1833

Idag då, vad har jag hittat på?
Jo, blir väckt av Lottie. Eller nej, hon hoppades på att hon skulle väcka mig, men det gjorde hon inte, så jag vaknade av mig själv, fem minuter efter att hon hade ringt. Åt mig en onyttig frukost, tog mitt pick och pack till sumpan och tränade med Lottie i ungefär en timme. Hade ingen energi kvar i kroppen efter det passet, så jag åt mig en sen lunch på donken efteråt. Inte så jäkla king faktiskt.
Nu har jag varit död sen klockan tre, och inte gjort ett skit. Känns bra. Bra tisdag.


Jag och Riko igår

Min helg.

Jag vet att jag suger på att uppdatera, fick en diskret utskällning av min moster i söndags för att jag skriver för sällan. Men vissa dagar glömmer jag bort blogg-jävlen.
Kan berätta att min helg var kanon! Slutade dock med att mycket pengar försvann, men utgångarna låg på topp. I fredags var vi ute och firade Frida, började på The Irish Bishop med lite öl och trevligt sällskap. Sen drog vi till 360 där det blev allt suddigare och suddigare, men fan vad roligt det var.

Becca, jag, Frida och Fridas klasskompis?


Lördagen var lite hårdare mot kroppen, jobbade sju timmar och tog mig en koffeintablett på kvällen för att piggna till. Drog till pg med Camilla, Hanna och Sara. Vann två shots från shottävlingen. Hamnade självklart på mp, där Hanna lyckats fixa gratis vip-bord. Drack jättegoda drinkar, och väldigt mycket mindre god champagne. Drog hem med Patrik vid två, och vaknade INTE upp bakis på söndagen. Hurra!

Hendrix.

Idag skulle han ha fyllt 68 år, så idag blir det Jimi för hela slanten!


Och så var det fredag.

Klockan är bara åtta, och jag har redan hunnit bölat två gånger åt havregrynsgröten. Ja det är sant. Men den "exploderar" i micron, och har gjort det de senaste tre dagarna. Slutade med att pappa fick göra min frukost.
Dagen består av skola, träning och jobb. Sen ikväll ska vi fira att Frida fyllde arton i onsdags. Först på irländsk pub, sen drar vi vidare till nype!

Jag och Frida i vintras och två helt random.. hehe

2010-11-25

Har inte ord för hur trött jag är, så skittrött får duga. Vaknade vid tre i natt och kunde inte somna om. Började smågråta lite i sängen för att jag insåg hur viktigt det var att jag somnade om. Tänkte för stunden att jag skulle gå upp och börja plugga matte på en gång. Men nej, efter några tårar snarkade jag vidare tills pappa tände lampan i rummet vid fem och sa: UPP! Upp klev jag och uppe är jag. Har pluggat sen fem. Har prov vid nio. Om någon undrar varför jag inte pluggade igår så är det för att jag jobbade 11-20, och kom hem och dog i soffan.
Efter provet ska jag till umo för rutinkontroll, jag vill inte!!! Får ångest varje gång jag ska dit, även när det gäller små idiotiska saker.

NEJ men om man ska plugga i en timma till då. Trött och sliten tjej.


Julklapp!

Årets julklapp på jobbet kom idag! I år får vi välja en sak från hemsidan supekortprofile.com. Har ringat in det som jag är sugen på att klicka hem, men har inte riktigt bestämt mig. Vill tänka praktiskt och kanske klicka hem något som jag slipper köpa sen när jag flyttar hemifrån. Men hjälp mig lite, vad ska jag beställa?



Vitt.

I Japan finns det pandor, men alla bor på hem.


Pigback.

Åkte till lotties skola som sagt, och hängde där hela dagen, kändes det som hehe.. Hon gjorde någon uppsättning, svinrygg heter det, hur säger man det på engelska? Pigback? haha


Måndag igen.

Ojoj, så var det måndag igen.
Gick upp ganska tidigt, eller väldigt tidigt idag. Klockan åtta för att vara exakt. Tänkte ta mig till gymet och sen dra och sola innan jag besökte lotties skola. Men jag bangade på att sola efter jag hade sminkat mig, fail. Och nu insåg jag att jag inte hinner träna innan jag ska gå till tåget. Har ingen träningsvärk från gårdagen bodypump, say what? Låg som död efter att ha kört plankan igår. Får öka lite vikter på torsdag då det blir mera bodypump.

Har även betalt första betalningen till Italien, så nu är det på gång, på riktigt!

Snart blir jag granne med denna byggnad!

LÖRDAHG

Oj här händer det fan inte ett skit, men lid av det.
Ska snart bättra på gårdagens smink, men först en tvättning av håret på tre minuter. Och eftersom jag inte har ork eller kunskap för att laga mat så ska jag snart hem till Sandra som gör det åt mig. Där kommer även några av mina favorittjejer vara också. Sen lär vi hamna på mp. En lördag i all sin ordning!


Så här glad blir jag över att jag ska få mat av Sandra!


The deathly hallows.

Bion igår var awesome! Jag och Josefine träffade Niklas och Karin där, och hemvägen bestod av heta diskussioner om vad som händer i boken. Vi måste ha avslöjat en hel del för människorna runt omkring, med tanke på att vi alla i princip skrek istället för pratade. Men det har ju sin charm det också. Nu är det bara att vänta ett halvår på nästa film!
Men idag är en annan dag, en torsdag om ni har missat den det. Snön yrar utanför, ser rätt mysigt ut, men det lär det ju inte vara. Ska snart till skolan, och sen ska jag luncha med min Jullebulle. Jobbar också 15-19 idag. CASH.

Bellatrix Lestrange

BIO IKVÄLL!


Uprising

Ska till jobbet om en halvtimma, måste sysselsätta mig..


Hur bor du
: i lägenhet, två stycken faktiskt
Brukar du komma i tid: jag är jäveln som är där 5 minuter innan alla andra
Hur lång är du: passet säger 166 cm
Kan du laga mat: ja, eller beror på vad du vill ha och äta
Vad jobbar du med/pluggar du: jag arbetar som delikatessbiträde
Vad har du på dig just nu: jeans, vit långärmad tröja och mammas kofta
Har du någon fobi: spindlar och mörker
Hade du en bra kväll igår: ja, dock var den lagom seg
Vilket är ditt senaste inköp: choklad, frukt och knäckebröd
Din favoritdryck på morgonen: kaffe!!!!!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: lönen haha
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: en skål, tappade den i diskhon
Vem pratade du med senast: lillebror
Varm favoritdricka: kaffe!!!!!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: P2! eller somerby päroncider, omg vad god den är
Saknar du någon just nu: lottie, julia och patrik 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: stör mig på småsaker, så inte speciellt mycket!
Någon jag stör mig på: hehe, inga namn nämnda
Intressen: umgås med mina underbara, måla, sjunga och dricka alkohol (bra kombi)
senaste person du kramade: lillebror
Senaste person du ringde: patrik
Senaste person som ringde dig: lottie
Vad drack du senast: kaffe!!!!!
Vill du ha barn: ja
Längtar du till din nästa födelsedag: ja, 20 here I come!!!!!
Har rakat dina ben någon gång: nej aldrig, har en granskog på benen
Är du sugen på något nu: borsta tänderna 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: tre kanske
Använder du hudkräm: om jag orkar
Attraheras du av män med skägg: beror på hur mycket skägg, men stubb är nice
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: nej, men jag har en mamma som gärna gör
Röstade du i det senaste valet: ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: det kan bli bättre, men ska fan inte klaga
Vilken låt lyssnade du senast på: Muse - Uprising
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej
Vad tycker du är äckligt: korv 
Har du pengar på mobilen: ja, abonnemang hallååå

New boots.

Har fått nya stövlar av pappa, I love them!


1444

Slappar dagen nummer 1. Vaknade vid tio och skulle göra frukost. Fanns ingen frukost, så jag ställer mig och kokar ägg. Glömmer bort tiden på äggen och de blev inte som planerat, men det gick att äta. Tog mig en dusch och tog tag i saker. Har dock inte tagit tag i matten än, och har inte gått och tränat. Men jag vill inte gå ut i detta piss-väder. Har ingen inspo längre och vill vara sysselsatt varje dag.
Ska gå till konsum nu och köpa saker som jag lyckats tagit slut på. KUL. nat.


En söndag ba.

Hemma hos pappa nu efter en och en halv vecka hos mamma. Gårdagen var skitkul hemma hos Steph, och på mp, men fan vad dött det var. Drog hem vid ett för att jag var så otroligt trött. Idag har jag bara chillat galet. Patrik kom hem till mig vid tio i morse, och stannade tills formel1en var slut. Sen rörde jag över allt mitt pick och pack och vandrade hem till min käre far som blev uppvaktad med toblerone.
Nu sitter jag och kollar på Wanted. Nada mas.

Vem tycker INTE att Andreas från Ensam mamma söker är snygg?!

and off i go.

Drar och firar Steph nu, HEJSVEJS!

Nej.

Blir inget vettigt nu, bara info om vad jag ska göra fram till 20 ikväll.
08.30-11 = SKOLA
12-20 = JOBB

ska gå om 35 minuter. vill inte, JAG ÄR TRÖTT.

Senare torsdag.

Dålig uppdatering blev det i alla fall. Hehe..
Men provet gick bra! tror jag, hoppas jag. Har lyckats köpa mig en julklänning och en nyårsklänning. Så behöver man inte tänka på det sen. Köpte även present till Stephany, men det får hon inte öppna förrän på lördag, då jag ska ha på mig julklänningen. ÅH DEN ÄR SÅ SNYGG. Lägger upp bilder på dem imorgon, orkar inte riktigt idag.
Sen kom Jossan över på middag, och hon lämnade byggnaden för ungefär 8 minuter sedan. Trevligt vare!
Men nu ska jag däcka i säng och förbereda mig inför morgondagen. PÖSS.

Jag och Ko'n i somras.

Torsdag.

Är trött tjej. Har inte fått i mig något kaffe än, så det kan vara därför jag är trött tjej. Om en timme (typ) har jag matteprov, och jag är inte exalterad! Men det måste ju göras. Efter provet ska jag till gymet och göra mig av med min orolighet, för den lär inte försvinna innan eller under provet, så efter blir bra. Sen ska jag hämta mina skor som är på lagning, och sen tar jag mig en tripp till kista för att köpa present till Stephanö.
Men vi lär hinna trycka in ytterligare ett inlägg idag. För det har jag bestämt.


Onsdag.

Tidig morgon med kaffe, havrefras och massvis med bär. Lyssnar på bandit och ska kolla hur mycket pengar som kontot mitt innehåller, för idag fick vi LÖN!
Ska snart åka/gå till jobbet. Har inte riktigt bestämt mig om jag vågar ta chansen och åka en buss som kanske glider av vägen, eller om jag ska frysa lite extra och gå hela vägen till jobbet. Igår när jag skulle hem valde jag bussen, för vem fan vill gå i snöstorm? Men när vi ska åka upp för nyårsvägen så står det redan en buss där, som har ställt sig över båda körfälten. Vad gör vår buss då? JO han backar ut på Mälarvägen (görvälnsvägen). Trodde först att vi skulle dö, men nej jag lever! Världens bästa busschaufför.
Nej men tar man sig till jobbet och fortsätter min utbildning, som btw är skitkul! Ska lära mig filea fisk idag haha. Sen kommer jag sitta och plugga hela kvällen, för imorgon bitti har jag mitt första prov...

Snögg tjej.

Gårdakvarnar och skit.

Kollar på Felix stör en ingenjör, är jätteseg och ska snart i säng. Håkan spelas på spotify och det kunde nästan inte bli en mysigare måndagskväll. Imorgon blir det jobb och ska lära mig en ny avdelning på arbetet.


Ema.

Ja, men om man ska ge sin egna åsikt om ema. Eva Longoria var duktig som host. Jared Leto var som sagt SNYGG. Fast det är han alltid. Jag hoppade upp och ner i soffan när Slash klev in på scen, bokstavligen. De artister som jag tyckte var duktig på scen var kings of leon och linkin park. De andra var för mesiga, eller för krassliga i rösten. Tyckte att till och med Gaga som inte ens var på plats gjorde bättre ifrån sig än vissa artister på scen. Rihanna SÖG, och Katy Perry kunde gjort bättre ifrån sig. Kid Rock var bara pinsamt och både Kesha och Miley Cyrus borde växa upp lite.
Men i stora drag var det helt ok, men tycker att ema 2009 var bättre. That's it.


Jared. Leto.

Jared var snygg igår på Ema, han är snygg på sin cykel också.


La Familia.

Lördagen i bilder:

Min helg.

Haha, jag bloggar verkligen inte på helger. Inte min grej helt enkelt.
Men den här helgen har också varit bra! I fredags blev det först att föra hos Nille och sen begav hela umgänget till mp. Där blev det dans för fulla muggar och drog hem till Patrik vid två. Vaknade tidigt i lördags (wtf?) och drog hem vid ett någon gång. FAN VAD ILLA JAG MÅDDE. Men bara att bita ihop och åka till viksjö och fira att mormor och morfar varit gifta i 45 år! Fem år kvar till guldmedaljen. Men mådde fortfarande kasst. Tack gode gud så har jag underbara kusiner och lillebror som tog hand om mig. Åkte hem och däckade i säng vid halv elva. Underlig lördag..

Idag har jag vaknat tidigt, mått bra och fortsatt på det spåret. Mamma hade gjort amerikanska pannkakor till frukost, och vid tre tiden gick jag och tränade med bakis Lottie och hennes mamma. Nu sitter jag i soffan, inväntar hamburgare och kollar på formel1. UNDERBAR SÖNDAG!

Mysig söndagsfrukost med familjen.

Kurva.

ÅH JAG BLIR SÅ FRUSTRERAD! Vet inte var mina hemmanycklar till mamma befinner sig. Har sökt igenom hela lägenheten och vänt upp och ner på det mesta. Upprepar scenariot då jag kom hem från mamma till pappa och jag säger högt och tydligt: "Men jag lämnar nycklarna hemma, för de behövs inte" MEN VAR ÄR DEM NU DÅ!?!?! Förstår inte varför det alltid är mina saker som försvinner... Eller jo det gör jag. Men det börjar bli lite jobbigt nu. Hatar skiten.. ska vända på lägenheten ytterligare en gång när jag kommer hem från skolan.

Btw, vi hade skitkul igår kväll! bara så ni vet..


Peppad tjej!

Intervju-fikan gick bra och snabbt. Känns bra, och hon ska höra av sig någon gång nästa vecka.
Men nu ska jag byta om till jeans, skiva kassler och laga mat samtidigt som jag tittar på the Big Bang Theory. Ska till PG vid klockan åtta. Ska ringa och övertala Charlotten min att hon ska följa med. Sen har jag lyckas övertala August och Linus, det lyckliga samboparet. ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT NI ÄNTLIGEN HAR FÅTT VARANN <3<3

Men back to reality, kan ju inte springa runt här naken hela kvällen.


2010-11-04

Klar med matten för idag, och idag var jag smartast i klassen. Svårt att tro, men sant! Stolt tjej är jag i alla fall.
Sitter nu och äter någonting som ska föreställa lunch och lyssnar på Daniel Ray-Adams nya album, duktig kille det där. Ska snart in till stan och ha en intervju-fika. Lite spänd är jag, men meddelar senare om hur det gick.
Efter stan ska jag umgås med Jullan, damen från Afrika. Ikväll blir det PG med mina fina och underbara.


Saul Hudson.

Idag vaknade tidigt. Klev upp ur sängen vid kvart över åtta. Anledningen var för att mamma ringde och meddelande att Slash var med på bandit. Jag försökte skita i det, och ville bara somna om, men det gick inte! Så upp klev jag och  satte på webbradion. Kände nästan för att åka in till Ringvägen och träffa Slash. Sen tittade jag trött ut genom fönstret, beskådade pissvädret och sa: haha, fan heller!
Men resultatet blev en glad Linnéa som hör sin idol prata med Bollnäs-Martin.


The Catalyst.

Någonting som jag ska börja lägga ut varje dag. Dagens låt.


.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Great! Då vet jag att jag är på rätt spår i alla fall.


WeekEnd.

Oj, här dog bloggen lite. Men det har hänt för mycket saker, eller för lite ointressanta saker i helgen. Kan väl vara snäll och ge en snabb resumé.

Fredag: Firade Camilla och Vicki hemma hos Camilla, sjukt kul var det. Men jag åkte inte med brudarna in till stan. Var duktig tjej och däckade i säng vid tolv någonting..
Lördag: Jobbade lite, drog hem med Lottie och inväntade trevligt folk. Sen kom Sara, Camilla och Jessica. Föra lite, spökade ut oss lite. Sen drog vi till mp i tid och hade galet kul. Patrik och jag drog vid ett, halv två.. två... någonting.
Söndag: Hade världens mysigaste söndagsmorgon. Sen skjutsade jag hem bakisbarnet och åkte själv till jobbet. Precis som det borde vara.

Slutsats: BRA HELG. Jag gillart.

RSS 2.0