today is the day called valborg.

walborg idag, loovely!
dagen var väl okej, mycket tid i solen med emp. Gympan gjorde vi på tio minuter, because jag är bäst på orientering, och emp näst intill. Historian sög, för jag hatar vår jävla vikarie Johan som pratar om så ointressanta saker så jag tror att jag kommer att dööööö. Fick sluta tio minuter tidigare dock. Sen drog jag mej till mamma och hämtade kläder plus snodde pengar av bror, eller lånade mer (a) av dessa mynt snodde jag ihop mej en glass.

Julia hämtade mej sen med moppen och vi gled ner till centrum och införskaffade småsaker. Vi tog sedan moppen till hennes mor på den mysigaste vägen någonsin! Omväg, men så jävla mysig.  Nu är vi här och har precis ätit världens starkaste potatisgratäng med fläskfilé. Gott och mysigt.  Nu förbereder vi oss för att ta moppen tillbaka till vårat hood och parkera den där och sedan bege oss till kvarnen och kolla på brasa. Vad som händer efter det är fortfarande ett mysterium.

xoxo ALOHA


wtf?

jag har seriöst inget vettigt att skriva om? jag gör verkligen ingenting!
jag klagar bara på saker och ting och berättar vad som händer i mitt liv. Dock händer det mycket saker, lite för mycket saker, men det är så jävla ointressanta saker så jag tror att jag dör.

måste klaga på lindex i centrum, dom suger. Gillar dom i stan, man får tillfogakort där.

kärringjävel

jo, måste påpeka att det ungefär har vart kraballer i vårt område idag, fyllt med fjortisarbrudar och "balla" killar.  Det är nämligen så att turken som driver butiken nere hos oss har slutat sälja cigg och alkohol till minderåriga. Och detta blir barnen så arga på så att dom sitter runt butik för att möjligtvis storma den? Synd nog bor jag precis vid denna butik och småglina svärmade alla ställen jag befann mej på, förutom i mitt eget hem. En grupp bajsbarn väljer att ställa sej under mitt fönster och gorma och påpeka hur patetisk turken på hörnet är och lala. Jag anser att detta är väldigt kul att iakta, så jag gör det. Efter ett tag blir barnen tysta och någon säger: "det är en kärring som står och glo på oss". Alla tittar upp, och vänder sedan och går.
Kärringen var jag.

har vart och kört lite träning med pappa, fick kebab till middag och robert ska sova här i natt.
Det betyder att Linnéa är lycklig. Dock kommer jag av träningsvärk imorgon.

kyss där bak! ALOHA

brunett, så hett

brunett blev jag idag.
dock missade frisören en slinga i luggen, bajss




untitled 21.32

måste bara informera er om kvällen igår:
jag ska ta bussen till emp, missar att kolla rätt dag och får gå från jakan till högby. Vi typ g33kar och bakar kladdkaka, spelar kort och lala. Ska ta bussen hem. Tar och går av på fel hållplats och får gå från andeboda till jakan. WOHO, för er som är intresserade.

idag har vart.. hm.. sysselsatt? bakade kladdkaka, såg på F1, träffa mormor och lala.
Onyttigheter till trehundraelva procent.

föresten för alla som orkar lyfta ett finger så ska jag på bröllop den 23 augusti. På min faster Cias födelsedag, och så får vi en till Cecilia Fridén till familjen.

imorgon blir jag brunhårig, är smått nervös :c
ska typ g33ka nu. Förlåt robert <33

xoxo ALOHA

BOOOOOMfalleralla

dagen börjar med långsovning, fast dampade på att det verkade regna ute, så jag gick upp, men icke sa nicke. inget regn så långt ögat kunde nå, fan 18 grader i skuggan! Gjorde gröt och strök lite kläder.  Tog mej en promenix till centrum som avslöjade hur lite pengar som återstår på mitt kort. Mötte upp emp på stationen och vi åkte till myrorna. Hittade dock ingenting som lockade. Begav oss till storstan och plundrade affärer, dock gick det inte så bra att hitta något då heller. Blev dock kär i en väska på h&m som jag ska ha! ska köpa den imorgon tror jag. Lunchen blev på donken och bestod av cheeseburgare, vatten och mcflurry. Det enda jag köpte idag. WOHO! ekonomiskt.
Vi drog oss snabbt till ikea, träffade schulia också, för att se på en tio minuter lång catwalk för treorna i bild&form som har gjort egna kläder. Najs. Sen köpte jag galgar.. okej, lite spendering, men fan, 18:- för tio galgar är NADA! Vi åkte hem och dumpade av emelie och fortsatte hem till julia för att hon skulle vräka i sej något. Vi invigde hennes moppe som numera går i 70 km/h istället för 20 km/h i uppförsbacke. Jag skulle lämna tillbaka mitt linne i centrum, men självklart hade det stängt! BAJSA på dåliga tider.
Jag bad julia att dra åt hem, och sen fortsatte jag till mamma, där jag nu befinner mej för att kunna planera min kväll. Åt hemlagad pizza med henne och hennes vän christina, myspys!
Måste också påpeka att jag och emp satt bredvid det "perfekta" paret på tåget hem, eller dom skulle framstå som det perfekta paret, men vi genomskådade dom ordentligt!

Nu ska jag väl dricka mer kaffe och försöka hitta på något kul att göra med mina två töser vid namn emelie och vicki.

xoxo ALOHA

untitled 20.58

fredag, WOHO!
soft dag med massa timmar i solen. Efter skolan åkte jag direkt till jobbet och slet där som fan. GAAAASH vad jobbig dag det var idag, orkar inte ens förklara.. Micke var dock söt och bjussade mej på en rast, trots att jag inte skulle ha någon (a) Tar tåget hem och träffar Mia och Elinor på stationen, även min käre bäste vän Lottie, men allt man fick var ett hej linnéa och en klapp på axeln, så jag undrar, kommer det vara den enda relationen vi har med varann framöver?
nu väntar jag bara på att vicki ska anlända och sedan bör schulia komma några minuter senare, sen blir det chillpill in tha empty apartment!

plus sara, jag vill att du dör sååååååååååååååååååååå mycket! *not*
varför fattar inte folk vad man menar med "men dö" nu för tiden, använder inte tonåringar det typ, sjuhundrafemtioelva gånger om dagen, men det gör dom inte till massmördare?
bara lite tankar jag inte kan släppa

xoxo puss på kinden aloha

plånboken brakar sönder

buffertdag idag, najs.
började med enklaste mattetestet någonsin, rast i ett bra tag, olsson drog hem och jag och emelie schtekte på soldäcket med glass och smakis. sen hade jag mitt muntliga nationella med rebecca. det gick faktiskt väldigt bra, kände dock att jag sa fel, men rättade mej direkt, hehe, hoppas jag får bra betyg på det bara (a)
efter skolan drog jag till centrum med emelie som skulle leta upp en baggy t-shirt inför sin uppvisning den tredje. Jag kollade in nya bikinisar, blev rätt fäst vid en röd från h&m, men hatar att storlekarna inte passar mej, ska ha storlek 37, men den finns ju inte, bajsa. Fastnade också vid en klänning från barnavdelningen där, men vi får se om jag köper den i helgen eller nått. Vi drog till bk, jag tog en glass och hon pommes, sen blev det work work.
Mamma kom och hälsade på mej, vilket var oerhört mysigt. Fick stå i kassan hela dagen, och gjorde fel, lite då och då, men bättrar mej fan! Sen så får jag jobba på fredag eftersom snälla micke klämde in mej där någonstans.

Kom hem, pappa kallade mej speadad (vilket jag var, lite småstressad och så), och klagade på att vi aldrig ses. Men jag ska laga varma mackor till hela faderuttan någon vacker dag snart, så då blir det familjemys. Valde att sova hos mamma idag eftersom hon är ensam nu när niclas är i singapore i fyra veckor. Nu sitter jag här, astrött och ska sova när som helst!

Hoppas din dag vart lika givande som min!

xoxo ALOHA


glassfrossaren

skola idag, ointressant, förutom klassrådet som var lite givande.
drog sen till centrum med schulia för att gå till cykelaffären och fråga hur mycket det skulle kosta att laga min cykel, svaret blev dryga 555:-. Det är billigare än att färga håret fan, och tre saker är antingen borta eller trasiga på cykeln. HUMOR! Vi minglade runt i alla klädaffärer och blev galet sommargalna, vi började planera valborg och den 1 maj otroligt mycket.
Vad gör du på valborg btw?
Anyhow,
jag köpte mej två linnen, varav ett på lindex och ett på h&m, inga bilder på dessa för att hemsidorna vägrar ha kläderna jag köper, fuck off till hemsidor. Vi tog oss varsin glass och pommes på BK och njöt av dagen. Och eftersom jag suger totalt på att bestämma mej vad jag ska äta ikväll, för pappa är på möte, så blev det pizza från coop.

Ska ta mej en promenix till konsum och handla mer glass, eftersom är jag både glassknarkare och glass frossaren number one.

Dagens minne: *Louise ger oss ännu fler läxor och patetiska saker att göra*
                          emelie: "men döda oss istället, det är ju samma sak"

mitt liv, so far?

mycket att göra nu för tiden, eller så är det inget alls.
det är bara jobbjobbjobb, skolaskola och robert, plus lite vänner då och då. men saknar alla picknickar lite här och var. att åka in till stan och bara sitta. jag gör inte sånt längre, och det verkligen suger. så: någon som vill in till stan någon gång snart?!
märks att många gör roligare saker än jag som de skriver om, men jag får nog allt mitt roliga snart hoppas jag.

älskar min danska telefon, har bytt språk och shit, julia dampar på mina sms.
på tal om julia ska jag leka smått med henne idag, typ till centrum och chillerilla.
saknar att umgås med folk, gör det för lite tycker jag.

xoxo

untitled 21.26

sega dagar är grejen helt enkelt.
soldag, oerhört mysigt, aldrig njutigt mer av en dag, enda negativa är min jävla urinvägsinflammation och jag är pissnödig konstant, dock har det lugnat ner sej nu.
tränade efter skolan.. eller hann glo en jädra massa på tv innan, men sen bar det av och vi körde ett benpass. kommer inte kunna gå imorgon, längtar ej. speciellt inte heller när vi ska läsa 50 sidor i vår bok, och jag är på sida 11?

jag vet att jag suger på uppgraderingar, men jag ska bättra mej!

xoxo ALOHA

make my dreams come true

kass på uppgraderingar, det är jag det
sitter för tillfället och väntar på att schulia ska sluta jobbet och komma hit, så vi kan hitta på någonting kul ikväll. Kom också precis hem från jobbet, mycket slit och jag trodde jag skulle dö, men nu sitter jag här, med ryggvärk. Vi har fått nya scheman, och palla att dom lägger en helg som jag inte kan alls på. Måste byta fort som fan.
jag vet inte om jag är pepp på ikväll, vet fan inte vad jag ska ha på mej, vet fan inte ens vad jag ska göra >.<

känns som att stämningen i klassen börjar bli allt bättre och bättre, och det tycker jag är fantastiskt, saknar sammanhållningen som för ett år sedan. Saknar sm3k som fan, skulle döda för att vrida tillbaka tiden tre år och strömmas med all den kärlek.




kyssar på stjärten, aloha!

kärlek på jobbet

dagen bestod av kassa pingislektioner, hitta någon som är sämre än mej! och lektioner som varar i... en kvart? älskar att ha Helena, hon är bra och grymt skön
drog till jobbet sen, blev placerad vid pommes fritesen i rushtid, vilket sög lite smått, och brände mej som fan på ena fingret. Fick beröm för att jag var duktig och hängde med trots att jag är ny. Sköna personer har vi allt, kärlek på jobbet helt klart! Ska jobba fredag och lördag, trodde det var söndag, men icke sa nicke.
Sitter och kollar på webtv just nu, för att se Duffy's första spelning någonsin i Sverige, på P3. Ska sitta och micka lite med robban sen också.
Har engelska nationella imorgon och historia prov, gash! ingen bild, och börjar 8.15 istället för 9.00 :C *cry irl moment*

men nu ska jag larva mej och ja, sånt

xoxo ALOHA

dålig tid på året?

bergochdalbanor suger, speciellt när det gäller ens humör.
man skrämmer folk, ber om ursäkt för det
man klappar till folk, förlåt emelie
och man är allmänt.. jobbig, för sej själv och omgivningen.

saker som gjorde mina dalar idag:
- pappa bad mej ringa farfar & prata för han mår inte bra, men jag kan inte. jag kan bara inte
- att jag slog emelie, förlåt igen
- att jag glider ifrån alla mina kompisar, och förstår verkligen inte varför, snääälla förklara?
- att jobbet vägrar ge mej ett schema och lala
- min jävla fucking allergi
- att jag fortfarande inte ringt mormor

saker som gjorde mina berg idag:
- att jag träffade jocke och pratade ett bra tag, länge sen sist.
- robert, för.. han är robert
- elina som sällskapade på tåg och promenad
- choklad
- lata lektioner

nu måste jag sova! eller snart, ska lyssna på great musik först.

xoxo ALOHA

resumé av helg

FREDAG:
skola och hämtade robert i skolan. åkte till fryshuset, emergenza och glodde på Untold som gick vidare med många röster (yey). Träffade många gamla godingar som Walker, John, Gurra och Grim. Slagsmål utbröts och jag och robban åkte hem trötta som fan och somnade efter många om och men.


kassa bilder, men bättre än ingenting!

LÖRDAG:
efter att tagit för sen buss från robert, kom jag hem och bytte om fort som fan och plattade hår innan vicki's middag. Mamma var generös nog och skjutsade mej till emelie. Fixa lite mer saker hos henne innan camillas bror kom och hämtade oss. Emelie hängde inte med i svängarna i bilen. Gick till fel hus till och börja med, woho!
Middagen bestod utav grymt mycket mat, och jag blev proppmätt trots att jag skippade lunchen. Trevliga nya vänner har vicki fått, bäst för dom behandlar henne bra, annars får dom med dom gamla att göra! Men i alla fall.. efter middagen blev det "upp till bevis", jag var med sandra, och vi ägde och kom tvåa. Efterrätten var mer pratsam än middagen, eftersom vi mjukade upp det lite med spelet. Bra konstruering vick! Avslutade med flera olika lekar och loso och jag var salladsplockare. Slocknade direkt när jag kom hem.
Grymt trevlig kväll, det bör upprepas igen!

SÖNDAG:

vaknade av samtal från robert. somnade om, vaknade en timma senare och robert anländer. Vi somnar.. (hehe). Tvättar, äter glass och tvättar lite mer. Sen drar han vid sex. Innan åt vi munkar, och han suger på "slicka inte bort sockret"-leken. Kom hem och lekte med webcamen. Glodde på Kat von D och parlamentet. Hann se på "the island" också. Grymt dålig film, fattade ingenting. Eller jo, fast ytterst lite.

sammanfattning: mycket sömn?

xoxo ALOHA

pannkakskalas

pannkaka pannkaka pannkaka, ge oss mera pannkakor.
sitter i datasalen och väntar på att klockan ska bli ungefär.. 10 i elva, för då ska jag och emelie luncha, för klockan elva kommer byggkillarna, och emelie måste kolla på niklas. Ska vräka i oss mat som huliganer. Sen blir det bild och leka med lera, hehe. Och fika med mamma och bror i centrum, sen bär det av att hämta pojkvän på skolan vid halv fem? fan, det låter som att han är ett jäkla dagisbarn.. och sist men inte minst: spelning på fryshuset och se untold.

go earthlover

våra kasperdockor blir fina små djur, min lättja är numera en lat björn.
lämnade in mitt bildkompendium idag också, väldigt bra, mia log extra mycket.
vi fick sluta en timma tidigare, älskar vikarier, speciellt helena som vi haft nu, skulle inte banga på att ha henne som heltidslärare. McDonken ringde också och sa att jag ska in på utbildningsdag på måndag och den 21a.
Men det roligaste var nog när det ringde en gammal och (väldigt) förvirrad tant, som började prata om att hennes telefon inte fungerade, och att dom precis vart och lagade den och att hon ska ringa tillbaka snart. Men om hennes telefon inte fungerade, varför kunde jag då prata med henne?

sitter och läser om hur man kan förbättra klimatet ifrån hemmet och hur miljövänlig jag är.
nu ska jag snart se till att plocka undan på mitt skrivbord och göra snyggt där för första gången sen jag och bror bytte rum. Sen blir det väl fler inlägg och läsning av about a boy.

xoxo ALOHA

22.47 fuzball

nu var det fotboll på tv igen, great.
manchester united - roma
jag är ett stort united fan så man blir lite bänkrad framför tv'n. tevez gör mål, woho! rooney kommer in, woho! starkt av rio ferdinand att spela hela matchen med haltande ben. nu tycker ni att jag är tråkig som bara pratar sport, men stå ut fifan :D

godnight folks!

image4

linnéa goes bodybuilder

skola som alltid, woho! ingen bryr sej.
efter skolan kom lottie över en snabbis för att tala lite. sen rullade jag vidare till simhallen för att träna med pappa och maria. Fick inte köra på allt för mycket idag, skulle inte kunna resa mej ur sängen imorgon. Fick ett månadskort, så jag ska köra på som bara den! kommer dock ha träningsvärk imorgon, men det går att leva med. träffade backas, stefan och jimmy från gamla klassen också. Pratade lite med Backas om återträff med sm3k.
pappa har suttit och lirkat lite med min dator, för den är grymt seg och jag vill bara döda den. men nu mår den bra och jag måste slipa lite på min lättja-karaktär och öva på engelskan till imorgon.

xoxo ALOHA

syrup and honey

ny dag, nya tag.
dagen börjar med talet, som sög apa penis. var mer nervös än inför elevkonserterna, varför det? fråga inte ens, för jag kan tyvärr inte svara. Vill bara spola tillbaka och göra allt från början igen, lugnt och stilla. Tack dock för all den bra responsen jag fick, trots att jag var som jag var.
Det mest underhållande för dagen blev bildlektionen som utgick ifrån att bilda karaktärer inför nästa projekt, som är kasperteater. Vi började med en exempel figur som blev: Lars God, grisbonde som bor med farmor Siv och lyssnar på country och hårdrock. Han såg ut som en jävla hallick också. Men sen fick vi grupper och personligheter som ens egen karaktär ska ha. Jag har en kasperdocka som är dödssynden lättja, hur fan skapar man en karaktär av det? Blev ledare för min grupp också, great! 

Imorgon blir det magpump med pappa och maria. Hoppas jag överlever pappas jävla pass bara, kommer inte kunna gå på flera dagar.

xoxo ALOHA

hallå vänskap?

jag har ingen riktig vän. jag har skit många som jag älskar lika mycket livet själv. men jag har ingen riktig riktig RIKTIG vän. jag hade en, och det var Lottie, men tyvärr kan jag inte kalla henne riktig vän längre, för vi träffas aldrig. vi har aldrig tid för varandra längre. jag saknar de tiderna med henne. när hon vill vara med mej så kan jag inte. och jag vill alltid vara med henne, men jag hinner knappt längre och jag vill inte ens fråga henne, för hon gör saker hela tiden och det är alltid sara som tar upp all tid. ifall vi ska umgås måste vi bestämma det mer än en vecka innan, och när själva dagen inträffar har båda glömt bort det. hatar att bli äldre, men man måste ju.
Jag kan längre sitta hos henne i evigheternas evigheter och bara prata skit och äta makaroner och sen gå ut med riko, för sen ska hon ut med sina bajskompisar. nej, jag tycker inte om hennes nya vänner, varför får ni prata med mej om, orka ta det här.

personer jag vill träffa NU: niklas, sm3k, lottie, frida, päx, spång.

ingen jävla rubrik

okej. jag dampar.
när man mår dåligt vill man inte höra hur dåligt alla andra runt omkring mår, för varför i hela fridens namn ska man tänka på hur dålig man själv mår, PLUS hur kass alla andra jävla personer mår. Det är ingen jävla tävling om vem som mår kassast, det är heller ingen tävling i mest uppmärksamhet. När jag påpekar att jag mår dåligt så vill jag få det sagt, så de runt omkring mej vet varför jag inte ler hela tiden. Behöver inget medlidande och fan heller inga utfrågningar om varför jag mår som jag gör.

var bara tvungen.

tack å hej, leverpastej

plus att folk har grymt svårt att kommentera bloggen, jag skrämmer väl bort alla.

the notebook

denna dag suger
har inte ätit.. sen jag åt senast. Provkukhelvete som inte alls gick bra, död åt samhäll. Kompisar som bara tänker på mat. Plus att jag är törstig som fan. Snart har man matte också, hoppas det är givande. Måste lämna pengar till douglas och gå till apoteket, plus till mamma. Vill bara lägga mej i en säng och dö.
vill ha kläder och vatten. Och vett i huvudet.

Enda positiva idag: julia

framtidsplaner

jag har extrema framtidsplaner människor!
1. ska jobba järnet i tills studenten, pengarna ska klirra in som småsten, eller vatten
2. efter studenten börjar min jorden runt resa. börjar med något speciellt, kanske F1-lopp? åker runt och back-packar i tre-fyra månader.
ska till asien och bli buddhist som jag alltid velat.
åka till afrika och träffa exotiska djur (skulle inte banga på sydafrikas vithajar)
till peru och kika på inka.
hamnar i usa och bilar igenom landet från öst till väst. på västkusten tatuerar jag mej. Tatueringen ska bli ett minne ifrån min resa. Eller så avslutar jag med F1-loppet, men tatuering i usa skall göras!
3. bosätter mej där jag känner för att bo, förmodligen i sverige igen. fast fan inte i järfälla.

detta ska jag göra, men fan inte ensam, så vem följer med?

btw, hej jag älskar DUFFY                           

grattis jakobsberg

Vaknade med pojkvän i famnen, i världens näst minsta säng. Frukosten blir på balkongen i vårvädret. Efter IQ-utmaningar osv går vi till viksjö i det fina vädret. Har äntligen bokat tid till färgning till brunt. Måndag 28 april 14.00 hos Jessica i viksjö (så alla vet det och kan påminna mej!) Träffar vicki som fixar böcker inför skoluppgift.
Våra vägar drar oss tre till jakobsberg som fyller 15 år idag, humor att jag var med på invigningen för femton år sen hah. Vi tog oss varsin Tasty's macka med 30%, helt klart värt. Träffar tekniskt sätt alla som går att träffa där inom loppet av en timma.  Robert åker hem och vicki och jag vandrar runt mer och träffar mer folk. Schulia kommer från jobbet och mår bajs, men hon blir gladare av oss. Vicki åker hem och jag och julia chillar i solen! (och jag köper örhängen billigt)

kortfattad sammanfattning av mina senaste fem timmar, hängde du med?

Nu ska jag väl kanske chilla lite innan schulia kommer efter sin middag hos mor, men vad ska vi göra ikväll? det har vi ingen idéer alls, kanske bio? men palla lägga pengar på sånt
märkt att jag kanske blivit lite, kräsen?

xoxo ALOHA


skolskit

sitter i datasalen och sliter på mitt bildkompendium som ska in idag. ska skriva om varje kategori som är 24 stycken, och ena har jag helt glömt bort och måste fixa bild till NU. Har en bildanalys att skriva om också, och den ska vara perfekt! en timma och fyrtio minuter har jag på mej. lite småstressad faktiskt, kommer jag hinna klart med allt? hoppas verkligen det, får fan inte hamna efter med någonting nu när jag ska börja jobba.

Ge mej en konstbild tack? och gärna förklarningar till alla fucking kategorier.
xoxo ALOHA

4 månader habibi

meep, hoppas blogg klarar sej med nya servern.
men skit samma! idag har jag och min älsk haft fyra månaders firande, fick rosor och pizza, mysigt värre.
tidigare idag åt jag glass med emp och lottie med sina barn, plus att jag tog mej till donken och fixade introkit. Tidigare idag bestod utav hödljudda personer som alltid och trevlig mentorstid, äcklig mat och lärare med brutna armar och utan röst. Fick tillbaka min redovisning, fick G-, men när Louise gått igenom lite mer nogrannt (man ser absolut inte vad hon skriver, för det är så.. missbildat) ändrade hon minuset till ett plus.
älskar att kika på julias mctime, man lär sej lite också, hehe.

Imorgon blir det mattetest, plugg /och gympa, sen hem och tvätta, och plugga massa mer!

xoxo ALOHA

RSS 2.0