Sommaruppehåll!

Nu är det sommar, och nu är det sol, och jag får ångest av tanken av att sätta mig vid en dator när man istället kan springa runt och leka rövare utomhus. Därför tar jag uppehåll denna vecka, till och börja med. För jag har semester! Nästa vecka jobbar jag cirka tio timmar varje dag, så då kanske det dyker upp ett inlägg eller två. Men just nu vill jag inte. 

Om ni saknar mig för mycket, har jag en mobiltelefon nära till hands. PUSS

Klara.Färdiga.Gå.

Ska till Sandra om drygt en halvtimma. Vi ska parta i hennes stuga på 2 kvadratmeter. Innan jag går bör jag byta om, sminka mig, ta fram drickan och se till att jag inte luktar illa. Kissa kanske man också borde göra.
Vad gör du ikväll?


Hm?

Känner att jag missar jävligt mycket pga att jag inte använder mig utav msn.
Måste man göra det?
När jag väl är inloggad är det ju ändå ingen som vill prata med mig.


SegoLinnéa.

Ojoj, det blir verkligen ingen bloggtid på sommaren. Man har ju så mycket annat att göra. Plus att min dator har blivit en av Sveriges segaste. Ni kanske hör mer av mig nästa vecka, men inte nu över helgen.


Fredag - Drar till Västerås och firar midsommar med ett partycrew på folk över 40. Spenderar natten i eget hotellrum (we liiiike!)
Lördag - Drar hem från Västerås, runt tre tiden. På kvällen blir det förhoppningsvis party i Sandras stuga.
Söndag - Sova-ut-dag. Formel1 vid två. Sen får vi se vart kvällen tar oss.

Stantripp

Det är skönt med sommarlov, att inte ha någon tid att passa. Eller åtminstone inte idag. För idag är jag ledig! Vid ett tiden ska jag ta tåget till stan med Julia. Hon ska köpa sig något inför Malta, och jag ska köpa en ny Escada Magnetism.
  Vi får se om det blir något mer än det planerade. PUZS


MAKE ME HAPPY.

Jag älskar att Alice Cooper är radiopratare på Rockklassiker på lördag- och söndagskvällar. Han spelar galet bra musik, som Sverige inte visste fanns. Plus att han är skönaste gubben någonsin. Ska ta en vinare för att stilla humöret.

Vad gör du ikväll?


12 juni.

ÄCKELVÄDER.
På en skolavslutning, man tackar inte. Vet inte riktigt vad som händer med kvällen. Tidigare var det massvis med planer, och tack vare vädret, blir det inte av. Men man lär ju hamna någonstans. Någon som har förslag på kvällsunderhållning?


Jag som satsade på att se ut såhär vid kvällens slut...


Thursdag.

Drog över till Marcus och sov igår. Vaknade för tidigt idag. Åkte hem och åt frukost. Gick till skolan och skrev en kort uppsats. Sen var det dags för rep inför skolavslutningskonserterna imorgon! Det kommer bli grymt bra. Dock ska jag vara i skolan halv åtta imorgon bitti, och ha tre konserter fram till 11.30. Galen dag, men det är ju bara skolavslutning en gång om året.Jag och emelie, skolavslutning 2007.

Biomys.

Var på bio igår med Vicki. Rekommenderar filmen stort!

http://www.impawards.com/2009/posters/ghosts_of_girlfriends_past.jpg

Plan Three.
Grå dag.

Idag har jag varit förstörd. Bokstavligen, och vädret höll med mig.
Regnet knastrade mot fönstret när jag vaknade, och jag tvingade mig ur sängen. Orkade ingenting, så drog på mig mjukiskläder. Vitt mot grått. Orkade inte ens sminka mig. Det är sånt som hänner om ens huvud är sönderbränt efter för mycket tänkande, samt miljoner av frågor som susar runt i huvudet. Jag förstår inte vad som har hänt. Sötis, förklara?


spes et libertas.


Monday

Idag har skolan inte varit så givande, så jag och Sara drog till Barkarby Outlet och handlade skor, spel och åt på donken.http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F246672%5FC%5Ftif%5Fd69c0c2cbc02193d.jpg
Me like!

Det är något med mig och män som röker.
Observera att alla tre håller likadant.

Fall out boy


21.31

EY. Nu ska jag ut med Henrik. Vi ska sno en bil, tror vi..ey va.

Nu ligger jag här, i min soffa. Mår piss, känner att jag snart kommer bli sjuk. Vet inte riktigt vad som kommer ske ikväll. Förmodligen blir det att glo på fotbollen. Vädret är inte det bästa, så ute vill man inte vara.

HEJA KÄLLSTRÖM.


Hello Sexi.


20.58

Ojojoj, nu händer det grejer. Eller inte.
Ska ta mig an headern senare, men behöver ps för det, och det har jag inte hemma, så antar att jag får göra det kanske någon gång nästa vecka. Känns ju extra kul att försöka fixa bloggen på min dator, som klassas som sveriges segaste.

Idag har jag inte gjort ett piss. Eller jo, gått i skolan, och sen kommit hem. Provat massvis med klänningar och bara haft allmänt tråkigt. Nu ska jag i alla fall ut och umgås lite med Julia. PUZS


Lady GaGaBörjar tröttna oerhört på min design, någon som erbjuder sig att hjälpa mig att fixa en ny? :D

Förvarning.

Nu när det steker utomhus och sommaren kommer undviker jag att sitta inomhus. Därav blir det inte alls många blogginlägg. Det enda tillfället då jag möjligtvis sitter vid datorn är när jag laddar iPoden. Man ska ju njuta av sommaren medans man kan!

Min plan för idag:

- Gå till skolan
- Ha en lektion, 09.40-10.50
- Gå hem för att hämta kläder
- Gå och träna
- Sätta mig ute på gården eller dylikt och plugga inför provet på onsdag


RSS 2.0