Me want become me have

new shoes and T-shirt<3


fin lek i paint va?

Dagens låt

En av världens bästa intstrumentala låtar. Explosions in the sky - Your hand in mine.
Dock är den cirka sju minuter lång, så ha tålamod.

Samantha, who?

Timmar spenderade på svenska plugg: 5 minuter
Timmar jag kommer spendera på svenska plugg: 1 timme och 5 minuter
Betygsatsning på detta prov: G


    Har nyss suttit och tittat på Samantha, som går på tv4. Egentligen går det på fredagar efter Let's Dance, men jag är aldrig hemma på fredagar, så det är inget man direkt följer. Men fick chansen att se dom två första avsnitten idag. Otroligt rolig serie! Handlar om denna Samantha, som blivit påkörd och hamnat i koma. Åtta dagar senare vaknar hon upp och minns ingenting från sitt tidigare liv. Hon får reda på att hon tydligen inte varit den bästa människan, och vill försöka ändra på detta.
   Tänk om man får den möjligheten, eller tekniskt sett har man alltid den möjligheten, att ändra på sig, att förbättra sig. Hon inser att hennes gamla jag var hemsk, och hon vet att hon vet bättre. Hoppas att det fortsätter att gå på torsdagar, för jag känner mig inte så värst pepp på att sitta hemma varje fredag för att se på en 30 minuter lång serie.
   Vad skulle du ändra om du fick börja om ditt liv från början?


Ta hand om dig

Hemma efter en tripp i centrum med bästis. Vi bosatte oss på BK i ungefär hundra år tills vi valde att trippa runt lite. Kom fram till att jag ska ta mig en lyxig kväll för mig själv och skämma bort mig. För det gör inte vi tjejer längre, vi skämmer inte bort oss, eller jag gör inte. Så ikväll blir det spa al á Linnéa med hårkur, ansiktsmask och hela paketet! Pappa är inte hemma, och min bror hörs knappt, så kan näst inpå säga att jag är home alone också. Ska spendera hela kvällen på det här. Vadå plugga inför svenskaprov imorgon? Vad är det?


Shopaholic

Fick mig min efterlängtade shoppingrunda, med Josefine. Jag fann en del saker.
Allt relateras till kommande sommar.
Köpte två klänningar av samma modell, en i vit och en i mintgrön - Gina Tricot
Rosa midjeskärp - Gina Tricot
Vit lång t-shirt - H&M
Beige kofta - H&M
Rosa sjal - H&M



Alla har vi våra perioder


Harpan, iTunes, Oasis och ett kopp rabarber-grädd te kan vara livet ibland.

Pose biatch



Ge mig varmare väder, snyggare kläder och fler highheals?

Cash Flow

Har legat och degat hela dagen. Eftersom jag slutade efter att ha dissekertat hjärtan/lungor på naturkunskapen vid elva. Jag har fortfarande kvar lik-lukten i näsan och ska undvika allt som har med kött att göra ett tag framöver. Jag gick till ica och köpte mig en Ben&Jerry's Chocolate Brownie Fudge, som för övrigt nu är slut. Ville ta mig till centrum och bränna lite pengar. Men eftersom mina raggningar till det antingen är sjuka eller väljer annat att göra för att min mobil suger, tänkte jag göra det själv imorgon direkt efter skolan. Någon som känner sig manad till att följa med?

På väg till och från ica insåg jag hur ont mina knän gör. När jag sitter ner hoppas jag att jag aldrig mer ställer mig upp för att det är så avslappnande att sitta. Har nämligen fått ännu mera värk i mitt knä, börjar till och med känna av lite i vänster knä också. Det knakar och hugger till hela tiden.  Pappa ska ringa till sjukhuset och boka tid för undersökning. Avskyr sjukhus..

Vilse i Krägga

Kan väl börja med att meddela att jag spenderade min lördagskväll i Bålstas skogar, i en by vid namn Krägga. Mor min vad generös att skjutsa mig dit. Man drogs dit för att fira Linn och Lindas 18års dag. Jag kände ungefär fem personer när jag kom, men många fler när jag åkte hem. För att undvika bränna pengar på taxi hem frågade jag runt om vilka som skulle åt mitt håll. Alla verkade bli kvar i Bålsta, men hittade till sist min räddning hem och fick skjuts till sista tåget. Synd att behöva gå så tidigt, skulle kunnat hållit på i timmar. Tack för en underbar kväll folk.



Sega fredagar

Tänk vad kul man kan ha på photoshop-lektioner.


Innan och Efter



Champagne Supernova


Hardboiled brain

Dagen har bestått av ångest. Vaknade med ångest och har gått med det hela dagen. Vet inte varför. Kan ha med att jag måste till läkaren med mitt knä, kan vara pga skolan och det kan vara all stress jag ständigt utsätter mig för. Gick och la mig igår med 38,9 graders feber och vaknade upp med min vanliga temperatur. Anledningen till att jag har feber om kvällarna är för att jag hårdkokar min hjärna varje dag, men planeringar hit och dit. Det kommer ta kol på mig förr eller senare, men jag står på benen nu, så det är väl bara att köra på.

Städade hela lägenheten idag för en rimlig summa. Tänk vad man kan göra för pengar egentligen. Hade trevlig middag med min käre far på restaurang, kom hem och jag tvingade i honom halva kladdkakan jag köpt. Han avskyr när jag gör så. Efter det hela låg vi och åmade om hur illa vi mådde och glodde på antikrundan. Vuxenpoäng till Linnéa.

Knäproblem och spelning

Hemma igen efter många timmars språng fram och tillbaka. Tillbringade morgonen hos min kära pojkvän. Missade tåget pga ytterst irriterande busschaufför och kom försent till matten. Jag avstod från gympan idag, pga mitt jävla knä. Jag har tidigare haft mycket problem med just höger knä av olika anledningar hit och dit, men vet inte riktigt varför jag får det nu. Det knakar och gör väldigt ont. Jag tekniskt sätt släpar benet efter mig för att jag inte vill böja på det, för då kommer det bränna till ordentligt. Ska till läkaren nästa vecka om det inte gått över efter helgen, kuuuuuuuuuuuuuuuul.

Efter skolans alla lektioner drog jag hem snabbt och packade väskan som ska användas hos min mor i helgen, och sen for jag och Camilla till Fryshuset och tittade på när Tony uppträdde med sitt band. Duktiga var dom och jag hoppas att dom går vidare. Vi gav upp hoppet snabbt och försvann efter ungefär en timme. Jag med huvudvärk och sömnbrist, och Camilla med något liknande.
    Nu är jag i alla fall hemma, har försökt äta lite och kollat på barnprogram.
Men antar att sängen som blir nästa hållplats.


Idol-Linnéa in tha house

Jag har fått höra några gånger att jag sjunger bra. Väldigt väldigt bra enligt vissa. De flesta anser att jag bör ställa upp på Idol, men det har inte riktigt skett än. Har inte riktigt vågat. Skulle gjort det förra året, men hoppade av i sista sekunden. Men i år för fan, då kör vi. Kul att se vad dom tycker, om jag är värd en plats bland alla skönsjungare här i världen eller inte. Så i år är det Idol som gäller för mig. Någon som vill följa med?


Off to work


Early monday

Hemma återigen efter två lektioner och lunch i skolan. Slutar numera tio i elva/tolv, beroende på vecka. Sitter och dricker te, äter stenhårt godis och försöker öva in jobbiga låtar till ensemblen på torsdag. Ska om cirka två timmar börja bege mig till jobbet och jobba fram till sjusnåret, och därefter träffa Tony och köpa in en biljett till konserten på onsdag.


Kvällsmat

Gårdagen började med stenhård träning och vidare till jobbet vid tre tiden. Slutade vid halv åtta och stressade hem genom att gå från Stäket, för inga bussar gick. Var hemma vid halv, bytte om snabb som fan och gick till bussen som kom kvart i. När klockan slog nio plingade jag på Emelies dörr och anslöt mig till gruppen av människor som var där. Vi chillade galet och spelade mycket kort. Vid två tiden var jag och Victoria hungriga och började rota i Emelies kyl och frys. Det hela slutade med att jag, Vicki, Camilla, Emelie, Linus och Glen spelar kort och äter glass med o'boy pluver och rostade mackor med smör. Jag fick sällskap av pojkarna hem runt fyra tiden.
Välkommen hem Empan!



Dagen i sin ära skulle bestå av stan besök med Olsson och intervjua uteliggare. Men ingen av oss orkar av olika anledningar, så det blir till att ta sig till Jossans jobb och äta upp allt dom har där.

I del av Solna

Just nu sitter jag i Solna, hemma hos min fars vän Johanna och har nyss fått i mig ett stycke köttfärssås och spagetti. Vi ska ner till East om ett slag och se Johannas son Simon spela musik. Jävligt bra musik må jag säga.
http://www.myspace.com/kafkasfever

Uppdaterar mig när det händer något mer...

Lookalikes?

Jag är känd att vara personen som är lik kändisar, det är inget jag själv valt, bara något folk kastar ut sig första gången dom träffar mig ungefär. Dock händer det aldrig nu för tiden. Det var mer vardagsmat när man var blond/vithårig. Sen var jag Peyton Sawyer under en tid, folk kallar mig det fortfarande ibland, men sånt finns det inte bildbevis på.


http://i20.tinypic.com/2ng7o7o.jpg


If I could turn back time

Sitter vid skolans datorer och kollar igenom mina egna bilder. Hittar hur mycket som helst som jag glömt jag haft. Tänk  att det var mindre än ett år sen jag var blond. Saknar det lite faktiskt, speciellt längden på håret. Men allt kommer tillbaka, förr eller senare. Men nu har jag slutat, och ska nog gå hem. PUSS




Dirty Dancing

När jag skulle ladda ner Kayne West - Love Lockdown, fick jag med New kids on the block - Dirty Dancing på köpet. Oerhört bra låt att starta året med.



Har tagit mig an matematik och engelska. Borde förhöra min bror på sin engelska, eftersom han har prov imorgon. Men han lät inte så överlycklig när jag frågade om han ville att jag skulle göra det. Får väl lägga mig tidigt och läsa ut min tråkiga svenska bok istället, eftersom den ska vara utläst på tisdag, kul när man har halva boken kvar.

Om Charlie var tecknad

Förstår inte riktigt vitsen med att diskutera sina skoldagar, men tydligen gör man det i alla fall. Helt udda torsdag. Gick till skolan tidigare för att plugga. Fick nytt schema, har ingen åsikt om det, förutom att dom har gjort om det helt. Lyssnat på nyinlagd musik hela dagen och ignorerat det mesta. Fick som uppgift på engelskan att om en vecka ungefär hålla ett föredrag för klassen om fattigdom i länder osv. Vi valde att ta om Situation Sthlm och ska på söndag åka till stan och intervjua någon som säljer den. Det sägs vara ett minne för livet.




Charlie och jag satt under naturkunskapen och läste i hennes Cosmo, och fann en bild på just, Charlie!
Fast i tecknad version. Äckligt likt må jag säga. -->



Ska nog ta mig an allt berg med läxor som dyker upp hela tiden, och sedan kanske orka med en joggingtur. Allt hänger på knäna.


















 

Love Lockdown


Onsdag, it is!

Hm. Idag. Hm...
Låt oss börja med morgonen. Fick ett solklart vg- på mitt matteprov, skitbra med tanke på att jag själv ansåg att det borde varit ig. Men trots det bra omdömet osv, ber min lärare att göra omprov, för att han vet att jag kan bättre. Jävla skit! Tillbaka på ruta ett.
Naturkunskap, fick göra något som gjorde att vi förstod vad hon sa. Vi fick färglägga papper vi fick, esteter som vi faktiskt är. Lunchen var någorlunda skaplig, med mycket citron på. Idrott, där vi pumpade järnet med Janne med otroliga uppvärmningar och avslutades med blåmärken och blod. På bilden valde jag att lägga pärlplatta, som igår. Resten av klassen fick hålla på med lera och göra undervattensdjur, men jag är snabb av mig och är redan klar.

Just nu spenderar jag min tid till att ladda ner musik dom sista månaderna jag vågar göra det, och samtidigt glo i skolkatalogen. Kan tyvärr ej göra min läxa idag, eftersom halva läxan ligger i skåpet. Ska välja att gå till skolan en timme tidigare och plugga.

Planerade att ikväll sitta bänkad framför tv'n när
Man Utd - Wigan matchen börjar vid nio tiden, men sen stod jag vid det ödet att vi inte har just den kanalen. Vi har alla! Förutom den. Jag vill inte se på någon jävla Chelsea eller Barca match, inte idag.



Morgonpigg, not

Uppe allt för tidigt. Sov nämligen hos Robert, som har projektkurs idag. Det innebar att vi var tvunga att vakna vid halv sju och ungefär en timme senare var jag i jakan. Kul när man börjar vid tio. Sitter nu hos mamma och klagar på radiokanaler som väljer att prata och sända reklam hela tiden.

Kul att det är mer än en timme kvar tills man ska gå. Vad ska man göra om den tiden?


Sängdax?

Orkade mig springa åtta kilometer, gå två och dö i säng när man kom hem. Knäna värkte som fan, men det stoppar mig inte! Dock är det jävligt jobbigt att springa i motvind med hur mycket kläder som helst på sig. Längtar till våren, av många anledningar. Min nästa uppgift blir att dunsa ner i sängen och läsa klart min jävla bok.


PS.

Jag och min Vickitoria ska på Veronica Maggio den 27 mars på Circus. Puss på henne.


Casual Monday?

Det har varit rätt jävla torrt dom senaste dagarna när det gäller dator-sittande, men vem pallar trycket när verkliga livet är så mycket roligare? Kan säga att det blev ett jävla drag i lördags, och söndag var inte så tokig den heller. Idag var man tillbaka i skolbänken, men det kändes inte alls. Ensemblen var iställd imorse pga flytten som vaktmästarna måste ta tag i, speciellt Miche, inte så lyckat med stolar nerför trappen va? Som sagt var den inställd och min nästa lektion började två och en halv timma senare. Duktiga jag satte mig i biblioteket med Frida och plugga som gamar. När klockan blev elva hade vi labb, jag gurglade vatten i tre minuter och använde saliven till exprimentet, fräscht som fan! Lunchen sög. Därefter stod bild på schemat, men jag kan numera stryka det och placera den på fredagar istället. 12.10 är numera tiden att sluta på måndagar.



Funderar på att ta mig ett spring ut, eller pallar knäna? Kan kanske satsa på en prommis till att börja med.

Friday it is

Hemma igen efter en dag bestående av två lektioner, som kändes som sju. Fick läxor på båda två, yey! Gick hem till min far efter och lekte med kaninen som åker hem ikväll, städade även hans bur, generös jag är. Sen glodde jag rätt ordentligt på tv i ungefär i en timme innan jag beslöt mig att gå till min mor. Tänkte svänga in på Coop och handla te, men mitt kort fungerade inte, så jag svor lite högt och gick därifrån. Finner nya h&m-katalogen på köksbordet som mamma glömt gömma undan. Hon brukar göra så för hon vet hur jag blir när man får hem klädeskataloger. Jag har kryssat för nästan allt och får kramp i magen med tanke på att jag inte har en krona kvar att leva på denna månad, tror jag. Nu ska jag vänta på att mor och bror kommer hem, och att även min man rullar hit. Tror det blir mystv ikväll, ytterst troligt att det också blir guitar hero spelande.



Lekande lätt?

Skola idag för första gången på cirka två och en halv vecka. Kommer in i skolan och möter en Camilla som frös. Jag kände ingenting då, med tanke på hur extremt kallt det var ute, men efter ungefär en halvtimma i skolan frös man lika mycket som när man var ute. Dagen började med engelska och resulterade till läxa tills imorgon, inte okej. Min kära lärare försökte även snoka i mitt privatliv, vilket inte heller är okej. Lunchen var äcklig, men vi har lyckligtvis goda knäckebröd. Vi har långa tråkiga raster mellan alla lektioner vilket oftast leder till varv i skolan. Efter ett par varv frågar några killar hur många varv vi var på, då slutade vi gå förbi där. Lektion nummer två var svenska och handlade endast om isländsk diktning. Jag spenderade den givande lektionen att skicka sms till Marcus och klaga på det hela. Lektion nummer tre var naturkunskap och tyvärr kommer jag inte på vad det handlade om, för så jävla ointressant är det i vår skola, och sist men inte minst ensemble som var väl helt okej idag.
 


Visste ni att enligt nordisk mytologi var den första levande varelsen en ko vid namn Audumbla?

Denna Grammisgala..

Något jag intalat mig själv att inte göra är att se på Sveriges patetiska galor hit och dit. Men självklart orkade man inte lyfta på rumpan och byta kanal när Grammisgalan stod på, och jag måste medge att svenska folket SUGER. Varför välja en låt som "Jennie, let me love you" till årets låt, av e.m.d? Låten är med hitz for kidz! Det är en dålig låt som ingen lyssnar på! Ungefär som Darin var ett tag tills han gjorde låten med Kat DeLuna, men det är en annan femma. Årets låt borde varit "Måndagsbarn" med Veronica Maggio, för hon vet hur man gör bra musik.


Måste skryta lite och även medge att det var kul att min släkting Anders, som är sångare i bandet In Flames, vann pris igen, som årets rockband.  Grattis.

Kill the lights

Dagen började tidigt, med dusch, mysig frukost och zappning mellan radiostationer. Gick hem till min far vid elva för att ta hand om kaninen Rocky som är på besök. Städade hans bur och kollade på Madicken. Gick vidare i vinterkylan till Niklas min käre barndomsvän som jag älskar grovt. Vi drack te, pratade strunt och ostrunt, lekte rövare och hade kul ute i isiga kylan. Nu har jag ätit mig mätt på allt vi har i kylskåpet och ska spela lite mer Guitar Hero med mamma och hennes käre vän Knappen.



Jag och min jnk.


James Morrison - This Boy


2009 och tillbaka

Jag har ångest. Ångest av tanken att sätta mig vid datorn, för jag vet på ett ungefär vad som väntar. Jag vill inte veta. Jag mår inte bra nu, alls. Det bara tynger mer och mer för varje dag. Och det är då man behöver sina vänner, som inte hjälper en. Det finns dom som gör det, som pojkvän, bästis och sötis. Men vad hände med alla mina andra vänner? Jag orkar inte ringa och höra av mig till er längre.

Imorgon börjar allvaret igen, saknar mina tjejer i klassen faktiskt. Vill bara att lovet ska vara över så man kan glömma det och ta dagarna som det kommer och aldrig mer blicka bakåt.


jävla skit

Jag kräks på det här.
Återvänder med nya synder vid den åttonde, tills dess är jag nåbar via mobil.
Puss

RSS 2.0