headshot - by killing an enemy

Förstår mej inte på tjejer, deras tänkanden ibland och viljan att inte höra av sej. Varför är det så svårt ibland att bara skicka iväg ett sms och meddela; nej, jag kommer inte? Less blev jag på båda personerna jag väntade på i två timmar, ena mer än den andra.
Jag cyklade av mej all min ilska på väg till görvälen, där vattenflaskan fastnar i hjulet och jag dör av hetta, varför allt detta i sverige? cykeldjäveln har ju punka också, vilket förbättrade det hela en smula.
Väl framme umgicks jag med flickor man inte sett på år och dar, vilket var oerhört trevligt, för jag har saknat dom mer än massor.

Nu sitter jag hemma hos mammas tomma lägenhet med min spelnörd. Vi har ätit glass och försökt spela in ett tv-program till mamma, men vi gav upp och robert ska ladda ner hela säsongen åt henne istället. Gav upp hoppet om en mysig kväll utomhus när dissen kom i morse. Men imorgon, blir det först jobb, och sen pride med underbara personer i tantolunden.


min käre mor är i the united states of fucking america just nu, och sist hon hörde av sej var hon vid denna bro, fast på dagen, och jag, jag blir inte avundsjuk alls. fuck..

xoxo ALOHA

sommartider, we like!

att blogga, det är nog inte min grej.
eller det är självklart kul, men att sitta och skriva tre inlägg om dan, kommer jag aldrig orka eller vilja, det är fan sommar, NJUT AV DEN!
sitter här nu i en gammal klänning jag inte vågat ha på mej sen förra sommaren. Sitter och väntar på folk som ska hit och spela guitar hero med mej och njuta av lugnet som vissa av oss faktiskt behöver lite då och då. Drar till gotland på söndag med julia, längtar gaalet! ska bara höra med min farbror om det finns mopeder att hyra, för annars kommer vi vara ute i ingenstans och inte komma någonstans, scary!

ha det gött people, see yah sooner then you know!

 


xoxo ALOHA

- the night is young

         and the show - has just begun..
 

- it's called: patience

pappa säger att allt löser sej.
biljettproblemet är löst. Eller mer utrett. Marias brorsson Linus tar tågbiljetten som går hem till Stockholm av biljetterna, vad som händer med den andra biljetten vet jag inte, men det löser sej säger pappa. Nu är det 100 procent sant att jag och julia befinner oss på gotland från och med 28 juli. Känns så skönt, efter många om och men kommer det bra, det handlar bara om att ha tålamod. Nu ska vi bara boka båtbiljetter, och det är inte det billigaste, men värt det som fan. Btw så åker jag hem till pappa igen på fredag. Har inte varit hos honom på tre veckor, man saknar ju karln! Med tanke på att jag bor med honom jämt och ständigt annars. puss på pappa <3xoxo ALOHA

DROTTNINGHOLM

sommar är det inte fören man erkänner det själv.

Vid tiotiden kliver det på en trött chica på bussen, sätter sej vid mej och säger, fuck you för att du väcker mej. Hanna och jag åker till ica för att vara sociala mot stephanie och för att försöka hitta någonting att ha inför vår picknick på drottningholm. Vi hittar lite småtillbehör, men inte riktiga lunchen. Vi återvänder till jakobsberg och köper oss varsin macka på Tasty's. Yes, maten är klar, nu bär vi oss iväg.
Men nej, tåget missade vi med sekunder och får sitta och vänta trettio minuter på nästa. Vi går av i spånga och sätter oss på en buss utan luftkonditionering, kommer vi ens komma dit? vi kommer dö vid tiden vi kommit till Bäckomberga psykhem (intressant historia, men det tar vi någon annan dag!). Vi går av vid brommaplan och hamnar på en till buss utan luftkonditionering, vafan är det för fel på sl-bussar?!
Vi kliver av, går i en lång grön allé.. kommer till fontäner och stora gräsplättar. Genar lite över labyrinter och där, vid ett 1700-tals tält, står hon, i blåställ.


Vi sätter oss på den myrrika gräsmattan vid ett träd nära tältet, jag och hanna trycker i oss våra matsäckar och kamilla klickar in folk som går in i tältet. Hon valde att ta sin rast, och ha den i fyra timmar. Pratade om allt mellan himmel och jord. Träffade på många man kände igen, till exempel pojkvännens syster med familj och vän. Väldigt trevligt. Tiden rann iväg och helt plötsligt var vi (jag) tvungna att åka hem. Vi missade bussen och låg i skuggan och väntade på nästa.

Drottningholms slott, nästa hangaround ställe? värt.
     

nej, men nu måste jag ordna lite saker innan jag åker till steph och äter nudlar..

xoxo ALOHA

- GRÄNNA

i onsdags åkte jag till gränna för att spendera min semester med min mamma, min bror och min kusin jonas. Att bila dit är mys, för jag älskar att åka i en bil länge och bara ta det lugnt. Fyra timmar tar det till gränna, polkagrisstaden och väl framme väljer vi att åka av en avfart tidigare för att åka precis vid vattnet. Inga bilder i världen kan jämföra utsikten därifrån, makalöst! Vi kom till campingen och checkade in på ett jättemysigt vandrarhem. Det liknade en studentkorridor, fast med pensionärer istället för ungdomar.
 Vi letade oss fram till stranden som var en liten, vik? med en pir runt hela viken. Mitt i vattnet var det en ö, med två broar och det var rutschkanor lite här och var. I går valde jag att ligga och pressa i solen, och ja, det gav resultat, är rätt bränd nu, men jag ska bli brunare!
 Självklart köpte vi polkagrisar också. Tror vi gick in i varenda polkagrisaffär och tittade, och dom har ungefär tolv stycken. Man blir lika fascinerad varje gång, men så mycket socker, kan man inte tro.
Men nu är jag hemma igen, redo och uppladdad att börja jobba imorgon. Ikväll blir det bio med niklas som jag inte träffat på år och dar, för att han spenderar sina somrar i dalarna hela tiden. psst, jag har köpt nya byxor också (y)

bilder från min tre dagar semester.
     

do it smooth

så jävla underbart. att jobba skiter ur sig, jobba övertid, vara helt slut och komma hem och se smoothies på bordet. Det förbättrade hela dagen till hundra. Nu står hon och min kusin Jonas och gör fem minuters kola. Fettisdag hos mamah.ska snart sminka i ordning mej och åka och träffa Hanna och Sandra, my chica muy guapa, för att sedan bege oss äventyr i kungsängen.

xoxo ALOHA

- it smells like a teen spirit

Mannen i mitt liv gav mej en t-shirt med en av alla mina gudar på. Tror att jag snart blir hindu med alla mina gudar hit och dit. Men guden i detta fall är Kurt Cobain, som trots sina dåliga vanor med kokain och drogmissbruk hit och dit, har influerat mej i livet stort.

Tidigare problem lös och en behaglig känsla går igenom hela kroppen på mig, alla problem jag har ska lösas och allt ska bli bra och harmoniskt igen. Underbart kan jag bara säga, underbart. Med lite uthållighet och tålamod, kommer allt gott.


rest in peace.


xoxo ALOHA

let's do a soundcheck, 'key?

Kvällsförhoppningar, bli Sarah Jessica Parker.
Hon är min gud, ingen vet det, det är en av mina hemligheter här i livet. Självklart är det Carrie Bradshaw karraktären som gjort störst intryck på mej, liksom alla andra. Jag vill kunna vakna en vardagsmorgon och bara vara. Sitta hemma och skriva artiklar hela tiden, dricka kaffe och njuta av storstadsliv. Kvinnan med håret som gör att lata dagar är värda att spendera. Imorgon ska inledas med en "Carrie Bradshaw". Kaffe, dator, lugn och ro på balkongen. Sen bör Robert komma förr eller senare ock

                          VILL HA och SKA HA:
                         - akustisk gitarr, stålsträngad
                         - nya jeans
                         - digitalkamera

xoxo
ALOHA

RSS 2.0