, plockat undan och lite mer. Ätit choklad och klagat på att mitt huvud är som hiroshima efter atombomben. Har även kollat på folk med långt hår, och nu ska jag fan spara ut och få äckligt långt hår! bara så alla vet.

nu ska jag dricka mer te, plugga engelska och glo lite i matteboken för mer förståelse och möjligtvis äta en kanelbulle.


esteter på is..

Idag har det diskuterats om halloweenfirande om tre veckors tid, hoppas det blir som vi vill, för alla verkar vara taggade på det!

Men tillbaka till skridskoåkning idag. BILDBEVIS!




ta oss inte seriöst, vi är bara esteter på is

skolbesök

sitter just nu i skolan och har nyss haft skridskoåkning. bilder på det kommer sen. Ikväll kommer robert och han har med sej överraskningar? hm. Ska bara meddela också att min oro över naturkunskapsprovet gick bra, får åtminstone G, yey! Sen har jag varit tvungen att knippsa av mitt lås också, för jag hittade inte nyckeln, antar att jag tappade den i matsalen eller något. Men i alla fall var det den jobbigt läskiga vaktmästaren som frågade mej om jag ville gå på dejt med honom för cirka två år sedan, han är jobbig :( och det är jobbigt att jag måste köpa ytterligare ett nytt lås, fan..


Klåfingringa unge

Ni ser, kan inte sluta pilla!
Självklart strular alltid någonting, just nu finns det ett antal fel som ska ändras, men inte idag. Jag orkar inte. Måste plugga mer, måste fixa fram ett godkänt, hellre ett väl godkänt på provet.


Ut med språket..

Jag har en liten skrivbok hemma som heter något i stil med: Känsloboken.
den har förklarat mina tankar, känslor och massa andra saker i cirka tre år nu. Jag har bestämt mej för att spara på boken så länge jag kan, och att aldrig riva ut några sidor ur den. Det är så otroligt kul att titta i den och hitta saker som man helt glömt bort, men som man direkt minns när man ser det. Hittade en sida i den nyss med lite citat eller dikter, kanske man säger.

 I smoke my cigarett with style
 and drink my whiskey with desire

Alla dessa dar och år
 jag bara går och väntar
inser jag aldrig
att du finns en busshållsplats ifrån mej

Söt som socker
sur som citron
kall som is
varm som kaffe
och god som vodka

I party like a rockstar,
and I will always be on that road


Busunge

Jag kan aldrig låta bli att pilla på min bloggs utseende. Har massor jag vill ändra. Men först och främst vet jag inte hur alla koder fungerar och betyder, vilket krånglar till det rätt ordentligt. Sen har jag inget coolt program som ps längre, så jag kan fullfölja mina planer med denna blogg.
Har du några tips om vad jag kan hitta på? Eller en bättre bakgrundsfärg kanske?


Pluggdissaren

Jag måste erkänna ett handikapp, jag kan inte studera hemma. Det går verkligen inte. Måste sitta i en skolmiljö för att det ska fungera som det ska. Dock har jag ju kommit en bit, men jag slutar hela tiden och börjar pilla på annat. Bör skärpa mej ordentligt. Men nu har jag ju tagit mej en paus i pluggandet. Max en halvtimma.
Bevis på att jag faktiskt pluggar.







Skohobbyn

Känner att jag borde ta tag i pluggandet inför provet imorgon. Men jag kan inte rå för att jag är seg och alltid hittar annat att hålla på med! T.ex nu så läste jag ett inlägg i saras blogg om skor. Folk med mycket skor. Min snilleblixt blev.. hur många skor har jag? Så jag konkade ut alla skor från garderoben och hallen och placerade dom på golvet i rummet. 28 par, och vet att tre är hos mamma, vilket blir 31 par skor, inte illa?



Sen har jag insett att jag har två par vinterskor, fyra converse (två är dock trasiga), nio klackskor och sex par skor jag inte ens kommer ihåg att jag haft.

mina älskade skor som emelie hade sönder för ca ett år sedan. RIP.




Borde plugga nu, och äta Toffifee. PUSS

Ännu en skoldag förbi

Bilden blev en avslöjande lektion, mest av mej, men även av charlz. Men vad som händer och sägs i bildsalen stannar i bildsalen!
Sen kommer vi till scenaritet som ingen gillar, lunchen. Pappa vet numera att jag knappt äter i skolan för att den är så jävla vidrig och är inte aptitlig någonstans, så han köper sallad till mej som jag ska ta med mej, självklart glömde jag salladen i kylen och fick sitta och tugga knäckebröd. Åt även lite ananas som man fick till, ibland kan dom komma med mat som är helt okej  att äta, som igår. Men idag hade dom fått seriöst fnatt. Det var nämligen fisk med kanelsås. Man ska inte blanda fisk och gröt/bull-ingredienser. Undrar om ens mattanterna såg på dokumentären igår angående just skolmat? Kanske därför dom ville spacea upp den lite med kanel. Men det var fan inte aptitligt.
Höll på att dö på Lollo's svenska lektion. Hatar henne.



Eric Prydz - Pjanoo

Ibland har man goda anledningar till att spräcka trumhinnan och känna blodet rinna från örat ner på halsen. Det kallas bra musik.



kiss kiss, and good night

my music control

Min iPod kände av mitt förlåt-inlägg, och fungerar numera! Eller den laddar av sej själv och strular inte. Pappa tror det har något med glapp i sladden att göra. Mystiskt.

Är nu äntligen klar med alla låtar, hamnade på 839 låtar och blev av med ca 3 GB minne, det är bra! Då får man plats med mer bra musik. La även till två nya låtar, en av Tina och Ike Turner och Ain't no mountain high enough. Den sistnämnda ska jag kunna tills på torsdagens ensemble. Vår ensemblegrupp har nämligen fått lite sångerskor utan band som vill spela med oss, väldigt kul faktiskt! Vilket betyder mer låtar, mer samarbete och körning. Blir antagligen jag som får köra, eftersom sångerskorna är dom som valt låtarna, men får se hur vi bygger upp det hela.





musikdramat

Dagens musik är; the fugees. Eller främst Lauryn Hill.
The Fugees var en av mina favoritgrupper som barn, jag var frälst av dom. Att ta bland dom tre bästa rapparna och bilda en grupp, två killar (Wyclef Jean, Pras Michel) och en brud (Lauryn Hill). Min absoluta favoritlåt var Ready or Not. Grundad på Enyas låt Boadicea, som hörs som bakgrundslåt, och refrängen som är baserad på Delfonics låt med samma namn. Det ger mej rysningar. Och videon är klockren, man känner det tunga rakt igenom. Min lycka gick nästan igenom när jag träffade Pras Michel förra sommaren inne på ung08.



Men tillbaka till bruden med krullet.

Lauryn Hill har gjort otroligt mycket under sitt liv. Hon producerar sin egen musik, är skådespelerska och självklart artist. Anledningen till att detta inlägg ges till henne är för hennes röst. Håret på mina armar reser sej till taket. Kvinnan kan rappa och sjunga Mariah Carey låtar, sånt är extremt coolt, för att det är få som kan det. Hon har fem barn med Bob Marleys son, och hon är 33 bast! Det går inte att förklara hennes coolhet. Plus att hon vunnit åtta grammis!
Någon som kommer ihåg en av hennes sololåtar vid namn
Everything is Everything? Då dom åker runt på en grammofonskiva. Mmm, ljuvliga människa.

 

Min älskling..

min iPod är lack på mej, som vanligt. Den har laddat ur helt, men när jag kopplar in den till datorn så visas det fulladdat. Bra tycker jag, och drar ut kontakten, men fortfarande urladdat? Valde att rensa bland låtarna på iTunes. Innan jag började låg jag på ca 1400 låtar. Nu efter mycket borttagning osv ligger jag på 845 låtar, och jag är bara på bokstaven T.

förlåt iPod för allt.
Att jag tvättade dej, tappar dej i golvet, gör att du fryser osv. Ska bli snäll.

Forever young

har hittat mej en ny favoritsida: forever21
josefine inspirerade mej om denna sida, och dom har så jävla snygga kläder! skulle vilja plocka på mej alltihopa på en gång. Typiskt USA att alltid ha de övernaturligt snygga plaggen, och speciellt dom som lockar mej mest. Det kommer nog bli en beställning av kläder därifrån, förr eller senare.





 

mi tacón de zapato muy bonito



jag ska ha dem, till varje pris!
9 cm klackar <3

oops, we did it again

storslagen dag! eller?
vaknade av stelhet i nedre ryggen runt halv åtta. klagade och somnade om. omgång två blev man väckt av pussar i nacken. Vi inser att klockan är sent och springer ner för frukost som inte existerar. Vi drar till pressbyrån innan kista besök med hans syster + hennes dotter. Det köps present till hans syster nr.2 och saker till mej. Blev ett par vita overknees, svarta tjocka strumpbyxor, trepack hotpants och en skiiiiiiiiiitcool ac/dc-tröja som jag älskar. Självklart finns det inga bilder på h&m's sida, men skiiitsnygg!
Efter besöket åkte vi till syster nr.2 och firade henne, där var det allt mys med små bebisar osv.


mamma vet om maskeraden, pga facebook. TACK



kanelbullens dag

idag, lördag, är tillägnad till kanelbullen.
Jag och mamma började inviga dagen redan igår genom att baka just kanelbullar, innan jag gick ut för att bege mej till östermalm i mjukiskläder med carro och fika. Därav skottlossningen.

Idag, mår jag inte bra. Känns som att jag ungefär har en klump i magen och kronisk huvudvärk. Magen vet jag inte vad jag ska göra åt, hade samma klump igår, varför? I alla fall ska jag åka till jobbet om ungefär en timma, och mamma klagar på allt jag gör. Sen kommer Robert hämta mej och vara mitt umgänge tills jag ska ut med Camilla.


jag var där..


ibland orkar jag inte.


mitt liv just nu består av skola på vardagar och jobb på helgerna. När får jag tid till mina kära vänner? Nästan aldrig. Speciellt inte när man har flera nävar av personer som vill umgås. T.ex imorgon, jobbar jag mellan tolv och fyra, och då planerar mina vänner på att åka in till stan. Men eftersom att jag jobbar varje jäkla helg, så kan jag inte följa med och umgås med mina kära puppor. Hatar att bli vuxen.. Ska skriva fram ett nytt cv som jag kan lämna till affärer osv som ligger närmare hemmet, så jag hinner jobba i veckorna, så jag kan vara ledig vissa lördagar, för puppornas skull.

lost @ östermalm

inte ofta jag sätter på min dator tidigt på morgonen.
stör mej på min ipod som vägras bli färdigladdad och måste sminka klart mej.
fotbollen igår var sämst. ligger i topp tio på dom sämsta matcherna någonsin. men höjdpunkten var väl när jag och olsson gick vilse på östermalm, hm..

idag blir det pannkaka i skolan, yey!

Jag blöder näsblod, fuck.




Varför ska man se, om man inte kan inse?

Nu sitter jag här och väntar på att skolan ska börja. måste ta med mej pengar till mat eftersom det blir korv stroganoff. ikväll ska jag och lolsson på en väldigt försenad fotbollsmatch mellan djurgården och ifk norrköping på stadion. Det är en lång dag framför som inkluderar svenska, engelska, naturkunskap och ensemble. Sen är det hem och plugga järnet inför vår gigantiska engelska läxa imorgon. Måste tillägga att Eric Prydz och Pryda är dom grymmaste DJ'sarna i världen, och båda är svenska.


RSS 2.0