LUNCHA.

Idag blir det en lunch med underbara Sara i stan. GILLART.
Sen ta tåget tillbaka hem och jobba 15-19.


H.P.

Insåg nyss att jag måste läsa om sista Harry Potter boken, för jag fattar nästan ingenting av trailern. Läste ut boken för tre år sen och det börjar bli lite suddigt av vad som egentligen hände. Men jag är galet pepp på bio i november!


Drop/Dead/Gorgeous.

Kollade nyss klart på Viva Las Vegas. DAMN vad snygg Ann-Margret är.
Sen är det ju bara en bonus att hon är svensk, och spelade mot Elvis.


wednesday.

Less på folk. Men ikväll ska jag umgås med underbara Sandra och Camilla. Tack gode gud för bra männsikor.


My rome.

Hit ska jag flyga, hit ska jag ro. Hit ska jag flytta, här ska jag bo.
Samla alla pengar som finns, och sen blir det språkresa till Italien/Rom i antingen sex eller sju, eller till och med åtta veckor. Ska bara få hem en broschyr och se om de erbjuder vad jag vill ha, sen så är det bara att tuta och köra. MEN.. jag ska dit. För jag måste härifrån.


1311.

Sitter här och trycker i mig största frukosten på länge; havregrynsgröt, två äggmackor med avokado och kaffe. Nu behöver jag nog inte äta framåt middag. Men det är så jävla segt att vakna sent. Man missar hela dagen. MEN MEN, inget att klaga över nu. Ska ta mig till gymet om någon timme och pumpa på, är rätt nära mållinjen nu mohaha!


monday.

Idag har jag inte gjort ett skit, och idag känns det bra att jag inte gjort det heller. Eller har gått till jobbet och lämnat in en lapp, wow liksom.. Tänkte ta och läsa igenom instruktionsboken till min tv, men orkar inte, vi ska ändå inte koppla in den idag. Måste säga att den är galet hi-tech, med touch-knappar och inbyggd dvd. I like!
Ska nog vara lite kreativ och rita klart Tonys tatuering, som jag började på i våras någon gång, som en liten överraskning när han kommer hem i helgen. Sen bör jag rensa bland min musik, allt får inte plats på iPoden, i-landsproblem...


Maroon.

Skit bra låt, men videon är ju en annan femma. Jag asgarvar bara när jag ser den.


C.H.

Jag kan inte sova. Jag ligger bara och grubblar över värdelösa ting. Tankar som bara flyger runt i huvudet. Frågor som jag försöker få ett vettigt svar på, men det finns inga vettiga svar. För allt du sa var: jag vet inte. Men det var ditt svar till allt. Jag vill fortfarande ha en förklarning, så att jag kan släppa dig och hitta någon bättre. För det förtjänar jag. Btw, jag har din bilnyckel också.


Helg.

Göteborg var bra, förutom att konserten ställdes in och att första haket vi drog till var största skämtet ever. Rätt nöjd annars faktiskt. När jag kom hem från tåget vid sjutiden hade jag inte lust med att sitta stilla, så drog ut med Camilla, Lottie och Sara. Tidig kväll blev det. Idag har jag tvättat, tränat, kollat formel1 och myst med mamma. En tv har jag fått av pappa också. Tack!
Nu ska jag kolla på Valentines day, fast på datorn, för tvn är inte inkopplad än.


Göteborg:

09.02 - tåget lämnar stockholm
12någonting - framme i göteborg
16.00 - thaimassage för mig (hehe)
19.00 - middag?
22.00 - Oskar linnros kliver upp på scen
23.30 - drar till karisma och vidare in i dimman!

Ja, snart (väldigt snart) ska jag ta mitt pick och pack och gå till tåget som tar oss till tåget som tar oss till Göteborg. Sitter just nu och äter frukost, tänker på om man ska ta med sig en vattenflaska eller nått. Plastbestick måste jag leta fram. Men men, idag blir ett äventyr. i'll be back tomorrow!




Fullspäckad dag.


Drog in till stan med pappa runt halv ett. Åkte till Sivletto för ett besök, och jag är frälst i stället. Så mysigt och underbara kläder. Dock fick jag bara med mig en tshirt hem, men nästa gång jag får lön så ska jag dit på en gång. Hittade nämligen en helt underbar baseball-jacka som kostade en halv förmögenhet. Efter Sivletto blev det ett träningspass på sats hötorget. Imorgon = träningsvärk! Jag var lagom grinig och hungrig när vi lämnat sats, så pappa och jag tog oss en tidig middag på Jensen Bofhus. Hann springa in på ett carlings och köpa mig ännu en tshirt, nämligen en mötley crüe tshirt. Love it!
Nu väl hemma har jag packat halva väskan till göteborg, sprungit och handlat färdkost och ringt paniksamtal till sj - men det är löst nu. IMORGON KÖR VI!



1037

Relativt nyvaken, men påklädd. Äter sveriges varmaste havregrynsgröt och dricker världens godaste kaffe. Idag ska jag och pappa in till stan och handla kläder på Sivletto och för att träna. Ska försöka charma till mig en tshirt från carlings hehe.

Photo.

Det blev ingen träning. Av den anledningen att jag halvvägs till gymet förstår att mina hörlurar gått sönder. Inte speciellt jobbigt, bara att gå och köpa nya. Men när jag står på teknikmagasinet slår det mig att jag inte har med mig gymkortet. Paniken om att jag har tappat skiten kommer, men jag behåller lugnet. Går till mamma och hämtar saker och går hem för att hämta kortet igen. När jag är hemma smsar kusinen om att få hjälp med en fotouppgift i skolan. Klart man ställer upp! Fina bilder fick vi. Malin som tagit bild 4 och 5. Hon är stolt_tjej93.


Brunch.

Nu sitter jag här, färdigsminkad men inte påklädd. Spotify har valt att bara spela Guns n' Roses nu på morgonen, men jag klagar inte alls och får flashbacks till 2006. Ska ta och trycka i mig två mackor med ägg, kaviar och avokado + kaffe. Det är verkligen inte så äckligt som det låter, det smakar i princip bara ägg och kaviar. Sen är det bara en bonus att mättar det otroligt mycket.
Vid ett tiden tänkte jag rulla mot gymet och köra fullt ös någon timma. Efter gymet måste jag förbi min mor och hämta saker som behövs till Göteborg.


Hardworkwork.

Tillbaka ifrån hårdträning på SATS med pappa. Känns så jäkla bra nu i efterhand. Ska dit imorgon också, och helst på torsdag också. Ska börja träna rätt mycket nu. Anledningen till det är för att jag gått med på ett uruselt vad med Agge, men jag vill vinna, så då gäller det att ligga i. Ska börja äta bra också. Har hittills gjort bra ifrån mig (haha, två timmar..)
Ikväll ska jag och Jullan planera lite mer om Göteborg. Vi åker ju på fredag, men har ingen aning om var Parken ligger, eller vilket uteställe vi ska till sen. Så om någon vet en bra klubb eller något i Göteborg, säg till!


Pappa, 19 år.

I've got wings.

Jag har gått och blivit med örhängen.
När jag var och fikade med Jossan igår kväll kom jag underfund med att det har börjat bli lite halvtråkigt att shoppa kläder numera (vet att jag kommer ångra att jag sa det). Men smycken är alltid lika roligt att handla. Sen är det ju en annan sak om man är behövande av vissa kläder, som till exempel: en ny vinterjacka.


Space/nothing.

Nästa the script låt som jag lyssnat på hela dagen. Det är jättefint väder ute, så jag ska ta mig en promenad med kameran. Och Charlottenlöken - nu kan du sno bilder om du vill!


The/script.

Bandet som bokstavligen räddat mig ur svåra stunder tack vare deras låtar. Nu gör irländarna underbar musik igen. 


Cut.

Idag har jag varit och klippt mig hos Jullan och jag blev riktigt nöjd. Idag var också första gången sen jag gick i sjuan eller åttan som jag klippt mig på en frisörsalong. Tidigare har jag blivit klippt hemma i mitt rum, av antingen Jullan eller Lottie. Nu ska jag faktiskt försöka sköta om håret, och äta bra mat och sånt som krävs för att håret ska växa lite snabbare än vanligtvis. Men så säger jag varje gång jag klipper mig, men nu ska jag faktiskt försöka.

Just nu funderar jag på om jag ska gå till gymet en sväng, eller om jag ska lägga mig och lata mig på soffan. Jag vill träna, men jag känner mig fortfarande småhängig sen jag var sjuk. Men det skadar inte att vänta och träna imorgon ju. Jag tror jag gör så..


Pain.

Idag har jag ont. Ont i hjärtat och i fötterna. Ont i hjärtat har jag av olika anledningar. Och ont i fötterna har jag för att jag dansat med fel skor på mp. Värdelöst, men det är sånt man gör.
Har suttit och tryckt i mig en baguette med kalkonpastrami, philadelphiaost, sallad, tomat och avokado. Så jävla gott! Perfekta avslutet på en heldag med jobb. Ikväll ska jag kanske vara med julia, om jag orkar, och om hon orkar.


Red.Head.

Nu är jag i princip frisk ifrån halsfluss helvetet. Ska börja röra mig mot jobbet om ungefär femtio minuter för att äta lunch innan jag stämplar in, och sen kör jag fram till stängning. Vad som sker ikväll vet jag inte, men jag är väldigt öppen för förslag. 



ink.

Idag är det ett år sen jag skapade mitt underverk på ryggen. Förstår inte att tiden går så fort. Förstår inte hur mycket bra skit som kan hända på ett år. Förstår heller inte hur mycket dåligt skit som kan hända på ett år. Men texten, den kommer vara med mig för alltid.


Brigitte Bardot.


One.

Idag är jag relativt pigg och alert. Klart att det fortfarande gör lite ont i halsen, men inte lika mycket som igår. Dagen börjar med att Julia kommer över på frukost (läs: brunch) vid 12. Sen har jag enbart legat i soffan hela dagen. Eller ok, i fem timmar. Ska snart fixa mig lite mat, eftersom jag kan äta fast föda nu och ta mig en tripp till konsum för köp av ovettiga saker.
Idag är ingenting annat än en jävligt slö dag.


1818

Idag är jag lagom död. Min sjukhet från igår blev till halsfluss idag. Huvudet värker och jag kan inte svälja. Försöker göra det bästa för att inte börja gå på antibiotika, men om det inte har blivit bättre imorgon kväll så får jag ta mig ett besök på sjukhuset.


Only gal.

Idag är jag ledig! Eller vänta. Jag skulle vara ledig. Min chef ringer och väcker mig, ber mig komma till jobbet. Klart man ställer upp. Men håller på att bli riktigt sjuk nu, kan inte prata ordentligt. Men ska bita ihop och försöka vara där i ett tag i alla fall. KANON.

Bjuder på Rihannas nya singel.


B-friend.

Take a look at my boyfriend, 'cuz he's the only one I've got..barapapaaa


Oväntat besök.

Bra underhållning som vi fick igår när vi åt middag. En helikopter valde nämligen att parkera på vår fotbollsplan.

Igår var jag bakis, jättebakis, jobbigt bakis. Men idag har jag varit duktig tjej och arbetat, från 07.30 till 18.00. Så nu har jag galet ont i fötterna. Men det är så värt det. Idag har vi på jobbet bestämt oss för att köra en sushikväll nästa helg, efter att Steph kommit hem från New York och jag ifrån Götet. Ska bli galet nice!


Kalas.

Mamma har inlett en tradition varje lördag, genom att baka scones. Härlig frukost helt enkelt. Nu ska jag slå in paket, eftersom jag ska på Tindras 6års-kalas om någon timma.


Inception.

Ikväll blir det bio med rara, och senare kör vi en after-bio på Drick, bar och kök. Katchiiing.


ink.

Lotties tatuering fyller ett år idag! Tänk att tiden går så fort när man har roligt. Observera att Rain på sista bilden är gjord på skoj, i tusch.


1840

idag har jag: jobbat
imorgon ska jag: träna, köpa paket och jobba
på lördag ska jag: gå på 6års-kalas, och på 19års-kalas
på söndag ska jag: antingen till stan, eller kolla på formel1

Bättre att använda bloggen istället för en kalender, right?


Tagen av Sara

DAGENS VILL HA: massvis med nya grejer, långt hår och ett nytt kameraobjektiv
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeans, vitt linne, svart kofta och mina kängor
DAGENS SMINK: puder och mascara
DAGENS FRISYR: stripigt, trasigt och rufsigt
DAGENS HÄNDELSE: den där jävla killen som försökte nappa på mig på sats, alltsååå...
DAGENS LÅT: nickelback - something in your mouth
DAGENS PLANER: ska äta middag på emils med joel snart
DAGENS SAKNAD: lottie, julia, tony och typ alla. 
DAGENS DUMMASTE: killen på sats, omg.
DAGENS SJUKA: jag är frisk nu i alla fall
DAGENS DROG: ost (hahahaha, sad but true)
DAGENS ROLIGASTE: kassörskans blick när jag drog fram alla mina 50öringar
DAGENS FAVORIT: mitt mellanmål efter träningen
DAGENS KÖP: två bananer, betalade med 50-öringar
DAGENS GODIS: choklad och jordgubbar
DAGENS HUMÖR: dugligt, men ändå smågrinig
DAGENS ORD: "tränar du här ofta eller...??!?" HAHAHAHA

nothing but the truth.


Hungry like a wolf.

Efter att ha slitit som ett djur på gymet i en timma förtjänar man en skål med lättfil, jordgubbar, krossad choklad och banan. Samtidigt som man står där på gymet och svettas till max, kommer en kille fram och frågar "om jag tränar här ofta?" och "skulle jag kunna få ditt nummer?". Galet pinsamt, inte för mig men för honom. Jag valde att skratta honom rakt i ansiktet och sen bytte jag maskin.
Nej, men nu ska jag fortsätta träningen med att göra lite utfall i vardagsrummet, och glo på tv.


Fatta/vinkeln.



1333

Nu är jag frisk igen. Känns som att det är lite för tidigt att säga sånt, men jag är faktiskt det. Jag har nämligen en tendens till att aldrig bli sjuk, eller väldigt sällan i alla fall. Så när jag väl blir det, så gör jag allt som krävs för att bli frisk så fort som möjligt, och denna gång tog det en dag. okej, jag är fortfarande lite snorig, men vem fan är inte det?

Snart ska jag ut och gå/springa. Har inte riktigt bestämt vilket som är huvudsyftet, men ut ska jag i alla fall. Rensa huvudet lite och träffa Lottan. Jag har inga större förväntningar på dagen helt enkelt.


Miranda.


1300

Ligger hemma med feber och exploderande huvud. Rinnig näsa och ont i hela kroppen. Nu kom mamma hem också, hon är lika snorig som jag. Jävla skit måndag. Skulle ha jobbat idag, men nej nej. Sånt kan man ju inte hålla på med. Nu ska jag dö lite i soffan och ta mig ett bad, kick-ass.


Snoris.

Jag har gått och blivit sjuk. Eller snorig, förkyld kanske det heter. Jag orkar inte med rinnande näsa och att vara jättevarmt klädd hela tiden. Ska faktiskt sminka av mig och ta mig ett bad. Har inte badat i badkar på hur många år som helst. Men nu så vill jag bara bli frisk. Kul att mamma också blivit snorig - förkyld.
Vill bara krya ner i min varma säng och glo på någon halvkass film. SPIKAT!

En låt på det här. Låten symboliserar Gotland med Julia 2008, världens mysigaste låt.


Utgång på ingång.

Lokalkrogen kallar, men huvudvärken kommer ta hem mig i tid. Känns bra. Känner mig snygg, alltid en bonus!


Saturday.

Hemma efter ett sju timmars pass på jobbet. Lagom mycket slit, och man är lagom trött. Men det står inte i min väg ikväll. För ikväll blir som igår, alltså utgång. Fast denna utgång befinner sig tio minuter ifrån hemmet, så det blir väldigt nice. Försöker pigga upp mig med cola och chips, det lär fungera. För om tre timmar ska jag va på plats!


1954

Sitter och surplar vin med Josefine. Snart kommer mer folk. Snart blire chips. Sen, sen blir det nype med gratis av det mesta. Sånt gillar vi! men relativt tidig hemgång, eftersom man är duktig tjej och jobbar imorgon.


1552

Har förflyttat mig från pappa till mamma och nu ska det lagas mat. Har inte gjort så mycket idag. Har bara bytt en väska emot en långklänning, skitmysig och skitsnygg. Ikväll blir det VIP-kväll på Nype med söta tjejer.

Mina kick-ass armband som jag äntligen hittade idag. De har varit undangömda hela sommaren.

Mera Katy.


Teenage Crime.


Happy happy girl

Hej jag är världsbäst och lagar min blogg själv, dock tog det ju två dar. MEN WOHO!!!!! och tack Sara för att du lagt ner tid på mig :)

Jävla skit.

Sara är världens bästa, och bäst på de mesta (haha, rimmar). Men bloggen var för mycket för henne, och hon gav upp. Jag förstår henne, för jag gav upp för en dag sen. Men jag har mailat kundtjänst på blogg.se, för att se om de fattar. För om de inte gör det, då måste jag göra om HELA min design, och jag är inte peppad tjej för att göra det.
Så jag väntar en dag, ser vad som händer. Annars blir det andra bullar.

Eller om du som läser det här har någon aning om varför min meny har hamnat där den är, var inte rädd att dela med dig, jag blir faktiskt mer än glad!

Nu ska jag lägga mig på soffan, klaga ett tag och dricka kaffe.

Ombyggnad?

Hej! Jag heter Sara och jag tycker om Linnéa massa! Nu ska jag busa och fixa hennes blogg!
Sorry för att det ser ut som fan ett tag! :)


/Sara


UPDATE 14:36: WTF Linnéa? :o Jag har testat att kopiera in hela min kodmall + stilmall. Menyn hamnar ändå längst ner :o :o :o Din blogg är SÄR! :s :o

UPDATE 15:09: Lenny, jag ger upp.. Fattar inte hur menyn har hamnat där nere och fattar inte hur jag ska få den att komma rätt.. GAH!

1024

Tröjan är från Vila. Men vad den kostar, var den finns och om den finns sägs ej. Varför utesluta den viktigaste faktan?!


Från och med Du.

Idag blev det att vakna lagom tidigt. Men det är enbart bra, för då kanske min normala dygnsrytm kommer tillbaka. Idag kommer bli en lika lat dag som igår, men ska försöka ta mig till SATS för att få lite bättre kondition. Ska försöka få tag på Jullan också, för hon måste reklamera en tröja åt mig, eftersom jag är feg nog att inte göra det själv.

Btw så vann Orre två björnar, årets nykomling och årets låt. YEY!

1725

Snart ska jag rulla över till min tös Josefine. Idag bjuder hon på middag och kvällsunderhållning, och det tackar jag inte nej till. Vi ska iväg och kika på en fotbollsmatch. Det var längesen sist man gick på en sån. Det ska nog bli myspys! Borde inte ta med mig en termos med kaffe, är inne på sjätte koppen kaffe idag.

Måste ta och göra någonting åt mitt burr.

OrreBorre.

Ikväll hejar vi på Orre för att han ska vinna rockbjörnar, helst tre stycken.
Jag är grymt peppe på att åka till Götet och kolla på honom. Mina medresenärer är nog mer pepp än jag, de har redan bestämt vad de ska ha på sig. Vi har även satt som regel att det inte får bli någon shopping innan vi åker. Det är 23 dagar kvar.. Kommer det gå? Klart det kommer!


Boring.

Sitter här på morgonkvisten och frågar mig vad jag ska hitta på idag. Tar en kopp kaffe (beroende nu, ja) och svarar: ingenting. Har ingenting inplanerat, och då tänker jag inte göra så mycket heller. Kanske ska ta det där med städningen lite mer allvarligt idag.

Julia var nyss på besök för att rota igenom min garderob, men hon gick till jobbet tomhänt. Men nu ska jag inte göra någonting och lyssna på Katy Perry. Puss.


RSS 2.0