En annan dag jul..

Hemkommen från kaoset i storstaden. Mellandagsrean var i fullt ös och man dog överallt. Fynd fick man med sig hem, dock ingen klänning eller skärp, men det skall skaffas med Josefine på söndag!

Vad som köptes:

- Lila byxor från Weekday
- Knallgul stor tröja från Att.
- Underkläder från Lindex.
- Lila långärmad tröja med knappar här och var från H&M.
- Halsband från H&M.



Coldplay - Lost

Dagens låt, veckans låt, bästa låten framöver:


Och sen var det förbi..

Julafton förbi, och träning komma för att bli av med all jäkla julmat!
Min julafton var väldigt bra, fick fina presenter och glad blir man alltid. Dock har jag inte önskat mig något speciellt denna vinter, för jag känner att jag nu har allting, och inget saknas i mitt liv. Kanske därför inga presenter gav en besvikande min? Klapparna bestod mest av pengar, smink och typiska tjejsaker, inget stort, men jag krävde inget sådant. Idag har jag varit iväg hos mormor och morfar och julfirat lite extra, eftersom vi inte var med igår. Och morgondagen tills sin ära kommer ägnas åt shopping i stan med mor min, och kvällen skall umgås med söta Emelie och boka biljetter till Coldplay.



The Christmas Conclusion

Jag har ingen som helst ork att blogga på lov, varför? DET ÄR LOV! Tror faktiskt att jag skrev exakt samma mening i somras någon gång. Jag har fullt upp med umgängen hit och dit, och nu även två jobb att hålla koll på. Sen med tanke på att det är Julafton imorgon (känns inte alls som det), så är det extra mycket tid man kommer spendera utanför datorn. Dock kommer min julafton säkert sluta vid datorn, skulle inte förvåna mig.

Erik Hassle



man kan säga att låten är tillängad Marcus.


Julavslutning

A hallelujah moment.

http://svt.se/content/1/c6/48/91/86/glaskula_461_300.jpg

Nu dog jag.

Blev lite hängig när julia gick (sällskapssjuk?) och valde att göra mig en kopp äckligt te och placera mig i soffan med pappa. Pratade sönder hela tv-programet för honom (ber om ursäkt, eftersom du läser detta) och när han valde att inte se på tv med honom mer, pratade jag ännu mer. Delvis om att alla britter ser ut som Prins Harry, dock en aning missbildade. Förstår inte vad som hände med mig. Hela dagen har jag varit tyst, och så fort jag kom hem får man inte tyst på mig. Tror det har med Julia att göra, vi pratar lika mycket båda två.

Måste påpeka att jag har gigantisk värk i korsrygg, skuldror och knäveck. Inte för jag gjort något, men tror jag har problem med ryggen. Pappa ska ta mig till en kiropraktor,
eller heter det ortoped? Nu ska jag lyssna på Britney Spears - Circus och bestämma om den är bra eller ej.
   PUSS



Hur grönt blir rött.

Inte för att det direkt syns på bild. Men man kan inte säga att det är grönt längre, vilket det faktiskt var i vissa ljustillfällen. Färgen jag hade döpte vi till grön-brun och jag gillade det inte alls. Denna färg är röd, och jag kan hur lätt som helst se om jag skulle passa i rött hår eller inte, och det skulle jag. Tack Schulia.


Thursday or what?

Måste diskutera dagen också.
Dagen började med tidig morgon, tidigare än vanligt. Anledningen var för att jag inte ens hade börjat på svenskan som skulle vara inne idag, och valde att gå till skolan två timmar tidigare. Creeds till mig. Dock blev jag klar tidigare än anat och insåg att jag kunde sovit en halvtimma extra. Tråkiga lektioner och pasta till lunch. Det var inget direkt julavslut som det brukar vara. Det juligaste som skedde var väl att Louise satte på julmusik för stämningens skull. Efter många om och men hamnade jag senare hos min kära Josefine där vi fikade, pratade skit och även om sommarresan, som lutar åt att vi hamnar i Turkiet, dock har jag ej diskuterat detta med mina päron som kommer läsa detta, good work Linnéa!
  Jag ska snart ställa mig vid spisen och laga lite mat till Julia som om en timme kommer hit för att färga mitt hår, och som vanligt kräver hon alltid mat på bordet. Färgningsresultat kommer senare möjligtvis.



ES2b goes public?

Fick i mitt förra inlägg en kommentar från någon vid namn "bloggprojektet" som "slumpvis" valt ut vår klass i hela stockholms län och stalka oss ett tag framöver. Dock tror jag att det är vår kära lärare som har denna blogg, sorry Linda om det är du. Men lite rart att se andra skriva saker om en själv. Vi är ungefär 30 i klassen och tror att mer än hälften av oss har blogg. Okej, vår klass må vara rolig att följa, med tanke på att ingen dag är den andra lik. Får väl se hur det hela går till väga.



Make a difference



Eftersom man ständigt uppgraderar sig med nya mobiltelefoner, iPods osv, slänger man allt gammalt skräp i en låda. Min sån låda är så full att den börjar att gå sönder. Jag har inte velat göra av med någon gammal mobil, flera par trasiga hörlurar och annat elektroniskt elände, för jag visste att jag ville lämna in detta på ett ställe där detta återanvänds. Men jag visste inte vart man kunde göra det. Men med hjälp av mobilkompostens hemsida, fick jag reda på att jag kan gå ner till centrum och göra det redan imorgon om jag vill. Jag tycker du bör göra samma sak. För pengarna går oavkortat till Plans miljöprojekt för barn.

.


I'M A PROUD MEMBER OF THE ROCK N' ROLL FAMILY.

Underbar unge!



Bluuuhd?! Baby djugga? Not funny..

Today was gonna be the day

Hemma igen efter en kort men ändå lång dag. Efter skolans trista idioti gick jag med Charlie till centrum för att hon skulle finna en röd klänning tills på fredag. Hon hade inte hittat någon på hela dagen igår, men med mig hittade hon en i första bästa butik, tack vare mig? Jag införskaffade mig hårfärg och vill ha det färgat innan helgen, så jag hoppas att julia kan snarast! Stötte även på min mor några gånger i centrum. Väl hemma igen blev jag utdragen på äventyr och kom levande hem igen ett tag senare.
Nu har jag suttit och lekt med bilder på mig själv, för det har blivit några idag. Förstår inte varför man lyckas perfekt vissa dagar och andra vill man enbart undvika speglar för att ej få en skymt av sitt äckliga ansikte, eller hår om det är det som knasar.




 

It's a Bitter Sweet Symphony

Denna låt utnämnde jag till världens bästa som sjuåring. Den är fortfarande bäst och kommer alltid vara det. En riktig powerlåt. Låten är gjord av The Verve. Men detta framträdande är på Live8 för tre år sen med Coldplay och The Verve's sångare Richard Ashcroft. Självklart låter låten annorlunda på studioversionen, men det sägs att musik alltid är bäst live.


Viva La Vida

Nu är det packat och klart, enda saken som återstår är biljettköpet. Men jag och Emelie ska på Coldplay den 22 augusti på Stockholms Stadion.


Casual Monday

Jag kom hem från skolan för cirka en halvtimma sedan. På måndagar sker verkligen ingenting. Går upp vid sju och traskar till skolan vid klockan kvart över åtta för ensemble. Idag kraschade min röst bokstavligt och jag hostade nästan blod, äckligt som fan. På min en och en halv timmes rast satt jag med emelie i biblioteket och försökte studera naturkunskap, men det kan ingen påstå gick bra. Vi satt och gissade vad den andra lyssnade på för musik genom nynningar. Dock  kunde vi inte plugga, för hela skansens apor var där och förde liv.
Med pepparkakor i högsta hugg och törstade efter julmust meddelade vår natur-lärare Karin att lektionen bestod av att tillverka tomtebloss. Sen dog vi på dom skit äckliga chicken nuggetsna och gick hem. Om tre timmar ska jag ta bussen till jobbet, inte direkt så jag längtar.

Det går rykten om att vår skolkatalog anländer till brevlådor imorgon. Denna katalog må vara väldigt efterlängtad, eftersom det skulle ta fyra veckor, och det hade gått fyra veckor på höstlovet. Vilket var ungefär en månad sen? Vet dock redan hur vårt klasskort ser ut, men man vill ju kolla på alla andra.



Jefla helg

Sönderjobbad två dagar i rad. Jag jobbade fyra ynka timmar igår, men kändes som elva timmar. Aldrig mått så dålig och aldrig fått så lite gjort under hela mitt arbetsliv. Idag var dock en mycket bättre dag bestående av tre timmar av skratt. Tack tjejer (och delvis killar) för att ni räddar mina veckoslut! Tog mig en omväg hem för nöjets skull och tycker det är fel av sl att ändra tider på bussar och tåg. Stryk bör dom ha!

Om sisådär en timme rullar bilen åt min fars håll, och man är tillbaka till verkligheten.


Skitsverige

Just nu orkar jag inte med detta äckligt kalla och regniga sverige. Jag vill åka till ett land med vackra vita stränder, palmstråparasoll och inte ett moln på himlen. Vart kan det vara?


Imogen Heap

Så mysig låt, liksom som alla imogen heap's låtar. Let Go, som denna heter, är med i The Holiday. Låter precis likadant på studioversionen som live. Notera att det är Zach Braff som presenterar låten.


James Franco <3




PUSS

Så var torsdag nästan över.
Gick till skolan tidigare för att plugga matte med emelie, som jag kommer faila hårt på imorgon. Sen skön engelska lektion som bestod av att glo på "the holiday" på trästolar och bryta nacken att titta på den lilla tvn, samma visa sker imorgon. Lunchen var inte så dålig. På svenskan höll jag tal. Jag tyckte det gick bra, och fick väldigt mycket bra respons av mina kära klasskamrater. Jag dog på naturkunskapen och ensemblen går som det alltid gör.

Nu ska jag försöka ta mig an matematiken, men det kommer aldrig hända, för jag är ovän med den för tillfället.

Crazy Train



Dom trettio första sekunderna äger, sen är väl hela låten lite mer, nja. Är inte Ozzy's största fan kanske.

Brainwave.

Inte det roligaste att sitta och vänta på att insider ska börja om två timmar. Speciellt om man egentligen inte vill se det. Något annat (o)vettigt på tv kanske?




Allt är relativt

Sitter här med mitt tal. Allt är klart! förutom att jag inte sett insider-programmet som går av stapeln ikväll vid tio tiden. Annars är det packat och klart, på en halvtimma. Fan vad grym jag är.

Skoldag med sjukan idag. Dök upp på matten och var helt utslagen. Empan och jag ska köra hård träning i biblioteket imorgon bitti inför provet på fredag, annars kommer jag att faila! Inte alls bra med tanke på mina höga drömmar och krav angående matte C. Sen blev det kemiprov. Fail på det med, klagade på febern som gjorde mig snurrig och tappade all fokus. Karin må gått på det. Lunchen sög. Idrotten skolkade jag ifrån, men kan inte göra så jag själv får koma av all feber? Sist men inte minst bild som jag gjorde julkort på. Mycket underhållande och det slog mig att jag fortfarande målade som jag gjorde i sexårs. Valde då att lägga mer tid på kort nummer två. Gick en halvtimma tidigare hem i snöregnslask.
Inte okej.

Har även insett att jag skriver som en kratta, eller mer som en kille?

skola



Jag har bytt ämne till mitt tal, som ska framföras imorgon. Oops

Jahapp.


Sjuk idag med. Dock mår jag bättre. Smög förbi skolan när dom hade lektion och plockade upp papper angående kemin. Tog sen en promenad runt viksjö innan jag handlade mat på ica. Ligger här nu och skriver lite på mitt tal samtidigt som jag ser på Project Runway. Men borde egentligen satsa mer på talet och även kemin. Jävla skolskit :(


Miranda Kerr

Ibland vill man bara vara i någon annans skor, och jag vill vara i Mirandas. Varför? Titta på henne liksom! Plus att hon har världens snyggaste pojkvän.


Smells like a teen spirit.

Har legat i soffan åtta timmar i sträck. Eller kanske nio? Mår så jävla dåligt. Det blir nog inge skola för mig imorgon heller. Anledningen är som sagt för att jag är sjuk, och lite delvis att jag ej är klar med mitt tal. Funderar på hur det kommer att gå med det. Tror jag ska ta mig an att skriva på datorn istället för hand, känns som det enklare altenativet. Vet nästan vad jag ska skriva om. Har börjat med en inledning, men hur ska jag ta mig till väga? Det är den stora frågan.


sickness

vaknade imorse med illamåendet i hela kroppen, först träningsvärk och sen yrsel. Tog tempen som visade 38.9 grader. Svor över det hela och la mig bredvid Robert igen. Vaknar nästa gång vid tio. Robert försov sig, förlåt.
Har nu bosatt mig i soffan med läxor som måste göras, telefoner av alla slag, täcke och kudde, datorn och choklad. Funderar på att ta mig en dusch, för jag luktar sunk. Sen äta lite och självklart plugga.




Disco

Har kraschat ner i mammas soffa med mjukiskläder, dator i knät och tv'n påslagen. Har jobbat sju timmar, och är helt SLUT. Med tanke på att jag inte mådde så bra från första början, tom mage och alltihopa, trodde jag inte att jag skulle överleva dagen. Tack gode gud har jag såna underbara medarbetare som förgyller varenda minut. Vi hade en period på kanske en halvtimma-fyrtio minuter då det inte var några gäster alls i resturangen, gash, harmoni!

Nu har jag som sagt bosatt mig här i soffan och kollar på
Britney Spears - For the records på trean. Så jävla cool brud må jag säga. Det handlar om hennes comeback och jag kan verkligen inte slita ögonen från tv'n. Allt från inspelningar, dans-auditions till hur hon mådde och lalala.


Väntar på Jossan också, hon är på bio ocyh ska krascha här.

Krascha är nya ordet, use it.

My friday

Min fredagskväll bestod att sittandes i mitt rum och desperat hitta någonstans att dra till. Inget verkade lovande, så vi gick ut. En dum idé enligt mig och mina fötter som dog av kyla. Efter många om och men beslöts gruppen att splittras. Julia åkte till donken med sin mor, lottie gick hem och jag och niklas hamnade på Emils som hade utförsäljning. Hann skrämma livet ur Julias pojkvän och skämma bort mig totalt innan jag försvann därifrån. Niklas drog hem och jag gick  (sprang) till jakan för att hoppa på tåget. Missade tåget och tvingade Marcus att gå av. Stod med honom i någon timme på jakans station, innan hans buss kom och jag rullade vidare till övernattningsställe. Kraschade i säng vid fyra och upp som en lärka vid halv tio.

Idag mår jag illa, förmodligen för att jag inte har någon föda i magen. Har tagit mina tabletter mot allt möjligt och fick en tablett som man ska bli pigg av, enligt min far. Han är hemma från Bryssel och vi ska träna om typ en timma, vi dissade joggningen hårt i morse.


 

Score på fredag, lördag sammanfattas senare.

My bad

Alltså jag bör straffas för att vara så kass på detta. Men jag har haft mycket att göra och lalalala, sen är det ju helg nu, så ni kanske inte får höra något ifrån mig fören på måndag. Kanske kastar iväg lite inlägg imorgon efter jobbet, för jag slutar ju 22.
Kan meddela om att jag har gjort manikyr idag, skitkul, mysigt men fan vilken tid det tar. Ikväll ska jag ut med Julia och folk och se vad som händer sen, hmmmm..


Något som varit ytterst störande idag, och kommer fortfarande vara det är att Comviq's nät lackar och levererar inte mina sms, bör man tacka?

Patetiskt

Shit, jag är sjukt pigg. Vaknade vid halv sju och började tvätta vid sju (förstå mitt engagemang!). Diskade och har dammsugit, börjar inte fören om typ en halvtimma. haha.

pokerface

Tröttnade på pluggandet som ändå sjönk till botten som en sten. Jag kan inte svenska, bör vara förbjudet för mig att studera ämnet, för jag suger! Ska bli av med all mitt hat genom att städa. KUL.
Hur har din dag varit?


SUCK

Jag orkar inte med våra berg med läxor som ska vara färdigställda inom två veckor. Orkar inte med tal, orkar inte med att tvätta, orkar inte med att laga mat, orkar inte med att göra något. Har bestämt mig för att spendera hela min kväll på mitt golv med en kopp te, eller flera, med försök att minska dessa berg. Dock ringde min mor och påpekade att jag ska följa med henne och handla, suck.


Bara jag som vill att formel1-säsongen ska dra igång igen?

Robin.b

Jag har inte tyckt om honom tidigare, ansåg att han inte var gjord för Idol. Men när han sjöng den här låten, blev jag stum. Speciellt på hans inledning, jag grät. Mesigt, men sån är jag. Han är en idol nu. Dock vet jag att jag har träffat honom någonstans, men vet inte vart. Skit jobbigt.


I'm back, in black

ojoj, har verkligen inte tid för sånt här längre. Men måste fan slänga in inlägg lite då och då.
Helgen var mys med bowling och hela fadderuttan, dock mådde jag verkligen piss i söndags, men man klarar sånt. Igår firade jag och Robert ett år som tillsammans. Förstår inte att det gått så fort. Känns som att det var första december 2007 igår. Men tiden går fort när man har roligt! Igår var en lyckad dag. Vaknade med present i ansiktet som var en parfym. Efter skolan hämtade han mig och vi åkte till stan och åt på kunghallen, jag shoppade lite och sen såg vi "burn after reading" på sergel. Sjuk film, men bra i alla fall.


RSS 2.0